brrrr

Usch och fy vad det är kallt ute!
Sedan sist har en del hänt. Farfar har åkt hem, blev lite hastigt och lustigt. Kens farmor Margot hade ramlat stackarn. Roald hade pratat med henne på lördagskvällen och fick sedan inget svar under söndagen och måndag morgon. Då gick de in och hittade henne på badrumsgolvet, hon hade brutit lårbenshalsen. Hon är dock vid gott mod. Värre är det med Heidis mamma hon är riktigt dålig. VI håller alla tummar vi har!
Igår var vi på hundträning, vi trotsade kylan och klädde på oss så att vi klarat en istid Tänkte att det är säkert ingen där nu när det var lite kyligt. Det var faktiskt riktigt många där han träffa båda bröderna till lilltrollet. Shiva gick som en liten klocka både i koppel och utan.
Vi har dock ett litet problem. När vi är ute och sparkar eller promenerar som vi gör varje dag suger hon efter andra hundar, hon tittar bara men om de hoppar ut och skäller på henne gör hon detsamma. Hon blir ganska vild då. Jag har prövat det mesta men kan inte riktigt lösa detta. Jag har prövat och stanna kvar hos hunden om det är en som är bunden tills hon är lugn och då blir det bättre. Problemet är att de som äger dessa hundar tycker nog att det är pinsamt att deras hund skäller och lever f...n eller också tycker de att jag är stygg och provocerar deras hund så de tar ofta in hunden. När jag däremot är på bhk eller med väluppfostrade hundar gör hon absolut ingenting. Igår skötte hon sig exemplariskt.  Vet inte om det helt enkelt är så att hon försvarar vagnen eller mig eller både och eller att hon helt enkelt blir rädd det verkar inte som det är aggression. Jag är något kluven. För att få bort beteendet måste jag ju utsätta henne för det som skrämmer henne men hur gör jag det? Jo hej jag undrar om jag får låna eran ouppfostrade hund, vad ska du göra då, nja jag tänkte provocera den lite...
Nåja det löser sig säkert med tiden.
Har förresten lagt upp bilder på den andra sidan. Födelsedagskalas del 2.
www.williamlundqvist.spaces.live.com
image203
 Igår hann vi även med att inhandla nya julstjärnor och pynta lite. Än har jag kvar att slänga upp julgardinerna men det hinner jag nog ikväll, det är ju lite svårt att göra när lillGreger är vaken.
image204
Jo vi har ju även varit och hälsat på Nelson i tisdags tror jag att det var. Lillemannen gick en hel del där då glömmer han bort att han går och då sätter han sig inte. Här hemma vet han ju precis var han skall hålla i sig och var han ska släppa och när han skall krypa så då släpper han bara två tre steg.
Jo han godkände förresten de nya julstjärnorna när han vaknade imorse. Öh Öh öh och pekade febrilt på dem. Vi var även och hälsade på på stallet i tisdags, hästarna hälsades även med öh men med lite längre ö som han kallar hundarna ungefär.
Nu skall jag gå och se om mitt lilla barn har vaknat så att vi kan fara ut .Vi måste ut och köpa nya vinterskor till moa för mina har gått sönder. Vi måste även se om vi hittar ett par till lilltrollet. Han börjar förresten inskolning på dagis på onsdag. Min lille goa palt hur ska jag klara mig!
Ha det så gott så syns vi när vi syns!


Livet är skört.

Och kort framför allt, har glömt att nämna att en underbar kvinna lämnat detta liv för ett bättre.
Vi tänker på dig och hoppas att du äntligen funnit frid och att din familj hittar styrkan att leva vidare.
image202
När man tänker på vilken styrka det krävs att förbereda sitt barn för någonting så oerhört svårt förstår man också vilken otroligt stark kvinna hon var.
/ Anna

Dagens ungdom!

Har varit mycket diskutioner kring ämnet idag. Att dagens ungdom är annorlunda mot för förr är det inget snack om men frågan som är intressant är väl varför! Varför gnälla över att dagens ungdom är så lata och inte vill jobba när samhället har fostrat och format dem därefter?
Dagens samhälle går ut på att allt skall vara tillgängligt, lättillgängligt och snabbt.
Känner mig inspirerad till tusen och  jobbsugen till tårna efter dagens kurs.
Då kan man ju säga att kursledaren nått sitt mål.
Sen känner jag faktiskt ett sug som jag inte kännt på länge. Jag vill gå ut!! Jag vill dansa! Men men det får vänta till den 15 december. Kakan har lovat att vara barnvakt till lillprinsen när vi skall på firmafest i Boden. Vilken tur att det var  i Boden och inte här hi hi det gick ju så bra sist..
Classified.
257322-178
Intressant är förresten under dagens kurs höll jag på dö..
Dö av längtan efter min lilla son. Hur skall detta gå? Lilleman klarade sig fint utan mamma men jag längtade så efter min lilla pärla.
Vovvarna tycker att dagen var något trist, de fick sitta i bilen idag. Shiva rymmer nämligen om hon inte vet var jag är. Om Ken släpper ut henne och hon inte ser att jag är i huset så sticker hon.  I torsdags när jag var på BVC hade Ken släppt ut henne och Roald såg när hon kom tillbaka längs vägen från samhället. Inte bra!
Intressant var att hon då hade tagit samma väg som jag körde med bilen.
Mammas flicka är denna donna till Kens frustration. Likadant är det när  han säger åt henne på skarpen då kikar hon på mig och oftast sätter hon sig på mina fötter utan att göra som Ken säger.
Hon är ändå bäst min lilla stora klump. Vet ni att för en månad sen vägde hon 30,5 kg lillflickan. Jag lovar det är inte mycket fett på henne nu hon är ganska vältrimmad lilltigern,sparkningen börjar ge resultat..
Nu skall jag gå och sparka en sväng sedan skall jag gå och lägga mig och sussa. Kul dag imorgon med kurs på brittgården igen.257322-194

Vilken dag!!

257322-201
Lika snabbt som den kom var den till ända. Tekniskt sett är det inte riktigt Willes födelsedag ännu, han är nämligen född 11:49 på kvällen.
Dagen var hektisk från morgon till slut med tårtbak, tårtdekoration, städning, pyntning och grattishälsningar. Det känns vad vi har gjort idag för hela familjen. Wille somnade på fem röda och jag skulle göra det om jag la mig ner. Kens ena knä är som en fotboll, Roald har nog ont i fötterna, Frank-Ove  undrar nog vart han hamnat.
Skämt åsido har det varit en väldigt bra dag.
Lillprinsen har skrattat nästan hela dagen, tro jag det så många presenter som han har fått.
Han har fått en hel drös med kläder från Norge, mamma eller mormor har sytt kläder åt honom och han fick även pengar. Pengar kom även från hovet i Ballastviken. Han har fått en mängd leksaker, gossedjur och böcker. Han har även fått hälsningar på family.
Tusen tack för all uppvaktning på min första födelsedag!!
Har lagt ut bilder på den andra sidan, de blev tyvärr lite suddiga, linsen tycker visst inte om grädde, lite kinkig tycker jag nog.


http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/
Om länken inte funkar scrolla ner till  inlägget små lätta moln på min himmel som är blå där finns en länk som fungerar.


Om ni vill att jag skall ta bort bilden på dig eller ditt barn säg till så ordnar jag det bums!!

Han har traditionsenligt ätit tårta utan bestick, trodde att jag skulle få ett kladdkalas men icke. Så försiktigt smaskade han på tårtan. Anna skulle försöka ta på partyhatten för att få ett fint kort. Hatten fastnade bakom örat och sprättade honom sedan på kinden. Jag har kikat på filmen för jag fattade aldrig varför han blev så ledsen. Trodde att han hade fått tårtpanik men icke. Han uppskattar helt enkelt inte min omilda behandling.
257322-200

En tråkig sak som hände vid kalasets slut var en Cleoepisod. William ramlade över henne och hon morrade och högg tydligen i luften åt honom.
Inte roligt känner mig väldigt kluven och ororlig. Jag kan inte riskera mitt barns säkerhet men jag tar inte heller bort min bäste vän utan att vara säker på att jag gör rätt. Till saken hör att Cleo gör så även mot mig  om jag lägger huvudet på hennes mage. När Petra var liten ramlade hon en gång över henne då hände samma sak men hon rörde henne aldrig. Cleo gör likadant mot hundar men jag vet aldrig av att det uppstått blodvite. Hon lufthugger men det tar aldrig. Det är dock en sak med en annan hund en helt annan femma med min son!
Vad skulle du göra?
Nog om detta jag får helt enkelt ta mig en ordentlig funderare!
Glömde ju berätta..
William går!!
Han tog sina första stapplande steg för ett tag sen men då gick han bara något steg och sedan satte han sig på stötdämparen. Ikväll gick han en längre bit flera gånger med tungan utsträckt och en hög armföring. Han är så himla go när han koncentrerar sig.
Nu skall jag gå och försöka ta en sparktur med min lilla schäfer, Cleo har rivit av en klo så hon får stanna hemma.
Natti natti och tack än en gång för all uppvaktning!
Puss och kram

William 1 år!!

GRATTIS!
Mammas och pappas älskade lillprins. Tänk att ett år har gott redan. Hoppas att det blir en trevlig dag, vi får nog öppna ett paket í timmen om vi skall hinna öppna alla till ikväll men det gör inget..
Nu ska här bakas färdigt och stökas inför lillgubbens kalas.
Älskar dig mest av allt i hela världen.
Det kan hända att det kommer en liten kommentar ikväll eller också inte ni får vackert vänta och se.
257322-188

Hustomten eller arna!

För vi har ju flera..Den ena är definitivt Göte så du har rätt Jeanette. Den andre måste nog bli Stefan Fjällman.Idag har det varit bak på tapeten. Har bakat och bakat och bakat, nej nu ljuger jag igen men lite har jag bakat. Vi har även hunnit med en sparktur med vovvarna och lillräkan.Vi sparkade förbi Gielas till posten och sedan villavägen hem. Vid posten mötte vi broder Jakob Scott och Veronica. De var med på bevakningskursen och även på klicker kursen. De är så duktiga. Tänk bara om jag hade tid att vara lika duktig men men det får gå ändå. Vi får göra det bästa av situationen.
Ikväll har jag fortsatt mitt storbak, hi hi med lite chokladbollar.
Imorgon skall här handlas och fejas och bakas tårta.
257322-177
Tänk att för ett år sedan låg du i min mage!
Det är helt otroligt vad tiden flyger iväg..
Snart är det även dags att börja knega igen. Bästa orden för att beskriva hur det känns är...
Skräckblandad förtjusning eller nja kanske skräckblandad och ångestladdad förväntan.
Tänk vilken tur jag har som har en så fin familj.
Någon förresten som har en liten hobby till Ken? Det märks att han sitter still hela tiden han blir hyfsat rastlös...
Försökte få honom att lösa korsord eller samla på löv men icke att han ville..
Skämt å sido förstår jag Ken helt och fullt om det var jag skulle jag bli helt tossig!
Nu ska jag gå  och paketera mina chokladbollar och sedan skall jag och Shiva träna ute på gården!
 Vad står det här då...
257322-199
Hi hi hi, ho ho ho, ha ha ha

Puss och Kram.

Buuuhuuu!

Vad tomt vårat hu är! Det är så himla trevligt med besök. Det var första gången Robert och Eva sov över. De små barnen är inte så små längre men minst lika goa för den sakens skull.
Kens snälla slavar, eller bröder hur det nu var, har varit så snälla och hjälpt oss att ta ut allt skrot ur garaget så snart får vi nog in en bil där.
TACK och BOCK!
Det var så roligt att ha er här, ni är välkomna när ni vill, nästa gång måste ni ju komma fredag så vi får lite mer tid med er.
Ikväll har det som inte fick hända hänt!!
Var på väg ut på min dagliga sparktur med William. Skulle precis sätta ner honom i sparklådan då han får tag i husvagns framrutan och den faller i golvet. Höll den? Svar nej! Tror ni att jag säljes för många ören efter det? Svar nej!
Är det lätt att få tag i en begagnad framruta till pärlan, hmm, näe inte det heller. En ny kostar ca 4000 och husvagnen köptes för 15 000. Nej jag är inte poppis denna afton! Förstår ju faktiskt Ken jag skulle nog också vara väldigt besviken. Ken har faktiskt varit riktigt snäll med mig trots eländet.
Det är andra lilleman kraschen på två dagar. Igår slet han ner en blomkruka från konsum, det var en aning pinsamt. Det som var värre var att jag totalt glömde bort att betala för eländet!
Oj oj oj!
Idag var vi som sagt ute på en härlig sparktur  i det aningens dimmiga Arvidsjaur. Det var klart och fint när jag åkte hemifrån men efter en stund var dimman så tät att man knappt såg vart man var på väg. Lilleman sov så gott i sparklådan och vovvarna drog faktiskt sparken. Vi åkte en rätt lång tur så när vi hade någon kilometer kvar var slut pulver i vovvarna. Ett tag trodde jag att jag skulle få dra dem..
Var inne och handlade på lillica och när jag kom ut var batterierna laddade så det var bara att köra igen. De håller på att ha ganska bra grundkondition nu.
Synd att inte matte är lika fit!
257322-194
Mitt lilla snömonster!
Shiva har även hunnit med att leka med barnen i snön. Konstigt att det aldrig går att leka en Shiva less, det kan aldrig bli för mycket snöbollar och pinnar..
Nu ska jag gå och vara lite trevlig med våran hustomte och Ken!
Några gissningar på vem tomten är?

Hi hi hi

Jessica jag håller på att gå sönder. Nyfikenheten äter upp min mage!
 Ken kom just med jättefina argument till varför man skall dricka vicks blå när man är i fjällen!
Oj vad jag får skratta...
Här är några:
Man luktar gott, man slipper ont i halsen, man blir full utan ansträngning, det är gott...
Ha ha ha...
Kram kram/ Anna

små lätta moln ser jag på min himmel, min himmel som är blå. Men inga kommentarer så långt ögat kan nå..

257322-197
Har jag sagt att jag älskar vintern?
Jo det var en liten pik där med till er kära läsare.. det är ju så kul med kommentarer förstår ni..
 Idag är det städning och handling på tapeten det är bara att jag inte riktigt har kommit till skott ännu. Tidsoptimist javisst!!
Idag fick jag ta upp en hundbädd för stackars Shiva har liggsår. De sover ju nere nu för att vi skulle få mer plats i vårat sovrum nu när Ken är krasslig. Det betyder att de har sina hundsängar där nere. När de är uppe så har de ju ingen säng och det syns på stackars Shiva. Hon har nött bort hår på armbågarna stackars lillplutten.
Igår tränade jag en sväng med henne, hon är så himla toppen min lilla stora dunderklump.
Det var lite kyligt så vi tränade linförigheten under språng marsch för att hålla värmen men det var inga problem. Inte heller var läggande, ställande och sättande under språng något problem. Hon är så nedrans fin. Hon är inte till salu inte ens för en biljon!
257322-198
Lite trångt om saligheten men störst går först. Heter man dunderklumpen i mellanamn är det ju bara att ta plats..
Idag mår lillprinsen och jag mycket bättre. Vi är inte fullt så äckliga nu..
Under helgen får vi nog storfrämmande:
Robert, Eva, barnen, Rickard och Carro. Kuligt!
Ni vet ju vad jag tycker om fullt hus!
Det är så det skall vara!!

Kanske blir det något mer det kan man aldrig så noga veta!
Jessica, du måste läsa inlägget under detta och hälsa till din pappa!

Har uppdaterat med några fler bilder på den andra sidan längst bak i albumet från den 13 nov
www.williamlundqvist.spaces.live.com/
Kram kram från oss alla fem.

Kommentarer tages tacksamt emot!

Ni får så jättegärna slänga in en kommentar då och då ni som är här inne och läser. Det är så många som läser men så få som skriver.
Nu har vi några dagars rapport att göra märker jag, vad tiden flyger iväg..
Tisdagens intåg firades med en rejäl förkylning hos lilleman som nu även smittat mig. Snörvel och kraxande men ingen av oss har feber ännu. Alltid någonting att fira, jo och sen är det ju toppen att inte Ken blev smittad av förkylningen, han har ju nog. Vi börjar dock repa oss från denna förkylning nu när torsdagen lider mot sitt slut.

Under tisdagen pälsade jag på lilleman ordentligt och så tog vi oss en kort sparktur för att få oss lite luft och slippa abstinens. Sparken är min drog!!
257322-186
Eller nja inte bara min. Ikväll har hundarna formligen flygigt i luften så fort jag rest mig upp och gått mot köket. De har nämligen sina koppel och selar där i en korg. Måste nog ta och träna en kort stund med Shiva på gården när jag skottat snön som kom idag.
Idag har vi varit ute på stan och handlat och kikat efter byxor till Ken utan resultat. Vi har även träffat min syster en snabbis.
Idag ringde även Erika och tipsade om en barn och ungdomsutbildning som SISU anordnade.Det var en fortsättningsutbildning för idrottsinstruktörer med ett intyg efter kursens slut.  Det som var så toppen var att den skulle hållas här i Arvidsjaur den 24-25 november mellan 08:00-16:00. Priset kan man inte heller säga något om.
Ringde runt, min kära syster är så snäll och skulle ta min skatt på lördagen och världens bästa Jessica skulle ta honom söndag.
TUSEN TACK! Ni är mina små änglar!!
257322-139
Det skall bli så himla roligt att gå den här kursen!!

Idag har jag och Ken även handlat 7 julklappar. Vi köpte en............ trodde ni ja!
Den karamellen får ni vackert suga på till den 24:e..
Ikväll hade vi även besök av Lage och Tea. Ni är så himla snälla och goa. Ken hälsar att du är så himla snäll Lage, all hjälp är verkligen uppskattad må du tro!! En stor kram till dig och din familj.
Antar  bäst Jessica att din far inte läser detta så du får vidarbefodra..
257322-184
Nu är det bäst att jag tar och hugger tag i snöskoveln annars blir det aldrig av.
Vilka glada vovvar jag kommer att få nu!
Ikväll måste jag även låta bli att kika på Astrid Lindgren maraton på tv 1000 family men det är ju så himla bra. I förrgår såg vi Emil och igår såg vi Ronja ikväll ser vi John Blund,förhoppningsvis....

Sov gott mina vänner!

Hej mitt vinterland!

Nu är jag här. Det är verkligen så nu. Snön hänger tungt i träden och det gnistrar i snön. Helt underbart!
Jag älskar verkligen vintern, åtminstonde när det inte kommer 80 cm snö på någon dag..
257322-194
Här är en till som älskar snön. Den här bilden tog vi på väg hem från min pappa i lördags. Vi var tydligen tvugna att ta en paus från promenaden och kasta snöbollar...
Som sagt i lördags hälsade vi på min far och grattade honom på farsdag lite i förskott. Det spelar ju ingen roll han vet ju ändå inte vilken dag det är.
Han var glad och pratsjuk men väldigt virrig. Han tog även upp William från golvet idag, det är första gången. Han var så himla försiktig och höll i så stadigt att jag blev alldeles rörd. När han tittar och leker med William är det nästan så att jag kan se min pappa som han var innan han blev sjuk. Inte lätt att se sin pappa så här kan jag tala om. Det är obeskrivligt! Han är ändå världens bästa pappa!!!
257322-192
Under söndagen firades Ken med paket på sängen. William gav bort både det ena och det andra, gjorde en liten skattjakt som avslutades med choklad och hälsning på internet på family.
257322-195
I söndags fick vi även PALT!!
Världens snällaste syster hade kokat palt som till och med levererades till dörren!
TACK!
Under söndagen kom även Liam och Liza på besök fast inte på samma gång.
Först kom Liam.
257322-193
Sedan kom Liza.
Hon var nog mest intresserad av Shiva tror jag. Shiva är så himla tålmodig med barn. Det kanske inte är så konstigt när man är världens bästa hund!!
257322-196
Under måndagen fick vi besök av Christina, Robin och Petra. Det är så roligt när ni kommer och hälsar på oss. Snart kan vi komma och hälsa på er med!!
Vi tycker så otroligt mycket om er!
Även Fjällman gästade oss med två besök. Han slapp utskällning denna gång.. hi hi
När lillen hade somnat passade jag på att dra en snabb vända med sparken runt kvarteret. Stackars Shiva satt och bad med sina hundvalpsögon så tillslut var jag tvungen, inte för att jag är nödbedd.
Vi tränade även en sväng på vägen. I vanlig ordning är hon super. Nytt för igår var att hon äntligen har fattat kommandot kryp.
Nu ska jag gå upp och se om maten är färdig. Vi skall äta Janssons som Irma har gjort. Mums!
Vi har sådan tur som har så mycket släkt och vänner som ger oss mat!!
Vad skulle vi göra utan er? Det vill jag inte ta reda på!!

Mer bilder finns på:
www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Kram på er allahopa! Nä det är ingen felstavning det skall vara så..

Jag har en ängel som heter Göte!


Jag älskar vintern så jag har egentligen ingen rätt att gnälla men nu gör jag det ändå. Usch!!
Vilka krafttag va!?
Dagen har bestått av, jo ni gissade rätt; snöskottning!
Efter Williams morgonbad när han sov var vi ute första rundan och med vi menar jag så klart:
Anna, Göte, Shiva och Cleo. Göte har varit så snäll och hjälpt oss att skotta hela dagen. Stackaren klev upp klockan 08:00 och började skotta. Han har skottat hela dagen bara avbrott för lunch och middag. Stackars Göte!!
Känner mig så onyttig när han är och skottar hos oss. Vill ju inte att han skall dö i en hjärtinfarkt bara för att han hjälper oss. Å andra sidan är det ingen som har bett honom snarare tvärt om, han måste ju vilja hjälpa till.
Om det finns änglar heter de nog Göte!
257322-190

Idag har även Alex varit förbi och sålt lite älgkött till oss. Mums! Nu får vi god middag imorgon!
Pratade även med min syster ikväll, hon skulle på Stalo och kika på en kompis till henne som uppträdde. Hon hade som så många andra blivit insöad idag på jobbet. Stackars syster yster!
Ikväll har min bättre hälft varit på vift. Han har varit hos Olle på personalfest. Han tyckte nog det var jättehärligt att få komma ut ur huset.
Jag är så otroligt stolt över Ken att det kan ni aldrig tro.
Igår blev det ju en hel del traskande både i Sunderbyn och sedan Barnens hus och till sist på MAX . Tror ni att han klagade? Nej inte ett knyst fastän jag såg emellan åt att det gjorde ont.
Lilleman var också en liten star igår. Han var som en liten solstråle hela dagen. Hejade och pratade glatt med sköterskor, affärsbiträden och hundar.
Han fick en del födelsedagspresenter och en ny bilstol igår.
Nu fattas det bara vinterskor då är han fullekiperad för en istid.
Har hittat några på blocket som jag ska försöka knipa.
Har lagt ut bilder på den andra sidan:
Varning för störande bilder..
www.williamlundqvist.spaces.live.com/
Hi hi hi..

257322-191
Jo ni ser rätt, han är på hyllan under tv bordet! Han har även drullat ur gåstolen två gånger idag. Tror ni att han grät..
Nej han tittar upp med världens smile precis som att han vill säga:
Jippie, jag är fri!!

Nu ska jag gå upp och se vem som åker ur idol.
Ha det gott!

Världens bästa farmor!

Är vad William har. Tusen tack för hälsningen på family. Du är så himla snäll och god! Vi saknar dig.
Wille hälsar en stor blöt puss och en jättego!
257322-125Tack farmor för att du finns!
Har lagt upp bilder på den andra sidan:
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Idag har vi hållit oss inomhus än så länge, det är så kallt brrr. Igår var vi ute och sparkade en långtur, halva ringleden plus några avstickare, det känns i mina vältrimmade ben, eller hur var det nu igen...
Lilleman somnade nästan på en gång. Shiva och Cleo var som döda sillar på kvällen, helt utslagna.
Idag ska vi också ut en tur med sparken men en lite kortare tur tror jag när det är så kallt. Igår fick lilleman sin overall vilken tajming när kylan kom idag. Det är ju inte säkert att han behöver den i voxipåsen för där är det ju så himla varmt och gott! Det är lite svårt att veta hur mycket jag ska klä min lilla bakugn. Han är ganska köldtålig.
Nu när lilleman vaknar ska hela familjen, nja förutom Bill och Bull, ut och handla. Om Ken mår bra tänkte jag att vi skulle snippa förbi stallet och äta av Erikas nybakta bullar.
 Imorgon skall vi till Sunderbyn på Kens återbesök. Snälla bästa Erika skall passa Bill och Bull på stallet. Vi måste ju ta Audin eftersom att Ken inte kan sitta länge i fårrden och då finns det ju ingen plats för vovvarna. Hoppas att vi hittar en bilbarnstol när vi ändå är i Luleå och ett par vinterskor till plutten skulle också sitta som en keps.
Ska förresten snart ta mig i kragen med hundträning på bhk men det är bara så bökigt nu när det är vinter. Lilleman skall packas upp och ner och vagnen skall dras med. Sedan tror jag inte att han uppskattar att sitta still i mörkret så det måste nog bli en söndag. Den här veckan har vi inte tränat någonting alls men vi har varit ute och sparkat varje dag sedan söndag. Det är ju helt underbart med vinter!
Nu skall jag gå upp och laga en sen lunch till min stora kärlek!
257322-188
Hur kan man låta bli att älska den här lilla linslusen?

257322-189
William i full färd med att retas med Shiva, det är hennes leksak han har " lånat "
Kram på er!

Nu är det vinter!

Vilken underbar dag idag. Solen skiner och snön glittrar.
Dagen började inte sådär toppenbra. William sov dåligt inatt och väckte sin mamma stup i kvarten, han kunde nog inte förstå varför inte mamma ville leka. Sedan var det missöde efter missöde hela morgonen tills eftermiddagen kom. Då tog vi en sparktur med Willes sparklåda som han fick ifjol. Då hittade jag dock ingen spark men det gjorde jag i år. Både Shiva och Wille verkade njuta av färden. Äntligen fick Shiva springa och Wille fick sitta åt rätt håll och såg ju var vi åkte idag. Nja ändå tills han somnade i alla fall.

257322-186
Toppenföre var det också, Shiva tyckte att det var så kul att få springa länge!!
Ikväll har mina buspaltar hållit låda. Willam "lånar" Shivas leksak och leker glatt med den. Han tycker det är så skoj när hon jagar honom men varför tar hon aldrig leksaken? William kämpar och försöker lägga in den i hennes mun men hon vägrar, först när han lägger ner den på golvet en bit ifrån, då tar hon den.
Nu ljög jag en gång fick han faktiskt henne att ta den, då hon låg och flämtade med öppen mun. Då passade emil junior på att lägga in leksaken.
Shiva har även fått stå ut med att ha halsband, mössa och en termosmugg på sig idag. Det är så roligt att lägga upp saker på hennes rygg och titta när de ramlar ner.
Full rulle med andra ord.
Ken har haft det jobbigt idag. Det kryper i hans fötter av nervsmärtorna, hans säger att det ibland känns som att det bränns och ibland fryser han. Hoppas att han kan få nervmedicin som tar bort smärtorna.
Han har inte haft så mycket besök idag. Eller nu ljög jag igen, Rune var här och fixade färdigt med parabolen. Tack!
Ni är riktiga vänner du och Emelie.
257322-169
Nu ska jag gå upp till min vän och se senaste Beck filmen. Hoppas att den går att se!
Kan förresten varmt rekommendera filmen vi såg igår, Perfect Stranger med Halle Berry och Bruce Willis den var SUPER! Helt oförutsägbar, det gillar jag.
Har uppdaterat den andra sidan med mer bilder:
www.williamlundqvist.spaces.live.com


257322-187

Kram kram på er från oss!

PS. Det är bra att du vinkar ordentligt Jessica för jag ser aldrig någon i bilar. Helst ska du slå på helljuset och tuta då är oddsen bättre men jag garanterar inget :)

Använder du mössa?


Så det så!
Jag behöver en crashcourse i facebook per omgående tack! Jag plinkar och plinkar men förstår inte riktigt vad jag pysslar med..
Idag har vintern kommit, lagom till alla helgons dag. Vet inte om jag stödjer denna hajp.
Hade hällt upp 2 kg godis i en skål. Ett sött gäng kom och bus eller godisade mig sedan kom de glupska gänget.
De tömde skålen jag hann aldrig vara med. Bus pojkar!
Tycker att alla helgons dag är en finare högtid att fira än halloween. Men det är kul att gå ut då även om jag inte gör det i år men kanske nästa år. Tycker det är kul att klä ut mig!
Idag har jag,lilleman och Shiva varit på promenad och hyrt två filmer som vi inte sett än. Passade på att träna Shiva vid nybban. Hon gick lös nästan hela promenaden idag med. Utan att jag behöver säga något följer hon mig vid sidan. Det är lättare att ha henne lös än i koppel.
Lilleman tyckte att det var kul med snö och ville inte sova i vagnen. Skulle ju prata med alla snöflingor mamma har inte tid att sova..
När vi kom hem sov han dock en liten stund så att jag hann göra middag. Phuu! Det krävs en del pyssel för att få tillvaron att gå ihop.
 Idag har vi även haft besök nästan hela dagen och världens bästa grannar fortsätter att bistå oss med hjälp. Idag har Mia och Cissi skottat åt oss. Tack och bock!!

Lillplutten var så söt idag på morgonen. Han väckte mig med en glad stämma:
Mamma mamma och ett tillhörande smile. Tror ni att hjärtat smälte? Min lilla familj räddar humöret varje gång. Vad vore Anna utan er?
Jag älskar er gränslöst allihopa!!
257322-175

oj oj oj då..

Vilken störtskön reklam det är!!
Idag har vi haft besök av grannen Barbro, hon kom med en stor godiskorg till Ken. Satt och surrade en stund och drack kaffe. Hon är så himla snäll!
Vi har världens bästa grannar. Tidigare i veckan har Göte hjälpt oss att hugga ner ett stort träd. Tror ni att vi fick betala honom? Det var knappt att vi fick ge honom en chokladask. Idag var han förbi och hälsade på, då berättade han att han blev påkörd igår, av en fyrhjuling när han cyklade. En till som blivit påkörd är Macke, gymnastikläraren han hade brutit benet stackaren. Eländes elände verkar det vara för tillfället, fast inte hos oss vi har gjort bort vårat.
Idag har jag, William och Shiva varit ute på promenad. Cleo fick inte följa med, hon gjorde bort sig igår. Hon är ju stendum, blir så irriterad på henne. Hela tiden går hon för långt fram när vi promenerar. Det spelar ingen roll hur jag säger åt henne om jag brukar våld eller ber snällt. Svaret blir ändå det samma:
Va! Sa du nåt eller, jag förstår inte, har jag gjort något? Stackars Shiva backar längre och längre bak när jag säger åt Cleo och det är ju inte rätt!
Idag gick vi i allafall till storica, förbi min kära mor och hem. Största delen av prommisen var hon lös. VI mötte två attackerande hundar och en normal hund. De attackerande hundarna stannade vi och kikade på tills hon var helt lugn, vi gjorde lite ligg, sitt, stå. En av vovvarna var lös på sin gård och kom ut på trottoaren när vi gick förbi. Hon gjorde inga utfall, tittade lite men gick förbi.
Vi tränade på sittande och liggande under gång tillbaka till fot på promenaden. Hon är så duktig!
Lilleman tyckte att det var en konstig promenad idag, i allafall hemvägen, han såg ju inget. Jättetrist! Sedan började hans kära mor sjunga till råga på allt, finns det inget slut på eländet..
Ikväll har han kört stenhårt race med Nelson som kom på besök. Han är ju så himla söt och busig, en riktig Emil
Nu sitter vi och kikar på Idol givetvis och nu ska vi se vem som åker ut!

Ha det gott alla kottar!
257322-181257322-177

Nu ni!

Har vi tid att skriva lite!
 Vi har haft några hektiska dagar eller veckor hur man nu vill se det..
Sedan sist har vi hunnit med att äta färsk fisk ala ballastviken, promenerat till dollarstore, jag, Irma, William och vovvarna. Ken och Åke åkte bil och hälsade på farbror Hedmans..
Det märktes på Ken att han var rejält trött efter dagens strapatser och plågades något.
Idag har vi fått lunch av Irma, mums filibabba. Åke och Irma har riktigt skämt bort oss de här dagarna med mat och omsorg. Det  var så underbart att ha er här! Kom när ni vill, vi har alltid husrum till er! Hoppas att Ken snart känner sig bra nog så att vi kan komma upp till er och hälsa på med.
En jättestor tack kram från oss till världens bästa mormor och morfar!
257322-139
Idag har jag och världens bästa varit ute på en långtur trots stormen..
Först gick vi till stallet och kikade på de nya hästarna, drack kaffe och surrade en stund. Vi träffade världens bästa Jessica där, skoj att se dig gumman!  Synd att det var så kort och hektiskt, vi hann ju inte riktigt få prata med dig!
Efter stallbesöket gick vi vidare mot statoil och sedan vidare runt diverse smågator i jakt på olydiga, skällande och attackerande hundar. Hittade bara en..
'Vovvarna blir så vilda när vi träffar sådana hundar så jag kände att vi behövde träna på att hantera sådana situationer. Hade Shiva lös vid sidan stor del av promenaden, hon går fot vid sidan utan att jag behöver säga något, hon går bättre utan koppel. När vi gick på gångstigen gav jag Cleo ett handtecken för bakom. Dvs gör vad du vill men gå inte förbi mig och håll dig på rätt sida. Vi promenerade vidare, jag såg att Shiva stannade men trodde att hon gjorde sina behov. När jag hade promerat dryga  100 meter vände jag mig om och fick då se att hon satt och väntade, kom som ett skott när jag lockade på den stackaren. Hon är så lydig min lilla schäferflicka!
När vi kom hem sov skatten och när han vaknade åkte vi iväg på ett Me and I party hos Marica. Lilleman hade något svårt att sitta still och avbröt Jennys föreläsning om kläderna vid minst ett tillfälle resten störde han nog bara. Han är ändå sötast i hela världen så det gör inget!!
Vi hittade jättemycket snyggt, synd att jag inte har en större plånbok.  Synd är också att min mor är som hon är. Dont count on me next time!
Efter besöket hos Marica drog vi vidare till stallet för att kika när Lollo red, vad du är duktig!
Nu kikar vi på tv och snart ska vi snusa på kudden!
257322-167
Såg en så fin bild på dig på stan! Charmtroll det är vad du är! Hoppas ni har det bra, vi gillar er helskarpt!

Kram på er alla som vi känner!

RSS 2.0