Glömde en grej..

Har uppdaterat fotoalbumet på den andra bloggen.

http://williamlundqvist.spaces.live.com/


Imorgon är han här!

Jag blir ju så nyfiken..

På vilka som är inne och läser här. Lämna en liten liten kommentar till mig snälllaaaaaaaa...
Idag har lilleman gått från att vara till salu till världsbäst på några stackars timmar. Lilleman vaknade nämligen klockan 00:00, mamma gick och la sig 23:00, och tyckte att nu är det väl morgon. Visst ska vi stiga upp nu?
När klockan var 03:30 kändes det som att jag var redo att ge upp, jag hade då varit uppe triljoner gånger och gett tutten, hämtat nallen, bytt blöja, gett välling det tycktes aldrig ta slut. Klockan 04:00 somnade herrskapet tack och lov om och sov till 07:00. Han ger dödstrött en helt ny innebörd.
Tur att han sov en stund på sena förmiddagen så att vi kunde få vila lite.
Sedan var vi ute och gick med Emelie, Liam, Kaiser och Musse till Arvidsjaursjön via vattenverket. Det var  inte riktigt lika varmt som igår, eller det var varmare men ingen sol.
Sedan har vi lekt resten av dagen.  Har lite bildbevis: Speciellt för dig Ken.
Tur att du kan läsa och se vad vi gör varje dag va?
Längtar till imorgon då kommer Ken hem igen. Jippie!
Här kommer bilder från vårat busrace, William ville verkligen äta upp kameran...
257322-15257322-14257322-13Om man tittar riktigt noga ser man små risgrynen på bilden längst till höger..
Nu ska jag gå och göra mig klar för Greys Anatomy..

Sommar, sommar, sommar....

Idag känns det verkligen som det.
Har besiktat min pärla idag, synd att pärlan inte gick igenom besiktningen bara. Det  var ett hjullager som behöver bytas. Det sista jag frågade Ken innan jag bokade besiktningen var:
Tror du inte att jag behöver byta hjullagret innan besiktningen?
Nähää det behövs inte svarar min kära..
Morr...
Nej det gick över ganska fort det var mer pinsamt. Har du inte känt att bilen vibrerar när du svänger till vänster?
Blondinen Anna svarar: Nähää det har jag inte märkt..
Sen har jag klippt min kära hund idag, hon blev så liten..
257322-12257322-10

Efter det har vi varit på promenad till nyborgstjärn och sedan till mormor. Vi har putsat mormors fönster. Har tänkt göra det så länge det har bara inte blivit av, men nu är det gjort.
Så här söt blev lilleman i farmors stickade kofta:
257322-11

Tänk att man kan vara så glad nästan jämt.
Nu ska jag gå och se Ugly Betty som jag jämt missar.
God afton!

Nu är han borta igen....

Min stackars älskling, Ken ville verkligen inte fara i morse.
Sedan sist har vi hunnit med en halv stallfest på stockis innan lilleman blev jättegrinig, det var ju lite synd att vi inte kunde stanna längre.
Den stund vi var där var i allafall trevlig.

Idag har vi varit och hälsat på morfar. Det märktes stor skillnad på honom nu, det är ganska länge sen vi var och hälsade på.  Han var borta största delen av tiden vi var där. Jag hann iallafall putsa färdigt fönstren den här gången, sist blev det så stressigt. Synd bara att mammas socker blev så lågt så hon var ganska borta hon med stackarn.
Det är så tragiskt med min stackars far, men om man blundar tillräckligt hårt och inte lyssnar på vad han pratar om kan man ju låtsas att han fortfarande är kvar min pappa och att han vet vem jag är. Tyvärr så är han inte kvar när man öppnar ögonen igen. Det som är värst med alltihop är att han inte kommer att kunna umgås med sitt barnbarn. Till saken hör att han har väntat på barnbarn så länge, tur att han har haft min systers barn att få låna som sina barnbarn. Han är en sådan person som leker med barnen istället för att dricka kaffe och prata med de vuxna. Sedan när han äntligen får ett barnbarn så minns han inte att han har ett.
 Nog med ledsamheter.
Idag har lilleman fått ett paket från farmor. Han har världens utan tvekan bästa farmor. Här är vad han fick i 6 månaders present:
257322-9257322-8
Gissa om han är go i sin nya tröja...
Ikväll har det som inte får hända hänt..
Höll på mäta upp kokande vatten i lillens nya nappflaska så att det skulle hinna svalna. Istället för att lyfta upp flaskan i korken lyfter jag mitt på den kokheta flaskan, instinktivt tappar jag flaskan. Som tur är lyckades jag slå undan flaskan så att den flög över mig och sedan vidare över Cleo som stod och åt sin mat. Varför var det tur?
Jo för att lilleman körde gåstol på köksgolvet och då hade han kunnat få flaskan över sig.
Stackars Cleo skrek och gnällde och lät mig inte titta på hennes sargade kropp, nej det var inte så illa.
Men iallafall tog jag och kastade ut henne och hällde två termosar kallvatten över henne. Som tur är ser jag ingenting på henne nu. Själv har jag något svedda armar och bröst.
Tanken som rör sig i huvudet törs jag knappt  tänka färdigt, tänk om det hade varit lillvännen.
Jag tror att jag är så försiktig men uppenbarligen inte.
Nu ska jag gå och torka den stackars hunden som fick bada i kallvatten. Undra om hon förlåter mig om hon får ett kilo korv?
God afton!


Äntligen är han hemma!

Min underbara karl! Hamnade jag på plus nu tro?
Idag har jag och Wille varit på sexmånaders kontroll. Det gick toppenbra  att få spruta, William grät nästan inte alls. Viktoria var en hejare på att sticka.  Sedan var vi på mammaträff och träffade en hel drös med bebisar. William var ganska trött och sympatigrät med de ledsna barnen fast han inte alls var ledsen. Så fort någon pratade med honom sken han upp som en sol igen. Tänker bara på en annan dag i köping. Jag har så ont i magen.. men du har väl inte ont i magen...nähä ( skratt ) det har  jag ju inte..

Efter vi varit där for vi hem och åt kött och välling, mumsigt va? Sedan trotsade vi vädret och gick till dollarstore med Cleo och köpte ljus.
Sedan har min lilla son lärt sig något nytt. Att bitas, tyvärr inte var som helst utan han biter när han ammas. Aj Aj Aj..
Jag sa till honom,  så där får man ju inte göra..
William tittar allvarligt på mig med sina stora ögon sedan gapskrattar han och hugger tag igen..
Tur att han är så himla go!

Ikväll har Ken också äntligen kommit hem, så nu ska jag inte sitta vid datorn utan gå och se planet earth med honom. Har ni sett det?


Jo jag kan stå på alla fyra nu!

VAR TOG BILDEN VÄGEN? HAR INTE KOLL PÅ DETTA ÄN..

image5Tänk att man kan vara så glad fast man är sjuk!

SNART ÄR DU HEMMA!

Min älskling, vad lång den här veckan har varit. Tänker på dig nästan hela tiden.
Idag har lillwille lärt sig stå på alla fyra, håll utkik på den andra bloggen, bildbevis kommer alldeles snart.
Tur att jag hann fram med kameran så att Ken tror mig..

Svaret på frågan om myran:
Myran var på handfatet när jag höll på byta blöjor. Idag har jag sanerat hela mitt hus, inga myror kan trivas hos mig nu.
Sedan måste jag rätta mig själv med krattningen av gräsmattan på baksidan, allt kan ju misstolkas, ni vet vad jag försöker berätta. Det var inget snusk!

Imorgon skall William på 6 månaders kontroll med vaccinering, usch vad hemskt. Tycker inte om när de sticker honom. Det blir nog lättare sen när man kan förklara varför. Nu tittar han på doktorn med sina stora vackra blå ögon och funderar vad för kul han skall hitta på, stackars liten vän.

Just nu leker Wille jag tänker inte sova!
Den leken lekte han från klockan 05:00 imorse med, han tänkte minsann inte sova mera, till min stora förtjusning. Jag som inte alls mistycker när jag får sova lite...
Tur att han är så underbar annars!
Nu skall jag gå och påminna honom om att vi ska sova, inte jaga nallen och tutten runt i sängen.
God kväll!

Jippie! Jag har ingen snö kvar på tomten!

image4Kan man bli vackrare än så här?
Jag har varit duktig idag och äntligen krattat min baksida, vänta det där kan misstolkas. Min gräsmatta på baksidan skall det givetvis vara.
Svaret på frågan i den andra bloggen är:
Råttan bor utanför Heidis köksfönster i sulitjelma.
Hade tänkt ta hem den, i allafall ungen till denna mus som var pytteliten..
Har skrivit en del om den hemska myrdagen som jag ej kan upprepa för jag mår fysikt illa när jag tänker på odjuren, vill du veta vad som hände vänta till imorgon..
Nu ska jag se cars tänk om jag kan vara vaken så att jag får se slutet..

Ett nytt försök på en ny plats..

Vi gör en ny premiär för familjen Lundqvist- Torstenssons blogg. Denna blogg kom till för att vi har så långväga släktingar och vänner. Då kan de följa vad vi pysslar med. Har redan gjort en rapport för dagen i den andra bloggen så jag skippar det för tillfället. Vill du veta vad vi gjort idag och igår  gå till
http://williamlundqvist.spaces.live.com/
 
Ha det så gott, för det skall jag.
Saknar min vän!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0