Kan man bli sötare?

257322-81
257322-82
Nu kommer jag och tar dig...
257322-83
Nu gör det inte lika ont att ramla!

Kenny är hemma!

Till sist kom han hem min kära.
Idag har vi besiktat bilen, nu gick det bättre det tyckte Shiva med för hon satt i bilen under tiden.
Vi har nästan frontalkrockat med en idiot på landsvägen.
VI kom och körde mot abborträsk just utanför 70 skyltarna då jag får se att en mötande bil ligger på fel sida om vägen. Jag höll ut allt jag kunde men ville inte väja av vägen för det var så ojämnt i diket. Hann tänka att det var bättre att det tog på min sida än på Williams. Det blev en kort hundpromenad för jag var skakis i benen.
Undra var han köpt sitt körkort? konsum kanske...
Idag har vi även besökt mormor som kämpar och tjorvar med sina tyger.
Vi har även varit på mammaträff hos Emelie, det var väldans trevligt.
Ikväll har vi städat och väntat....
Har uppdaterat fotoalbumet på den andra sidan.
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/257322-80
William sabotören Lundqvists favoritsysselsättning..

God afton!

Trött, tröttare,tröttast!

Det är jag ikväll.
Dagen började som vanligt klockan 04:30, efter matning en kort tupplur till 06:30, Då steg vi upp, eller vi jag och hundarna William sov fortfarande. Lite senare när jag kom in stod han i sängen och goade Cleo. Han stod även upp igår kväll när jag kom in från promenaden. Hade med mig barnvakten så jag hörde att han skrattade i den. När jag kom in var han på strålande humör stående i sängen.
Idag har bilen varit på verkstaden, vi körde dit den 07:30 och gick sedan till mamma och drack kaffe, vi var där till eftermiddagen. Sedan hann vi inte vara hemma så länge för då ringde han från verkstaden och sa att bilen var kvar, då var det bara att knata iväg till verkstaden med Wille och Shiva igen. När vi kom hem fyllde vi tanken och sedan åkte vi till Sandbacka för hundträning. Hela familjen är knäckt efter dagen. Speciellt Shiva som sett farliga hundar, för att inte tala om trä älgar de är ju jätteskumma, inte säger de något heller när man pratar med dem.
På sandbacka skällde hon i början men det gick snabbt över till nyfikenhet och bara lite rädsla. Vi gick låtsas promenader runt hundarna, tillslut var hon helt avspänd och koncentrerad på matte. Inte illa. Vi har även testat rutan, nej inte på riktigt bara lek men vi får införskaffa koner så vi kan börja med de svåra momenten nu.
Cleo kunde inte följa med och träna för hon är halt. Hittar ingenting, kanske är en sträckning.
Har också misshandlat stackars valpen idag. Innan vi skulle gå ut så måste hon vänta på tillåtelse för att gå ut genom dörren, detta brukar gå jättebra men inte denna gång. Såg inte att hon var i kläm förrän hon pep stackars bebis. Sedan lyckades jag trampa henne på svansen och nästan ramla på henne när hon låg i vägen. Man kan lugnt säga att hon haft en hård dag.
Nu ska jag gå och borsta mina gaddar och hitta sängen. Imorgon blir också en tidig morgon för vi skall besikta bilen. Vet ni vem som kommer imorgon förresten? Ni kan aldrig gissa va! Vad vi längtar efter dig Ken.

257322-77Present av Mayny257322-76
Present av Heidi, det hör fler valar till men jag hittade dem inte just för tillfället..

257322-75
Min älskade vän! Till och med nallen älskar dig.

257322-79257322-78
Nu orkar mitt lilla öra inte stå. Ska sova en stund nu. Många intryck på en stackars dag.
God natt mina vänner och alla som jag känner!

Nästan så att man blir lite gråtmild

Huset är helt tomt, ja  förutom två hundar och William och jag. Med andra ord alldeles för tomt. Igår fick William presenter av Heidi. Han fick shorts och en tröja och några valar som var väldigt poppis, inte minst av Shiva som inte kunde förstå varför hon inte fick dem när han kastar dem åt henne...
257322-72
mums filibabba..
Idag har vi haft besök av Jessica, det var väldans trevligt. Nästa gång måste vi få bjuda dig på något. Undra om vi skulle göra våfflor, har för mig att den där Jessica tycker om det...
257322-73
Nej han är inte full... han kunde inte förstå varför han inte kunde få låna telefonen på nästa bild kastar han sig över Jessica och försöker med näbbar och klor att få tag i den.  Den var för våldsam så den får ni inte se...
Vovvarna och vi har varit till K4 vägarna och promenerat och badat och motvilligt jagat pippifåglar. Trodde att jag skulle förlora Shivas flytleksak men icke. Glömde bort att den är lite tyngre än pinnar så jag kastade den nog så långt. Hann tänka att jag skulle få bada för att få tillbaka den. Den duktiga vovven var snäll nog att bespara mig det och hämtade den gladeligen.
Vi har ikväll varit och hälsat på mormor och min moster Mayny. Vi fick kläder av Mayny igen. Den här gången fick vi en jättefin pyjamas. Ska ta bilder på våra presenter och lägga in dem men det får bli imorgon.257322-74
Så här ser det förresten ut när vi dammsuger. Varför hör man inget kan man fundera..

En slagen hjältinna efter en lång dag..
257322-71

Nu skall jag gå ut med vovvarna och sedan hitta sängen. Skall upp tidigt med bilen till verkstaden imorgon..
God kväll!

Får man låsa in sina främmande så att de inte åker hem?

Det vill jag. Huset blir så tomt när de åker hem.
Här själper William farfar att välja kanal.
257322-66
Ken matar honom med nektariner, det är gott som allt annat.. Kanske han släktar på mamma?
257322-68

Finn fem fel
257322-65

Vad roligt vi har haft det i helgen, synd bara att det är måndag och Ken har åkt igen. Han fick ju inte åka..
Vädret som var kanon har nu dagen till ära blivit mulet. Ja det är verkligen måndag.
Vi har det ganska bra ändå.
Igår åkte jag och Shiva till bhk och tränade lite. Kikade på andra vovvar. Träffade halvbrorsan Chip. Angelica tyckte att Chippen och jag lekte så bra ihop, kanske för att vi var på samma mentala nivå... hi hi
Hittade en vorstervalp, den var kul men svår att hinna med. Hann bada två svängar och promenera med igår.Har aldrig varit med maken till mer lättlärd valp!
Idag skall vi följa med Heidi ut på stan.
Skriver mer ikväll..
257322-69
Ser ni vad som har hänt?


Trappmonstret är ett minne blott...full fart var det här..
257322-70

vad härligt med sommar

Äntligen är det sommar, lagom varmt också. Idag har vi varit till en sjö och badat hunden, den ena kan ju ej simma ( Cleo). Många mygg och knott. Sedan var vi upp på Vittjåkk och promenerade och badade ännu mera. Det är KUL med vatten, pinnar och pippifåglar. Vi har även massakerat mattes plastpippi som är i utebassängen där vi badade länge. Varför får man inte bada hela dagen?
Vi har även dustat idag. Hon är envis denna vovven. Brottade omkull henne och höll henne i ca 5 min innan fröken behagade att ge sig.  Hon är ändå bäst, hon gör mycket rätt också betydligt mer rätt än fel.
Hon sitter nu snällt vid ytterdörren och väntar tills jag säger varsågod, likaså i bilen. Hon går snällt ut ur köket tillsammans med Cleo när det lagas mat.
Hon kommer när man ropar åtminstonde när hon själv vill... konstigt att matte försvinner när jag inte kommer, jag förstår inte det där.
Hon tar snällt hand om lillhusse fastän han nyper mig i öronen och smakar på mina tassar.
Är lugnare än Cleo inomhus, inte utomhus där är det full rulle.

Sätter in bilder här på vår dag. Lilleman är så lycklig nu när Heidi och Roald är här. Det är alltid någon som håller i mig och busar med mig.
Missade ett ypperligt tillfälle att ta kort på honom, han såg ut som Tintin när han vaknade. Han hade en stor lock i pannan. Jag var inte nog snabb helt enkelt.
Nu ska jag gå och äta räkor och dricka något gott till..
257322-64I datorn öppnas en helt ny värld...

257322-63
Heidi är allt bra snäll med mig!

257322-62
Utslagen efter dagens bravader

257322-61257322-60
Inte syns det väl att hon nockat till glasögon just innan kortet tas, jag ser ut som en
 mongoloid.
God kväll! Glad fortsättning på er alla jag känner!

Nu är min stora kärlek äntligen hemma!

Tack och lov för det. Att man kan sakna någon så mycket fastän det händer så mycket roligt i mitt liv. Eller kanske är det just därför. Vad är lycka om du inte har någon att dela den med+
Idag har vi promenerat till arvidsjaursjön och Shiva har tagit några.. dopp. Hon skulle nog bada i regnvatten om det gick :)
Idag har vi även besegrat det stora trappmonstret.. det ni... det är inte illa när man är liten. Vi har även städat. Jag förstår precis vad Åsa menar med att hon älskar skurmoppen. Det är verkligen äkta kärlek mellan dem två. Jag hade fullt sjå idag när jag städade. Hade en sjövild Shiva som attackerar moppen, bakom henne har vi William som i sin gåstol försöker hålla tag i Shivas svans, eftersom att golvet nu är blött har han vissa problem med fotfästet och tar sig ingestans varpå han gallskriker. Mitt i det kaoset ringer Kens pappa. Jag hade så svårt att hålla mig för skratt och föra ett normalt samtal med mina små galningar i köket. Kan man göra annat än att le.
Nu har vi fått besök av Kens pappa Roald och hans Heidi. Nu är Cleo i sjunde himlen. Hon älskar Heidi och Roald, speciellt hans fötter. De har en speciell relation. Hon slickar frenetiskt på dem jag vet inte varför, hon slickar inte på någon annans fötter. Vilka normala hundar jag har en fotfetichist och en skurmoppedist.
Nu skall jag gå upp och vara trevlig.
Vet ni i dag har jag syndat, jag har faktiskt druckit ett glas vin. Det var mumsigt..
God kväll och glad midsommar!
257322-46Han ser så normal ut min älskade son!

Fullspäckad

Det kan man nog bäst beskriva denna dag.
Dagen började klockan 04:00 som vanligt med en hungrig lilleman och nu en kissnödig Shiva.
Sedan klockan 09:30 hade vi tid hos Hasse som kikade på Cleos knöl. Han sa att det inte var något att oroa sig för så länge den inte blir större eller varm. Phuu
Blir den större skulle han operera bort den.

Efter detta åkte vi hem, lilleman sov en stund medans jag promenerade med hundarna.
På eftermiddagen åkte vi till vattenverket och promenerade sedan ner till Arvidsjaursjön där Shiva tog sig några dopp i det varma? vattnet. Cleo förstår inte varför Shiva doppar mer än tassarna, det är en konstig jycke det där..

På vägen hem gjorde vi ett kort stopp på stallet, hann med en kaffekopp och lite skvaller,  tyvärr var det mesta inte positivt men men. Jag är ledig så jag skall inte bry mig.. lättare sagt än gjort.

Sedan for vi hem tankade och vilade sedan åkte vi ut till brukshundsklubben och tittade på vovvar. Shiva tyckte de var läskiga men det gick snabbt över när hon fick busa en stund med Emelies hund Musse. Myggen var allt för ettriga trots myggmedel så vi begav oss hemöver.
    Hälsade på hos mamma och visade upp nyförvärvet. Tro det eller ej men hon blev godkänd. När vi var hos mamma tänkte jag att jag skulle gå och tvätta av mig myggmedlet. Hann ta två steg utom synhåll från Wille då började han skrika. När jag var inne på toaletten hade detta förbytts mot gallskrik och tigertårar. Så fort jag kom in igen blev det givetvis knäpptyst.  Vi måste nog träna så att separationsångesten minskar..
Nu ska jag gå upp och hälsa på soffan, den ser så himla go ut.
Bilder från vår dag:
257322-59
Jag har lärt mig peta näsan.


257322-58

Morötter är gott!
257322-55Full fart i trädgården.
257322-56Cleo visar vägen
257322-57Mina fina vovvar.
God afton!

Vilken dag!

Äntligen kom hon, hunden som jag väntat så länge på. I över två år om vi skall vara noga. Var hon så underbar som jag önskade att hon skulle vara? Jag tror hon är bättre.
Hon har allt man kan önska sig från en riktig donna. Hon är smart, modig, envis... och inte minst vacker.
Dagen gick alldelses utmärkt. Vi har hunnit promenera hela familjen förutom Ken då för han har ju inte kommit hem än.. snyft..
Vi har haft besök av Emelie och Liam. Liam fick sig en redig avtvättning, tror inte han har badat idag.. hi hi
Fick en inbjudan till Liam och Valles dop. Nu får vi skämmas lite att vi inte bjöd dem. Till vårat stackars försvar måste jag väl säga att våran släkt är STOR tillsammans. Vi hade bjudit nästan 40 personer bara där. Sedan visste jag inte riktigt var vi skulle dra gränsen med vännerna, du får komma men inte du, det blev så knäppt, så iskalla som vi är bjöd vi ingen bara släkt..    Förlåt!
Ikväll har vi efter att den övertrötta sonen äntligen somnade hunnit med en promenad i skogen med ca 250 meters radie från huset om han skulle behaga att vakna. Jag hade barnvakten i fickan.
Shiva har jagat kottar och pinnar medans Cleo sett ut som ett frågetecken, varför i all världen jagar du de där, de rör ju inte ens på sig..
Shiva har även hunnit med ett dopp i våran bassäng på gården.
Sedan har vi hittat ett stort trappmonster, visste ni att det bor troll i trappan? Det är helt säkert!
Efter mycket möda och lite stöd från Cleo som gick upp och ner för trappan och ett ivrigt lockande från mig längst upp i trappan kom hon tillslut upp. Men ner, är du galen det går inte. Vi tar det monstret imorgon. Vi skall inte plåga stackarn för mycket ¨på en dag.
En som är mycket glad åt vårat nytillskott är William. Han har jagat henne i gåstolen hela dagen och sedan blivit tvättad av en väldigt glad valp. De har lekt så bra ihop idag.
Nu skall jag ta och gosa upp en sötnos till valp och se på tv en stund.
Ha det så gott!
257322-51+257322-50 =
257322-54

Är du helt säker på detta Cleo?
257322-53

Okej då, jag kan flyga, jag är inte rädd!!
257322-52
Kan man göra annat än att le?


*Äntligen*

Kan nu meddela att jag är en stolt hundägare till Shivas regal.
Rapporterar med fler bilder ikväll.
257322-62

Snart en stolt hundägare!

Har pratat med Åsa som äger valpen. Hon skall ringa till Hasse Höglund imorgon och beställa tid för besiktning av henne. Förhoppningsvis får hon tid imorgon så kommer hon upp med henne. Så med lite tur har vi Shiva hemma hos oss imorgon.
Åhh vad jag är lycklig nu..
Tur var också att hon var så försiktig med William. Han kröp fram mot henne, då mötte han henne på halva vägen och slickade honom i ansiktet. Sedan var hon mer med William än med oss. Jag vill att de ska få växa upp tillsammans precis som jag fick göra med våran hund när jag var liten.
Sen är hon stor nog att dra honom i pulka sen också.
Idag har jag och William varit och hälsat på mormor. Han var hos henne när jag var på banken. Måste nog träna på att lämna bort honom för han skrek från det att jag åkte tills jag kom tillbaka och tog honom i mina armar. Han har ju inte varit borta från mig särskillt länge så det är ju inte så konstigt. Korta stunder har han varit hos min mamma och varje gång är det samma sak. Han gallskriker..
Vi får nog träna lite..
Nu ska jag gå och städa undan litegrann och försöka fördriva tiden till imorgon.. hi hi
God kväll!257322-61257322-60Har inhandlat lite attiraljer..

Jippie !!!

Hon blir min!
Mest troligt kommer hon imorgon. Kan man bli lyckligare än så här... Rapporterar mer sen..

Visst är hon fin!
257322-59257322-58

Hoppas, hoppas

att du blir min.
Visst är hon fin.
Jag rapporterar lite senare ikväll då vet jag 100% säkert.
Shivas Regal
257322-58

Beslutsångest...

Det är just vad jag har det. Jag vill så det värker. Jag vill, jag vill, jag vill...
Ha en till hund. Ni alla som jag känner vet ju att jag haft beslutsångest om en ytterligare familjemedlem i 2 år nu. Frågan är inte om utan vilken ras, schäfer eller något annat.
Ikväll var Emelie och jag till bhk. Där möts vi av ett virrvarr av schäfrar, de hade nämligen kennelläger. Bland virrvarret fanns tre schäfervalpar. En av dem kommer fram och hälsar och sätter sig sedan på mina fötter och där sitter hon. Då säger Emelie att en är till salu, gissa vilken? En underbar liten mörk schäfertik på ca 4 mån. Åhhh
Bra stamtavla från Dianastigens ( Maria Forslunds kennel som hon deläger med Åsa som har hunden)
Har beslutat mig för att fara och kika på vovven en gång till och försöka få med mig Ken.
Cleo börjar ju bli till åren och jag vill få in en valp medans hon orkar med det och kan fostra den. Jag vill ha en tävlingshund som jag kan göra allt möjligt med. Hur gärna jag än vill så är inte den hunden Cleo. Man kan lära en gammal hund sitta men kan man få den att apportera?

257322-57
Min fina vovve, kanske får du en kompis snart. Det skulle faktiskt vara roligt även för dig..
Avrapporterar efter taget beslut.
Allt hänger på min bättre hälft.

Nu är min pappa äntligen hemma!

Du och jag pappa!
257322-56

Snart är han hemma!

Äntligen! Som vi har längtat.
Idag har vi ringt till veterinären och stämt träff till imorgon. Vi har också promenerat till morfar och hälsat på. Han var väldigt förvirrad idag, tyvärr..
Pratade med honom igår och då var han så himla pigg och klar. Han kan prata strunt en kort stund och sedan försvinner han bara bort i sin egna lilla värld. Han är ändå världens bästa pappa. Lite ironiskt är att han kommer ihåg Cleo men inte mig. Bifogar lite bilder från vår härliga dag. Vi var och promenerade runt nybban med och passade på att ta lite bilder.
Nu ska jag gå upp och laga en sen middag så att det är klart när Ken kommer hem.
God afton!257322-55257322-54257322-53257322-52Det var lite bökigt att få med alla tre på samma kort, ett tag for de allihopa åt tre olika håll.  När jag skulle försöka få tillbaka en av dem kom en annan det var kaos! Speciellt Cleo som hela tiden tror att jag skall flytta på henne, hi hi men jag fick ett gott skratt i allafall.

Vilken rolig dag!

Idag har kusin Petra och mormor varit här. Vi har haft fullt upp hela dagen. Petra har skött både William och Cleo. Cleo har varit på tre promenader i det fina vädret ( inte, det spöregnade hela dagen) William har kört så hårt med Petra att hon somnade med honom i knät i soffan, lilleman var inte långt efter.  Du får komma tillbaka snart Petra och sova över hos oss. William tyckte att det blev för lugnt efter att du for hem.
257322-49Visst är de söta!
Vi har gräddat våfflor idag med nykokt hallonsylt och grädde, Ken tyckte inte om att jag berättade det..
Imorgon skall jag ta mig i kragen och gå till veterinären sedan ska jag ta lilleman med mig och hälsa på min pappa.
 Imorgon är dagen D.  Ken kommer hem!!!
JIPPIE!!
257322-51257322-50Nu har jag fått fina gaddar uppe med.
Det gör ont att få tänder, har varit så grinig i natt och haft svårt att sova. Idag är det så svullet och rött. Min son är min hjälte, inga sura miner här inte. Vi biter ihop och är glada ändå. Du är mitt allt min skatt! Okej, och pappas...inte alls snål om honom.. .:)
Nu ska jag gå och se hur min trädgård mår.
God kväll!

Det är alltså pyjamasen han har på sig på stan!

Hi hi

Regn och rusk

Idag skulle vi precis gå ut och promenera men vädergudarna ville annat det började spöregna. Vi har hämtat hem mormor så hon har varit hos oss idag. Vi har lagat barnmat till lillwille så nu är frysen full, eller jag har lagat och mormor har skött guldklimpen.
Vi har kokat kött, fisk, palsternacka, morot, potatis och kålrot.
Nu kan vi plocka ihop en måltid ur frysen när hungern kommer smygandes.
Vi har även kikat på Alex på kommunens hemsida, vilken heting!
Imorgon kommer kusin Petra på besök och även mormor. Då skall vi baka Heidis mumsiga kakor och dricka saft, mums!
Har inte varit till veterinären idag, vågade inte! Varför göra idag det du kan göra imorgon! Jag ska göra det jag lovar men inte idag och inte imorgon men på torsdag kanske.257322-47

Ikväll handlade vi ingredienser på lillica i denna utstyrseln, det får man väl.....
257322-46257322-44257322-43Min son är en galning! Han är en adrenalinjunky men han är mitt charmtroll!
God afton!
Ps. Hoppas att du kryar på dig Jeanette det där lät inte bra alls, du får dricka mycket citronvatten. Massor med krya på dig kramar från mig, Wille och Ken förstås!


Glömde en grej...

Har uppdaterat fotoalbumet på den andra hemsidan. Det ryms så många fler bilder där..
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Pollen invation

Just nu är det hur mycket pollen som helst. Min bil har bytt färg från grön till neongrön.
Kom på att det kan vara bra att stänga luftfönstren nu.
Idag har vi varit hos mamma och följt henne och köpt blommor och besökt dollarstore, tyvärr lyckades min mamma ramla igen, men det gick som tur var bra.. snacka om hjärtat i halsgropen.
När vi kom hem var vi så trötta båda två att vi sov två timmar i sträck, även jag, det var någon form av tupplursrekord för min del.
Ikväll har vi beundrat vårt fina köksbord, kört race med gåstol och funderat över Cleos knöl.
Skall ringa veterinären imorgon får han ta prover på den. Hon har fått en hård knöl stor som en ärta i ena bröarvårtan. Hoppas verkligen att det inte är det jag är rädd för, vill verkligen inte mista min vän.
 Ikväll har jag rensat upp och krattat potatislandet, jag började spada det Ken men jag han inte så långt, du får se på bilden. Jag tar resten imorgon.
Har även gjort om altanen, rensat upp den och satt om plattorna, ni kan aldrig gissa vad som var under plattorna...
Förresten har jag hittat stora odjur nere med, Ken har myrrat vid grunden och då bolmade det björnmyror. Vi har hittat några inne med. Usch och fy!
Har inte så mycket tid att skriva ska tvätta färdigt. Sen ska jag sätta mig med Cleo och umgås lite inför imorgon. Vill inte tänka tanken...
257322-40257322-39jag sitter snart..257322-38257322-37257322-36257322-35257322-34257322-33En ny blomfråga, vad heter de här?
Man kanske inte ska köpa blommor man inte vet vad de heter, men de var så fina.

God kväll alla som jag känner. Glöm inte att skriva till mig då blir jag så jätteglad!!!!

mamma mia

Vilket fullt hus vi har haft idag. Det är kul, huset är alldeles för tomt alla andra dagar. Vi har haft mammaträff hemma hos oss idag och sedan kom Irma och Åke förbi.
Bakade en cheesecake fast med kesella istället för philadelfiaost och hallon och blåbär på. Den blev faktiskt mumsig. Har bakat kakor också, med viss hjälp från vilda ville. Han ville verkligen hjälpa till och se vad som skulle va i dem där kakorna.
Vi fick presenter av Irma och Åke. Kall och varmrökt röding. Finns ingen restaurang i världen som kan bräcka rökt röding på en husmans en varm sommarkväll är helt övertygad. Sen har jag ju fått hem mitt livs kärlek idag. Så nu känns livet som det ska göra.

Jo förresten. William har fått en till tand och ytterligare en är på väg. Detta ser Ken, inte jag som ser honom varje dag. Man får skämmas. Nu kan han snart bitas riktigt ordentligt.
Imorgon skall vi gå och kika på Alex som tar studenten och ge honom lite presenter.
Bäst att jag går och ser om min bättre hälft har somnat nu. Det blev så t yst...
257322-27sommar sommar257322-30Natti, natti!

Nedräkning

Till imorgon för då kommer min andra kärlek hem. Idag har jag äntligen startat gräsklipparen. Det var på tiden jag såg ju nästan inte ut.
Imorgon skall vi ha mammaträff hemma hos oss och så kommer Irma och Åker förbi. De är så snälla med oss, de skulle ta med sig sättpotatis åt förvirrade familjen som totalt hade glömt att ordna med det. Vad skulle vi göra utan er?
Ikväll har lilleman hjälpt sin mor att baka kakor, eller själpt, är detta ett ord,  det beror på hur man ser det.
Jo sedan har han busat med Cleo. Cleo stod och åt mat och viftade glatt med svansen. William satt i gåstolen och grabbade tag i svansen med båda händerna, vad gör Cleo, jo hon går i väg. Varpå lilleman får sig en åktur, det tog ett tag innan han släppte svansen han åkte från köket till hallen..
Det var kul!
Nu skall jag gå och hälsa på sängen, börjar vara riktigt sömnig nu.

257322-31Nu kommer jag och äter upp dig...257322-30Sista rycket ...257322-29Vilken tur att du har en så bra kompis som passar dig dag och natt. Till och med tvättar hon dina fötter. Du och jag Emil!

fobifri dag tror jag!

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har försökt att hitta svalka utan att lyckas. Jag har hjälpt mamma med lite papper, handlat och rensat ogräs, jippie!
Ikväll har vi varit och grattat Emelie på 25 års dagen. När vi kom hem när jag nattat lilleman såg jag Ugly Betty som jag hade spelat in. Sedan var jag duktig. Jag har äntligen gjort slag i saken och klätt om mina stolar i köket.
257322-24
Sedan har jag plåtat mina älsklingar, de är så söta när de sover:
257322-28257322-25257322-24Nu skall jag sova!

Glömde en grej..

Svar på frågan om lampan.....
Spänningen stiger...

Tadaaaa!

257322-22

Me like inte Ken!

Lobelia ? Häng och kant kanske?

Vet du mer än mig så kanske du kan svara om det är rätt eller fel. Erkänn Jessica att du planterar varje kväll när du inte läser blomster böcker visst?
257322-21Vad pluttigt det ser ut! Det brukar ju ta sig men just nu ser det inte mycket ut för världen, mina små blomster.

Har gjort det omöjliga idag.
Eftersom det redan är tydligt att mitt liv kretsar kring mina fobier är det väl lika bra att fortsätta.
Hade en geting inne i sovrummet där lillvännen sov! Till saken hör att jag inte hanterar getingar särskillt bra ens när det gäller mig själv. Tänk då skräcken att komma in till det käraste du har och se en geting.
Jag gick in, lyfte ut min skatt,  öppnade mitt trasiga myggfönster och släppte ut elakingen utan skrik och panik.  Sedan slet jag ut luftfönstret och stängde igen fönstret vänligt men bestämt. Det tog ett antal timmar innan jag vågade öppna det igen. Nu har jag tejpat mycket! Väldigt mycket tejp blev det, men inga getingar hoppas jag.
Min farmor skrämde mig när jag var liten så att jag blev rädd för getingar så jag måste verkligen försöka att inte upprepa detta och skrämma vännen. Det är läskigt när man inte vet om de tål getingstick eller inte bara...

Jo jag har ju gjort en sak till som jag inte gillar idag, fobitemat fortsätter, jag har varit till tandläkaren!
Jag kan föda barn utan bedövning men inte laga ett pyttelitet hål utan knark!
Tyckte om bedövningen för det var nästan inte läskigt alls den här gången. Me like Tore!
 
Har någon något bra tips på present till en cool kille som tar studenten?
Ge mig tips jag har kört fast. Måste ta och ringa min syster imorgon och fråga om hon har några tips.
Nu är det äntligen tid för me time, har jobbat med min mor hela kvällen!
 Dvs. en kopp te och soffan med bra music eller tv:n

Vilken sommarvärme!

Det har varit idag. Om man blundar tror man att man är på en söderhavsö.
Idag har vi varit ute och grejat i trädgården. Rensat rabatter och krattat färdigt överallt. Tack och lov att det är gjort.
Så här var lilleman klädd dagen till ära:
257322-20257322-19
Vi skippade sockarna när vi kom ut. det var alldeles för varmt även i skuggan. Nu har myggen kommit också så vi hade myggnätet med.
Hoppas att sommarvärmen håller i sig hela sommaren, det gör i och för sig inget om det är lite svalare än vad det är nu, nu har vi 25 grader i skuggan 20:00.
Under helgen var jag ju och dömde en dressyrtävling, det gick jättebra, de är så duktiga. Även om de tyckte att jag var hård med poängen den här gången...
Igår kväll var vi hos familjen Lindqvist- Lundström och åt middag. Det var jättemumsigt.
Har förresten planterat några blommor som jag inte vet vad de heter, har inte haft dem förr. Om du vet vad de heter får du gärna hjälpa mig med detta.
Lägger in bilder på dem längst ner.
Nu ska jag gå och umgås med min underbara man!
257322-18257322-17
Ha det bra!

Varmt, varmt, jättevarmt ute idag

Vilken somrig dag!
Jag har fått nya lampor, äntligen!
Jag har fått en lampa i köket och två jättefina i vardagsrummet. Trots att Ken tyckte att den ena var jätteful så köpte han den ändå. Han är så go med mig.
Ska ta bilder på den får vi höra om han hade rätt eller fel om den.
Idag har jag även bearbetat min myrfobi och planterat blommor. Är inte riktigt färdig men jag har inga mer blommor att plantera. Förstår inte att det finns myror överallt, nu finns det även flygmyror hos oss. Mitt arma hjärta!
Det gick iallafall bättre mot slutet. Kanske för att det är så varmt så att man tillslut inte orkar vara rädd..
Nog om myrorna. De tar ju över mitt liv!!
Lilleman har haft en aktiv dag på stellins möbler, elkedjan, dollarstore och stallet. När vi kom hem sov han i hela tre timmar på balkongen.

Vilken av lamporna tycker Ken inte om, är den ful eller bara han som tycker det?
257322-18257322-17257322-16
Nu ska jag ta och leta upp min säng, måste upp tidigt i morgon om jag ska hinna vara på jobbet klockan 09:00.
God kväll!

Vilken underbar dag!!

Livet leker idag. Man blir ju så glad av detta härliga väder. Kanske hjälper det även till att familjen äntligen är samlad....
Har kanske saknat honom lite i allafall.....
Idag har vi haft en härlig morgon med morgonmys med hela familjen i sängen, jo även Cleo fick vara med. Sedan har vi idag en fullspäckad dag. Har skrivit en lååååång lista med vad jag skall göra idag. Då har jag inte börjat med vad jag skall göra resten av helgen. Imorgon ska jag jobba några timmar och dömma en dressyrtävling från 10:00 - ? Ken är övertygad om att det kommer att ta hela dagen.
Nej nu ska jag ta och sätta mig en liten stund på balkongen och sola tills Wille vaknar då kör vi igång.
Det finns ju tack och lov inga myror på min balkong.
257322-15Att leva är att älska dig min underbare son!

RSS 2.0