Några bilder från morgonens bravader..

257322-117257322-116257322-115

Vi skriver mer sen när busen sover..

Vart tog sommaren vägen?

Regn, regn och åter regn. Vill ju ha värme och sol!
Vi har fullt upp därav utebliven bloggning. Vi har fortfarande främmande, i helgen har även Frank-Ove varit här. Frank- Ove är ju Kens norska lillebror.
Vi har varit och kikat på golv till kök och hall så nu kanske det blir av, den som lever får se.
Hundarna sköter sig exemplariskt och njuter av de extra händerna som kan klia och ge godsaker.  Shiva och jag har tränat på gården eftersom vi inte har kommit oss iväg till bhk.  Vi har även hunnit med att bada det var skojigt.
Metallapporten är fortfarande hennes bästa vän, hon hämtar den själv från bron och går ut och går med den.
Lilleman växer och växer så det knakar. Han tycker också att det är trevligt med besök, då behöver man aldrig vara själv inte ens en liten stund..
Han njuter också av att  pappa äntligen är hemma, fast han åker imorgon.

257322-120257322-116257322-115
257322-100
God kväll!

Gissa om vi längtar till imorgon?

Då kommer ju min stora kärlek!
Idag har jag övervunnit min stora tandläkarskräck, Tore har semester. Folktandvården var ett faktum..
Direkt jag kom in genom dörrarna kände jag paniken komma smygande. Tandläkaren var snäll och duktig. Förutom när hon tappade munstycket på en borr, vilken var ganska vass i min hals och sög upp den med sugen. Tur att detta hände på slutet annars har jag gått hem. Min stackars lilla tand hade jag bitit sönder för att Tore hade gjort tänderna så höga på ena sidan, min relation till Tore är krossad, nej jag skojar bara.
Notan slutade på 750 riksdaler och glänsande hela rena tänder.
Ikväll har Wille, farfar och heidi och jag busat och ätit kex och torsk. Gott var det med fisk. Wille har även lärt sig räcka ut tungan och vinka till alla han möter, kul.. Han räckte ut tungan till en farbror på bvc igår.

257322-121
Farfar är kul!
Ikväll har jag även hunnit med att träna båda vovvarna. Shiva kan nu sitt, ligg med störning. Kryp, stå, sitt och ligg stanna kvar och fot utan störning. Apporterna hämtar hon gladeligen men släpper dem vid mina fötter. Tips mottages gärna..
Hon är så lättsam och positiv min vovve!
Jo hon har även hunnit med att tjuva mat från bänken. Då lurpassade jag på henne, hon gjorde det igen men jag tror inte att hon gör om det. Kastade en telefonkatalog och skrämde henne ordentligt när jag tog henne på bar gärning..
257322-112Busräka!

Nu ska jag gå och vara trevlig med stackars Heidi som är själv uppe, Roald är på vift med motorcykeln någonstans här i världen..
God afton!

Vi lever men har ingen tid!

Jo det är sant det har varit tyst på linjen några dagar. Vi lever men vi har fullt upp. Vi har främmande, har hunnit med barndop och diverse hushålls sysslor.
Idag har jag insett att min tandvärk inte går över och jag måste göra ett besök till Tore, har han semester dör jag.
Min tandläkarskräck är i schack men endast med Tore.
Har uppdaterat fotoalbumet på den andra bloggen, kika där om du vill se vad vi gjort annars behöver du inte.. hi hi
www.williamlundqvist.spaces.live.com
Shiva diva sköter sig fortsatt utmärkt och hon älskar verkligen barn, vuxna är överflödiga märkte vi när huset var fullt med barn och vuxna.
Lillwille har varit på bvc idag. Han väger 8134 kg och är 73. 8 cm lång, det ni! Han växer så det knakar. Min lilla ängel!
257322-120
Tror ni han tycker om sin pappa något då!! Han dissar sin mamma för pappa. Det är verkligen pappas pojke när Ken kommer hem, buhuu. Tur att han tycker om mig när Ken är borta i allafall. Mitt lilla hjärta skulle inte klara annat.

Snart kommer min pappa hem!

Tänk om tiden kunde gå snabbare..
Vi vill ju att Ken ska komma hem nu!
Idag har vi så mysigt, huset är fullt med folk, precis som det skall vara!
Blir nog lugnt med uppdateringar i helgen för vi kommer att ha fullt upp. Om vi inte ses så hörs vi!
257322-118Det käraste jag har!257322-101

Ännu en dag till ända..

Vi har haft fullt upp hela dagen, den bara susade förbi. Vi har städat och tvättat för vi får främmande, eller vi har redan fått.
Vi fick besök av Kens kusin Kjell-Erik med familj. Hade missuppfattat dagen, jag trodde att de skulle komma imorgon. Jag var ute på bhk med William och hundarna när Ken ringde och frågade var jag var. Då stod de och väntade utanför  huset. Stackarna!
Hade ringt och pratat med Roald innan jag åkte iväg och de var så långt borta så jag trodde att jag hade gott om tid..
Jag kan upplysa er om att husvagnssuget har inte minskat efter att jag fick se Kjell- Eriks husvagn. Vilken vagn!!
Nu ska jag gå och sätta på kaffepannan i väntan på Roald och Heidi.
Glidarparet!
God afton!
Bilder från vår dag idag..
257322-119Att leva utan att bada är inte att leva257322-118257322-117Mycket bus blir det..257322-116Kan själv!257322-115Gröt är gott!!

Ett gott skratt förlänger livet..

Så började i allafall vi våran dag. Höll på att bädda extrasängarna, farfar och Heidi kommer idag.
Shiva var en dålig hjälpreda, hon kunde inte förstå varför hon inte fick hjälpa till att bädda, hon var i sängen, i påslakanen under lakanen, jag höll på att bryta ihop. Till slut gav hon sig och satte sig lugnt ner. Då börjar hon skälla, när jag vänder mig om för att ge henne en dagsedel får jag se vad hon skäller åt. Sin egen spegelbild..
Hon skäller vickar på huvudet, undersöker bakom spegeln men kan inte förstå var den där snygga hunden är..
Nåväl det gick över hon la sig på nytt ner. Jag fortsätter med mina bestyr, då börjar hon skälla igen. Nog var det väl ändå tänker jag och vänder mig om. Hon har hittat en ny spegel med en ännu större och stiligare hund i.. Samma procedur igen men den här gången blir hon rädd när hunden går framåt mot henne i spegeln.
Konstiga saker det där.  Nu ligger hon och sussar, det var en hård morgon.
257322-112
Lilleman sover så gott idaq. Nu har det ju blivit svalare igen. Han har så svårt att sova när det är varmt ute. Hoppas att hans separationsångest minskar snart. Han har varit så hysterisk de senaste dagarna när jag lägger honom. Det blir nog bättre snart får vi hoppas. Nu skall jag passa på att äta lite frunch medans han sover.
257322-98
Pappa kom hem, för vi längtar efter dig!

See you!

Vi lever faktiskt!

Vi har haft lite databekymmer igår när jag skulle lägga ut bilderna från de senaste dagarna. I helgen har vi haft så fullt upp så jag har helt enkelt inte haft tid.
Under lördagen hann familjen med att klippa gräset ( Anna) och trimma ( Ken) något ogräs hann jag tyvärr inte med, men men det får bli senare i veckan.
Under lördagskvällen var vi bortbjudna på middag hos Emelie, Rune och Liam där var också Louella, Totte och Valle, Angelica, Thomas och Tyra Vi grillade och drack alkoholhaltiga drycker, eller nja jag hade tänkt det men jag drack en cider och sedan tyckte jag att det räckte alldeles utmärkt.
Under söndagen var Ken på vift och kopplade el i Voutner, när han kom hem smet jag och hundarna i väg. Det åskade och spöregnade, vädret var med andra ord inte på topp. Det gick bra ändå. Hon är så fin min lilla vovve.
Måndag
Superväder hade vi, lagom varmt och en härligt svalkande vind. Dagen spenderades ute på bhk. Cleo var alldeles för seg för att träna, hon blir sån när det är varmt. Shiva var däremot kanonduktig. Hon struntade fullkomligt i alla andra hundar och människor det var bara matte och hennes leksaker som gällde. Har jag sagt att jag är supernöjd med det nyaste tillskottet i familjen??
257322-112257322-111
Vackra, vackra vovve!
Under dagen sov Wille så snällt undertiden jag tränade hundarna och vaknade precis när jag var färdig.
Vi gick sedan ner till sjön så att de fyrbenta förutom Cleo fick svalka sig.  De fyrbenta bestod av:
Malte, Tello, Musse, Kaiser, Cleo och Shiva. Ingen av samma ras det var lite kul..
När vi var klara på bhk begav vi oss till min mor. Hon övningskörde.. tro det eller ej..
Hon var väldigt nervös innan men det gick jättebra, mycket bättre än vad hon t ycker själv. Var "nästan" inte rädd alls.. Lill Wille sov under hela turen och ja jag hade ständigt ett öga på handbromsen..
Idag har vi hälsat på morfar. Han är så dålig nu, han är helt i sin egna lilla värld och kan inte kommunicera.
När han lyckas fokusera på William så ler han och tar i honom, det får hjärtat att smälta.
Det är så svårt att veta hur mycket han förstår när han inte kan prata längre.
Det sliter i hjärtat att William inte kommer att få se hur underbar hans morfar egentligen är. Det är ju tveksamt att Morfar lever när han är gammal nog att minnas honom. Morfar blir 75 i år och är i dåligt skick.
Jag blir alltid så ledsen  att det är svårt att hindra tårarna från att rinna nerför kinden  när vi varit och hälsat på pappa men det är det värt. Bitterljuvt är nog ordet jag letar.
257322-114Du och jag morfar!

Lite muntrare bild kommer här.
257322-113
Visst ser han psykotisk ut?
Har även uppdaterat fotoalbumet på den andra hemsidan, det var så många bilder att jag inte rymde dem här. Bilderna är på hela familjen även de fyrbenta..
www.williamlundqvist.spaces.live.com/
God afton!

Avrapportering!

Då var den kvällen förbi.
Lilleman taktikvilade bra innan vi skulle till kåtan, så han var pigg och glad under kvällen. Han tyckte att det var toppen att vara där, alla var så snälla med mig och gav mig mat, telefoner och annat jag kunde leka med.
Senare på kvällen hade de en trubadur så då gick jag och lilleman på promenad upp till mormor, det var så hög volym. Lilleman hade inga planer på att sova i vagnen, jag gick och gick och gick men icke..
Vi han även med att cirkulera ett par varv runt mormors lägenhet för att få Shiva att kissa, men hon hade inte tid med det. Det var ganska livat på samhället. Helt plötsligt sätter hon ner näsan i backen och sniffar på, jag lät henne hållas, efter en stund plockar hon upp ett föremål och tittar på mig. Hon hade hittat mattes läppstift som jag hade tappat ur fickan tidigare. Tackar och bockar, duktig vovve!
Efter vårat promenadmaraton åkte vi hem till Ronny och Anna och spelade kubb, då sov lilleman som en stock ute i vagnen. Han sover ju så gott utomhus.
Shiva hade dock svårt att förstå varför hon inte fick ta alla pinnar som alla kastade, konstigt folk det där.
Anna lekte sedan taxi och skjutsade "fyllbultarna" på laponia.. nej så farligt var det inte.
Lite senare åkte vi hem hela familjen och sussade, Ken lyckades somna i soffan och gick inte och väcka, så vi fick dubbelsängen för oss själva i natt..
Nu ska jag se om Ken får liv i grannens gräsklippare så vi kan göra något kul.
257322-102Bill och Bull.
Mina två älsklings sabotörer..

Vi glömmer mycket idag!

 Vi vill även ta tillfället i akt och skicka en stor bukett till min moster Mayny som tyvärr har åkt hem till skåne.
Vi saknar dig redan!
Du är en pärla!
Här kommer  en stor bukett till dig. Du är så snäll och ställer alltid upp för alla, glöm bara inte bort dig själv.
Massor med kramar från familjen Lundqvist- Torstensson.

257322-110

Så här ledsna blir vi när du åker..
257322-108
Kram kram till dig.
Ps. Hälsa en stor kram till dina pojkar och till Petra med familj, hälsa grattis till nytillskottet från oss..

William skickar en stor blombukett till världens bästa farmor!

Jag älskar dig farmor! Längtar tills du kommer hit och busar med mig!
257322-109

önskar lille jag
257322-97
Snart ses vi!

Stress och åter stress...

Det är vad som är på tapeten idag.
Har hunnit med att handla på dollarstore och Pettersons skor. Vi har även varit och gjort ett litet bidrag till bhk stugans upprustning, vi putsade fönster. Shiva busade undertiden med Musse, Kaiser och Chip. Musse är hennes räddare i nöden.. Chip blev lite förgrymmad när hon tänkte tjuva hans metallapport, då gick Musse i mellan och tog smällarna. Det är väl en riktig vän det!!
Nu håller vi på göra oss i ordning för möhippa och svensexa. Pojkarna skall iväg och köra gokart på en liten stund, sedan skulle vi träffas allihopa på kåtan och äta middag, senare blir det nog kubbspelande för hela slanten.
William har taktikvilat idag så att han skall orka med den sena middagen sedan kommer han nog att sova gott ute i vagnen. Eller är det önsketänkande från mamma?
Vi har fortfarande inte hittat åt laddaren till digitalkameran så bilderna uteblir. Ni får hålla till godo med gamla bilder.
Nu ska jag väcka min kära karl så att han hinner göra sig i ordning.. Det är tröttsamt att passa lillstjärnan..
257322-47257322-39257322-29257322-20
Ha det så bra för det har vi!

Ännu en dag har gått förbi..

När skall det sluta regna? Jag blir så trött och seg när det är sånt här väder. Idag har vi städat och tvättat. Inte för att det syns nu, med två blöta skogsmullar och en kille som gillar smörgåsrån..
Idag har min mamma äntligen fått sin anpassade bil. Hon har dragit en ragg med Joakim och Mayny som är små änglar som alltid ställer upp.  Tror att det behövs en hel del träning innan hon törs köra bilen ensammen. 
Ikväll fick vi besök av mamma, Mayny och Joakim. Alla som kommer är så duktiga med att inte hälsa på hundarna, förutom mamma, hon kan inte riktigt hålla sig ifrån att hälsa på dem. När de kom in höll jag på trilla av pinnen. William stod i dörröppningen till sovrummet i gåstolen,  jag satt på huk brevid honom och Cleo var i sovrummet. När hon skulle ut och hälsa på besökarna hoppar hon över lilleman och mig. Tur att hon är smidig för det var inte ens nära lilleman.  Phuuu!
Det var så kul att träffa Joakim, det är flera år sedan sist.
Imorgon ska lilla familjen på släktträff i lill-njallejaur. Det blir trevligt men tycker lite synd om lilleman. Han kommer att få spendera största tiden av dagen i vagnen. Vi ska vara utomhus och vädret ser inte så där lysande ut. Dessutom är det så mycket mygg där. Någon kort stund kan han få vara uppe men inte så länge då äter de honom levande och de får de inte, han är min!! Du får honom inte!!
Nu är det bäst att jag tar mig i kragen och packar färdigt för morgondagens utflykt...
Shiva har föresten förtjänat en guldstjärna idag. Vi var ute när det kom en hund gående med sin matte på stigen alldeles brevid oss, Cleo var som tur var inne.  Jag hann tänka att nu blir det pinsamt nu kommer jag inte att få fast min hund.. men icke.. jag lockar på henne, då kommer hon snällt och sätter sig vid min sida, vad vill du matte?
Då blir man ju så glad.
Detta var tisdagens inlägg, hade vissa problem med datorn tisdagkväll.

Onsdag
Släktträff hela dagen, tyvärr hittar jag ej laddaren till digitalkameran så det blev inga bilder.
Det var jättetrevligt att träffa alla på en och samma gång, det är ju inte så ofta.
Shiva och Cleo hade jättekul de med. Markus har en jämthundsvalp som är samma ålder som Shiva, tror ni att de busade något.. De sprang runt sin yra höns hela dagen. Cleo var däremot billig där ett tag. Hon satt med mig på altanen och skulle stanna där. Då får hon syn på en annan hund och drar iväg, jag hann greppa nackskinnet och åkte ner från altan, ner i gruset, vadå pinsamt. Hej, jag har bra pli på min hund, nej hon var tillsalu för nollkronor igår.
Lilleman var en liten stjärna som var glad och snäll hela dagen trots att han inte sov mycket. Han lyssnade på dragspel och hundskall och surr och bara log.
Men sova det hade han inte tid med.
Klockan blev sen innan han kom i säng tror att klockan var kring 22:30. Klockan 08:00 vaknade han och hade sovit hela natten utan att vakna.
Shiva väckte dock matte klockan 07:00 med lös mage, vem vet vad hon hann stoppa i sig igår. Det gick över som tur var.
Idag har vi varit på mammaträff i Orrkammen, vi var bara fyra tappra själar men det var trevligt ändå.
Nu har ju min älskade bättre hälft också kommit hem.
Nu ska jag gå ut med vovvarna medans lilleman sussar.
God afton!
257322-87
Mitt älskade busfrö!!
Jo förresten, han har hunnit med att äta ett lass blomgjord också, det var gott, knaster knaster...

Ett nytt håll till godo Ken

257322-108257322-107257322-106257322-109

Vi lever!

Ursäkta att vi inte hållit er ajour med vad som händer här i stugan.
Fredag var som sagt en händelserik dag för en liten Shiva. Lördag var det så dåligt väder att vi bara ville krypa under täcket och gömma oss. Vi hade tänkt åka till Piteå och kika när de körde skotrarna på vattnet men väderprognosen var för dålig och jag är gjord av socker..
Shivas tassar var något ömma så det passade ju bra att vi tog det lugnt. Vi busade hela dagen, hela familjen. Mycket tittut och leta familjemedlemmar blir det..
På kvällen bjöd vi familjen Lindqvist-Lundström på middag. Kycklinggryta och ris, eller kycklinggryta för mig. Jag lever ju efter Sten Sture Skaldemans livsfilosofi just för tillfället.
Angelica och Tomas kom förbi och vi spelade spel, måste tyvärr meddela att förlusten för tjejerna var ett faktum. Aj aj, vill ha returmatch.
Söndag åkte vi ut till klubben. Lilleman busade med pappa. Vi hann med träning med båda hundarna samt lite kaffe. Det var tämligen ensamt där ute. Endast de tappra ( Emelie och Angelica) var där men de renoverade ju stugan för fullt.  Ska se om jag kan bistå med något imorgon..
Båda hundarna gick bra. Shiva hämtade metallapporten efter lite övertalning och träapporten. Cleo gick bra trots vädret, donnan kan ju bli blöt. Varför ska man vara ute när det regnar, kan man ligga på lera eller grus... Ibland märks det verkligen att hon är en pudel.
Idag har vi varit ut på stan och fixat glasögonen, igen, förstår inte vem.. eller vilka .. det är som sabbar hela tiden...
Vi handlade bland annat en pyjamas till världens sötaste. Vi blev även larmade på väg ut från varuhuset. Det är så pinsamt fast än alla säkert förstår att jag inte har tjuvat!
Sedan gick vi en prommis efter bhk vägen. Ikväll har vi hållit oss inomhus. Regnet vräker ner.
Världens bästa har gjort en kul grej idag. Shiva har fått en leksak som är små gummigrejor med snöre i mellan. Wille höll i den när han satt i gåstolen, kan ni gissa vad som hände sen?
1. Wille råkade av misstag slå till Shiva
X. Shiva tog tag i ena änden och drog Wille.
2. Wille slog av misstag mamma på truten.

Kul var det i allafall..
Nu ska jag gå och uppsöka min goa ny renbäddade älskade säng och pussa på mitt hjärta.
Vi älskar dig Ken! Vi längtar allihopa till på torsdag när du kommer hem!
257322-108Så här ledsna blir vi när du åker!!
och så här glada när du sedan kommer hem..
257322-99
Wille hälsar pussar och kramar till pappa.
God natt!

Håll till godo Ken

257322-107257322-106257322-105257322-104

Julikalaset tar sin början..

A- smällen var det idag och det vill säga en dag med familjen. Vi har haft en riktigt mysig dag idag. Uppstigning vid klockan 08:30 men mys i sängen med hela familjen till klockan 09:30. Jag har hunnit med att sola lite på morgonen med, det var härligt och välbehövligt. Därefter gick vi ut på stan. Shiva skulle nämligen mijötränas vid hundar. När vi mötte första hunden ylade hon och reste ragg. Andra hunden blev det ett skall och tillrättavisning, nästa hund samma sak därefter tystnad. Hon var så duktig i folkmassan. Till en början kunde hon inte förstå varför hennes husse och matte inte ville hälsa på alla vi mötte, inte heller kunde hon förstå varför man inte får ta barns ballonger och leksaker. Varför får man inte smaka glass och hamburgare av främlingar, det smakar väl lika gott ändå!!
Hon han även med att ge en liten pojke en blöt puss, han gick förbi alldeles framför näsan på henne när vi stod stilla. Han blev som tur var inte rädd utan skrattade åt pusskalaset.
Betyget efter dagens bravader 10+
Lilleman tyckte dock inte att det var fullt lika trevligt att gå runt runt på samma ställe ioch stå stilla hela tiden och prata med folk, rör på vagnen, ge mig fart och fläkt!
Inhandling av köttfärs, hundleksaker och kläder blev det med. Hittade en tröja som jag skall bo i, Ken hittade tre. Halva reapriset, det är gott.

Ikväll har jag och Shiva lagt ett spår.
Jag är så smart att det är otäckt.. stackars hund..
För att jag skulle komma ihåg var jag skulle gå in så att jag inte skulle krocka med spåret jag hade lagt med leksaker snitslade jag ingången. Vad blir det? Jo ett spår till, förstår matte det? nähä...
Lillgumman följde gladeligen spåret till det riktiga spårets början. När vi kom dit förstod hon inte riktigt vad vitsen var. Hon hade ju redan spårat, nu kan vi väl leka med kottar och pinnar kanske lite mossa med...
Vi tog en paus här och fokuserade om oss.
Något förvirrad men spårade fint de sista metrarna till leksakerna, plockade upp alla och vi lekte länge, tänk vad matte blir glad för lite...
På slutet förstod hon vad det handlade om och tyckte det var jättekul, eller det tyckte hon hela tiden men förstod inte riktigt vad som var så kul.
 Vi ska försöka igen inom inte en så lång framtid.. Man lär så länge man lever.

Ikväll har familjen Lindqvist Lundström hälsat på en snabbis, gisses vad Liam växer.
Nu ska jag gå och hälsa på min älskade säng och pussa på mina älsklingar, speciellt en.
Har världens underbaraste son. Vad gjorde man med all tid innan han kom och varför känns det som att livet inte var värt att levas innan.   Du är mitt allt min son!image4
God natt!

Äntligen är min pappa hemma!

Kort om tid AB rapporterar.
Detta är bland annat vad vi haft på tapeten under gårdagen och idag.
Besök hos Louella, fika, bad, promenader, mammaträff, mer bad, hundträning på sandbacka, bus, mer bus, en himla massa goar och lite mat.
Vi har en konstgjort ruta och kon i trädgården som vi tränar med. Metallapporten går fortfarande fint
Håll till godo, längre rapport kommer senare..
257322-99Kärt återseende!257322-98Mina underbara pojkar!257322-100257322-97
257322-101
257322-102
Hur ska jag nu ta mig förbi om du håller fast mig??
Svar på frågan..
Jo han är jättetrött på alla bilderna förutom med pappa, han ser helt drogad ut. Vill inte sova ute, våga vägra sova vill inte sova ute när det är varmt..
257322-103
Titta vad Pappa kom hem med. Vilken tycker du är finast?

Varmt!

Vi skulle ut på en promenad, det var så där lagom varmt när vi åkte hemifrån, sisådär en 20 grader kanske. När vi var framme där vi skulle starta vår promenad var det dock en helt annan femma. Det var stekhett. William tappade då sockar, byxor och hatten. Vi gick till våran badsjö och tillbaka så det blev som igår ca 5 km. Det märks att Shiva kan vägen nu. När det är 100  meter kvar till sjön sticker hon. Full fart ut i vattnet. Cleo visste vad som var på gång när vi kom fram. Jag höll i kopplet och pekade på sjön. Då sänker hon huvudet, tittar bedjande på mig och lufsar ut i vattnet, men bara så att det når upp till magen. Hon vet så väl att hon måste, sådana här dagar är det alldeles för varmt att springa och busa om man inte har förstånd att svalka sig. Tur att matte så gärna hjälper till med den saken.. hi hi
William satt i vagnen och skrattade åt Shiva som sprang fram och tillbaka ut i vattnet och hämtade pinnar. Vattnet skvittrar ju det är kul.
Efter promenaden åkte vi till mormor och sa hej. Cleo fick sig en kort promenad med kusin Petra. William klarade mammaseparationen när jag gick ut ett ögonblick. Kusin Petra är magisk, med henne går det så bra.
Nu har min skatt hälsat på John Blund och det har hundarna med. William är så go just innan han går och lägger sig, då får mamma krama och pussas hur mycket hon vill. mmm
Pratade förresten med Åsa som äger Shivas mamma, fick en hel del råd och tips. Vi ska pröva så fort Ken kommer hem att lägga ett Shiva spår. Pratade en del om uppletande också, det lät också kul. Vi får väl se vad vi kan hitta på till helgen. Imorgon ska vi som vanligt till Bhk och träna lite. Den här gången skall lilleman få hörlurar så att han inte störs av skällande hundar..
Jo vi hade ju besök idag förresten det glömde jag. Jessica var och hälsade på. Det var kul. Fast vi glömde våfflorna...
Nu skall jag gå och mysa med vovvarna och tv soffan

257322-96257322-95
Min hund är som en duracell-kanin...

En försmak

Tog några bilder ute som jag var tvungen att lägga in. Hon är så duktig lill Shivan.
Skriver mer ikväll
257322-93Hur orkar du.. jäsp!257322-94
Oj vad mallig man kan vara då...
Det där med metallapport var ju ganska kul, man får så mycket beröm. Snart tar inte fötterna i backen. Jag är störst, bäst och utan tvekan vackrast. Visst var det så Cleo?

En bild till blev det

Nu har vi till sist kommit hem från mormor. Vi träffade Elsa och Johanna. Elsa har ju blivit så stor och pratar ju så rent nu. Nu heter lilleman inte illiam längre nu heter han William.
Den bästa kommentaren under dagen var:
Johanna- När är Elsa hopplös
Elsa- funderar en stund och säger sen
Äta grus
Äta lim
Johanna. Jo då är Elsa hopplös.
Det var kul.
Har varit och rastat de små lurviga, blev ca 5km och sedan ett dopp.
God afton!
257322-92

Bus för hela slanten!

Idag skulle vi städa, tvätta och rensa rabatter. Vi har inte hunnit så långt. Eller städat och tvättat har vi gjort snart i allafall. Vi har lekt kurragömma, jaga mamma, jaga hundar och tittut. Lilleman har skrattat så att han kiknar, tycker att det är toppenkul!
Tänkte sätta in bildbevis på att han kan stå upp nu. Obs! Kolla in den fina frisyren, Rulle har varit och hälsat på..
257322-88
Titta vad jag kan!
257322-89
Och med en hand..
257322-90
Jättekul är det också!
257322-91
Men trött blir man..
Några stackars minuter innan..
257322-87

Skulle du bli rädd av denna skylt?
257322-86
Försökte att skriva på ett sådant sätt att man inte skrämmer någon.
De blir ju så himla glada när det kommer folk våra vovvar. Inför framtiden är det ju bättre om de håller sig lugna, speciellt nu när vi har en ängel i huset. Det är lätt hänt att han blir omkullknuffad även om de inte menar att göra det. Så tanken är att om man ignorerar dem tills de är lugna så lär de sig att det inte är julafton när det knackar på dörren. Vad tror ni, kommer det att fungera?
Nu ska jag och lilleman och Shiva åka och hälsa på mormor. Johanna och Elsa, Mayny och Petra är där. Sedan ska vi inhandla tuggben. Cleo som aldrig har ätit ben i hela sitt liv kan nu inte vara utan. Kan det vara snåltarmen kanske? Om jag äter upp alla får Shiva inga, det låter väl som en bra plan..
Om vi har bra bilder från dagen kommer det upp i kväll, annars får ni hålla till godo med detta till imorgon.
Hej hej!

Duktig vovve!

Idag har vi varit ute på bhk, det gick mycket bättre än tidigare. Mindre skäll och ingen rädsla.
Vi har tränat på inkallning och passivitet.
Bilderna är från ikväll. Jag lånade hem metallapporten för att börja träna med den redan nu. Trodde att det skulle bli problem. Ack så fel jag hade. Min hund är en supervovve. Den är jätteskoj. Hon har haft den med sig ut när hon kissade med. Om man släpper den kan ju någon annan ta den. Vad hon inte visste var att Cleo inte är det minsta intresserad av att bära järnskrot i munnen..
257322-84
257322-85
Den är min och du får den inte!!
I fredags var vi hos familjen Lundström- Lindqvist och åt middag. Efter middagen promenerade vi till Arvidsjaursjön med hundarna. Kaiser och Musse var de perfekta lekkompisarna. De både badar och jagar pinnar..
Cleo fick stanna hemma, tassen är inte helt läkt ännu.
William sov i vagnen i pyjamas under promenaden.
Igår var vi hos min mor hela dagen. Vi skulle ju ha loppis med alla hennes tyger hos Anna-Lisa men det var inställt pga regn. Loppisen blev istället hemma hos mamma men hon fick knappt någonting sålt. Vi får ta nya tag en annan dag. Hade tänkt lägga ett spår på kvällen men var alldeles för trött. Familjen gick en promenad istället efter K4s fina vägar. Sedan gick William och la sig och vi somnade i soffan. En helhet lördagskväll med andra ord.
Idag har vi inte gjort så mycket förutom att jag har själpt Ken att laga sjuttioelva matlådor.
Nu ska jag gå och umgås lite med min kära för nu åker han ju ifrån mig igen..
Natti natti!


RSS 2.0