Uppdatering?

Jo det är väl på tiden men som vanligt är tidsbrist nyckelordet!
Idag har vi även fått besök av Irma och Åke som ska stanna någon dag, åhh vad roligt!!!
För övrigt tränar vi på kvällskvisten, busar på dagen och stångas på  morgonen. Var inne hos Marianne för att fixa mina glasögon och hon bara skrattade. Vad har du gjort med dina stackars glasögon eller vem.. En liten ledtråd satt på min vänstra arm..
Nu ska jag gå upp och vara trevlig tänkte bara göra ett effektivt inlägg..
Mer bilder hittar du på:
www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Ha det så gott alla som jag känner!

257322-185

Kram från oss till er alla!

Den bästa!!

Hunden äger jag, helt säkert!!
Inte då den som är till salu för det är hon fortfarande men kanske inte om tio minuter..
Varning för mycket hundsnack, jag är så inspirerad..
Var på långpromenad med fårrden med vovvarna tidigare idag. Ville inte promera eftersom det är Willes första feberfria dag. Vi körde i sakta mak ca 1 mil tror ni de var trötta då, svar nej! Nu då, vad ska vi göra nu matte?
Ikväll körde jag ett träningspass på gräsmattan för jag var så trött på att sitta still, får myror ända ner i tårna då. Jag är helt övertygad om att Ken tycker att det är skönt när jag aktiverar mig, jag är nog lättare att leva med då.
Körde igenom rutan med läggande, sättande och ställande. Hon gör det men har nog inte riktigt fattat ännu var den där rutan är.  Vi körde även linförighet under språng marsch. Jag tränar på traven Åsa jag lovar..
Den är ganska fin nu tror jag, det är ju lite svårt att se. Hon är följsam och uppmärksam i svängar och vändningar. I övergångarna blir hon ibland något efter, då svischar hon runt mig och kommer runt på vänster sidan igen med ett bra sättande vid sidan. Framförgåendet går si och så eller det går jättebra om rätt morot finns där framme, dvs bollen!! Hon går genom eld för den!
Vi tränade även på lite kurra gömma i skogen, hon letar matte jättefint. Vi har även gömt lite konstiga saker i skogen som hon hämtar glatt. Hon har bland annat hämtat:
En grytlapp, en bilnyckel, en vante och en kåsa.
Nu ska jag gå över till mindre hundiga samtalsämnen..
Hundsnack slut..
Wille är feberfri hör och häpna. Det gick så fort att han blev sjuk och ännu snabbare att han blev frisk. Full gas har vi haft här i huset. Han har ätit bra men har lite ont i halsen när han sväljer ännu tror jag det är ju svårt att veta..
Idag har han och Shiva lekt med en radiostyrd bil. I bilen sitter en liten gubbe, om man trycker ner den så åker bilen iväg. William har inte förstått det men det har Shiva. Hon går fram och buffar på gubben och följer med William och bilen, de är så söta!!
Idag prövade William även att ställa sig upp med hjälp av Shiva, han drog nog så hårt i pälsen. När dunderklumpen( Shiva) skulle vända sig om och se vad han gjorde råkade hon knuffa omkull honom. Långsamt åkte han i backen, tittade upp och flinade. Shiva var genast där och slickade honom i ansiktet, precis som om hon bad om ursäkt och ville se hur det gick.
Jag får skratta nästan hela dagen åt dunderklumpen och lillpalten.
257322-173
Ken har idag gått utan kryckor! Hur rädd tror ni jag var? Jag skall köpa full skyddsutrustning till honom.
Han har även varit på skoterns dag med Fjällman. Han är så himla snäll. Är och hälsar på nästan varje dag när han inte jobbar annars ringer han. Tar med honom ut på ställen som jag kanske inte ens skulle komma på.
TACK!!

Tänk att jag har fått en så underbar familj! Är så tacksam över min lilla familj och inte att förglömma hela Kens familj, ni är helt underbara. Jag är så glad att ni finns!
Ni är ett sådant stöd, ni finns ju alltid där. Kom bara ihåg att vi finns här för er med om ni behöver oss.
  TACK!
Alla vänner
TACK!

257322-169
Nu ska jag pussa på Ken och snusa på lilleman som sover sött!

Natti natti nattugglor om ni läser detta nu, uppe med tuppen om ni läser det på morgonen, eller sömntutor om ni är som mig( nja i ett tidigare liv nu tillhör jag kategori 2)
Kram kram


Feber..

Var det här.. eller lilleman har feber utan att vara sjuk i övrigt ingen förkylning men hög feber.
257322-181257322-179
Fortsätter dagens inlägg med lite mera info om hur läget är..
Lilleman har ont i halsen och hög feber, har grinat hela dagen och haft svårt att svälja och äta. Stackars lilla skatten. Mitt i ett gråtil tittar jag upp på min kära sambo och får se att en tår rullar nerför kinden. Det är så fruktansvärt att inget kunna göra och inte kunna få ta det onda svarar han. Stackars Ken känner sig så onyttig när han inte kan hjälpa till.  Du hjälper till det är bara du som inte tycker att  du gör det!
 Bara att du finns här hemma är hjälp nog sedan kan du sitta och mysa med honom det gör gott för lillhjärtat. Vi älskar dig mest av allt!!
 Hoppas att lilleman blir bättre till imorgon och slipper det onda.

Pudel säljes!
Snäll men korkad kanske bättre än smart och elak.
Kommer sällan när hon ska
Lyder när hon vill.
Varnar högljutt när det kommer någon. Morrar gärna på natten så att du får sova gott.
Går aldrig där hon ska när du vill ta en promenad, ett + om du vill gå med barnvagn då hon gärna går framför vagnen.
Säljes till galning..

Det är säkert, hon är till salu flera gånger varje dag.
257322-156
Shiva där emot är aldrig till salu inte ens för en miljon.  Hon är bäst.
Nu ska jag kika vidare på idol..
Kram kram på er, håll tummarna för att William mår bättre till imorgon.

Sol sol strålande sol..

Visst är det underbart när solen skiner och det är så här varmt ute. Helt underbart!
Ursäkta att uppdateringen är något långsam, vi har mycket att stå i ser ni.
Igår var vi på tur för första gången hela familjen efter olyckan, vi var bara ute på samhället men ändå. Vi var in på Dannes och kände att jag blev lite arg, man har inte tänkt på hur många ställen som är otillgänliga för en som är rullstolsbunden tidigare. Nu gick det ju bra eftersom att jag var med men annars då, nej då är det bara att avstå. Var på lillica tidigare och där finns en rullstolsanpassad dörr när du skall ut från affären men inte in.. logik någon..
Igår fick vi även besök av Jörgen och Nelson, vilken fart Nelson har. Han springer som en dåre och klättrar som en apa, vilken goding!
257322-183Hej! Ska vi luvas?
Igår lärde sig William förresten att gå med lära gå vagnen, han springer som en dåre.

Igår hann jag även med ett träningspass med donnan. Vi hann med ett kort spår och sedan tränade vi uppletande och lite lydnad. Hon är så duktig lillgumman.
Idag har hon och William busat med hans leksaker, hon ligger brevid och vickar på huvudet och klurar medans han spelar, dansar och kastar saker på henne. När hon legat ett tag går hon och hämtar sin egen leksak och lägger det i lillens knä. Hon är så försiktig med lilleman och verkar trivas bäst i hans sällskap.
De är så söta mina änglar!
Ken knogar på med sitt träningsprogram och gör framsteg varje dag. Idag har vi även möblerat tillbaka i vardagsrummet för Ken säger att det går bra, vi får se. Jag kanske flyttar tillbaka när han sover...
Idag skall vi ut på en promenad och grädda plättar! Mums! Skall även fortsätta lyssna på världens bästa låt, Ken påstår att jag är besatt har trallat på den i si sådär 3-4 månader.
Ni får en ledtråd
Den var med i So you think you can dance..

Har uppdaterat den andra sidan med snygga pix:
www.williamlundqvist.spaces.live.com/


Vi fick förresten finfrämmande igår, kolla in...
257322-184
Det var så kul att ni kom och hälsade på! Kom när ni vill, ni är så välkomna!!

Kram på er alla som jag känner!

Jag ser det snöar...

Det är så härligt att stiga upp på morgonen när snön ligger vit över gräsmattan. Shiva såg väldans förvånad ut när hon rusade ut imorse och insåg att hon stod i snö. Förvåningen övergick ganska snart till barnslig förtjusning. Hon såg ut som en snömyrslok där hon snörvlade och jagade snön runt på gräsmattan. Behöver jag tillägga att snön vann..
Idag har vi varit inne hela dagen, det är nog så tungt att skjuta barnvagnen i snöslasket.
Lilleman är helt frisk nu, inga symptom igår och inga idag. Pigg och glad och äter bra, snart ska vi smyga oss tillbaka till hans vanliga välling igen.
Vi har haft det så mysigt idag hela familjen, dagen har bestått av mys, läsning, bus, peta näsan på Shiva, bok kastning och mera bus.
Ken har kört stenhårt med sitt träningsprogram han är så duktig. En del av mig vill bädda ner honom i en säng hela dagen, är så rädd att något skall hända honom. Den andra delen hejar för glatta livet och är så stolt över hans framsteg och kämparanda!
Idag fick vi förresten besök av Barbro som kom med en krya på dig hälsning från hela familjen i Nystrand. Tusen tack för blomman och hälsningen! Kom gärna och hälsa på om ni har vägarna förbi!!
Nu skall jag gå och kika på en läskig film med mitt stora hjärta!
257322-177Pappas favvobild!

257322-134
Min favoritbild, en av dem, jag har så många! Kan nog inte välja en.

Good night you princes of wales you kings of new england!

Vi lever..

Men vi har väldigt mycket att stå i...
Nu kanske det lugnar ner sig något när lillvännen är på bättringsvägen.
Fick ett härligt uppvaknande inatt klockan 03:00. Hade honom i sängen hos mig. Vaknade av att han spyr över mig stackars lilla vän. Han såg så förvånad ut.
Idag har han dock mått prima ingen krånglig mage och inget äckel päckel.
För övrigt går dagarna så fort vi har ju lite och stå i men men det blir nog lite lugnare nu när vi slipper blöjbyte minst en gång i timmen.
Igår kväll körde jag ett träningspass med Shiva på gräsmattan. Hon är för underbar min lilla hund. Hon är så observant och tycker att allt vi gör är stenkul. Momenten sitter klockrent törs jag nu säga förutom apporteringen då vill säga. Hon tuggar på apportbocken och släpper den för tidigt ännu men det är bättre.
 Nu de här dagarna har vi ju haft ganska mycket besök och det förvånar mig varje gång att hon inte skäller när det kommer någon, ibland orkar hon inte ens stiga upp.
Ska jag hjälpa dig att bära ut tvn?
Ska vi ta datorn med??
Fin fin hund.
Idag har min mamma,Olle Borgman,  Rune och Fjällman varit och hälsat på. Igår var familjen Lövgren här, Dempsy och Fjällman gästade oss även med ett besök. Idag har vi även tagit en snabb promenad till lillica när mamma var här. Lillen tog en härlig tupplur ute i kylan, nerbäddad till näsan givetvis.

257322-182
Lillen har lärt sig ett nytt trick, han trycker med hälen.. Då kan man göra annat med klåfingrarna..

Ken mår bättre för varje dag som går och det syns att han blir stadigare på benen. Han skrämmer mig jag är så rädd att han skall ramla. Tyvärr har han svårt att sova i sängen, vi ska prova och se om det blir bättre och sova i soffan istället. Vi har beställt en princessmadrass från distriktet som vi kan ha i sängen då kanske det går bättre.
Ken du är min hjälte! Vi älskar dig och nej vi tycker inte att du är jobbig. Mår dåligt om jag inte får hjälpa dig!!

257322-181
Stenkul att åka rullstol, kan hålla i mig själv bara du aaldrig släpper ner mig pappa!!
En gång till, en gång till........

Kram på er!
 

Tuut tuut tut..

Har dagen till största del bestått av, lite hör du du du och mammammammamm.
Han är så go min lilla prins. Det värmer i lillhjärtat när han går runt och trallar mammamama. Även om han kanske inte riktigt vet vad det betyder så låtsas jag som att han vet det.
Lillhjärtat mår inte bra, han har haft dålig mage sedan i måndags, får inte behålla någonting. Tur att han inte kräks i allafall. Jag tror att det är fler huggtänder på gång. Vi får se!
Tur att han är glad och pigg ändå fast det är så eländigt i magen.
Med storkarln är det lite bätte än i måndags, jobbigt att resa.
Matlusten är nästan helt tillbaka och hans humör är över förväntan. Han kämpar på med sina kryckor, klarar det mesta själv. Han är helt otrolig!!
Han är min du får honom inte!!!!
De små fyrbenta lurven är också helt otroliga, de är så försiktiga med Ken och följer med bakom honom  när han hoppar på kryckor och kör rullstol. Vi har hunnit med ett kort träningspass i måndags, ett till blir det ikväll.
Nu skall jag gå upp till mina älsklingar och laga middag, såg till min förvåning att fiskpinnar är ett minne blott, nu heter det visst frityrtorsk visste ni det?
Har uppdaterat den andra sidan:
www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Jo Jessica du bara är det, dels för att du är en sådan person som köper rosa bandet och sedan är du bara så underbar och omtänksam som person!
Fortsätt som du är du är så himla fin!257322-179257322-178

Jippie!!!!!!!!

Ken kommer hem idag!!
Lyckan är obeskrivlig, tårarna sprutar och leendet är fastfixerat vid öronen.
Älskar älskar älskar jo vi älskar dig mest av allt!
257322-138257322-146257322-98

Vi räknar minuterna tills du kommer hem till oss!
Tack Jeanette för alla fina stavelser! Vi älskar dig med och saknaden är större än du anar!
Nu har vi inte tid att skriva mer, här skall fejas!
Kram kram

Vad tiden går sakta...

Igår var förberedelserna i full gåll för Kens hemkomst, idag fortsatte dem trots det tråkiga beskedet att han ej kommer idag. Kanske imorgon!
Jag bestrider inte det faktum att det är bäst att han stannar tills han får klartecken men tiden går så långsamt här hemma..
Varje vaken minut går till att längta efter min vän.
Igår var jag och lillevännen och vovvarna på långpromenad mot K4, helt plötsligt korsade en renflock vägen, det du Angelica.. Jag tänkte lite på dig när de kom dundrande..
Hann tänka, det var den hunden det var trevligt att lära känna dig..
Shiva gick fram sprang längs efter flocken, jag tänkte att det var värt ett försök att testa henne. Lockade på henne lugnt och fint.. Hon kommer som skjuten ur en kanon och sätter sig på min vänstra sida och tittar på mig.
Hjärtat smälter ju, kommer hon med en renhjord framför sig kommer hon alltid.
Vi fortsatte promenaden och på hemvägen gick vi ett spår som jag la ut tidigare. För skoj skull testade jag ett spår på Cleo den noslöse, hon spårade..
Först apportering och nu spårning, vad händer?
När vi kom hem från vår promenad möttes vi av Robert, Eva, Rickard och Carro och även arbetsterapeuten Lena. Hon installerade en toalettsits med handtag, höjde upp sängen och installerade en duschstol. Nu ska det bli lättare för Ken när han kommer hem. Idag har jag även ändrat möblerna i sovrummet. Flyttade ett sängbord och flyttade sängen mot väggen så att det blir mer plats för Ken att ta sig fram.
Idag har vi även hunnit med en promenad till konsum och ett kort hundträningspass på gräsmattan.
Tog den här bilden igår kväll, han var så söt när han låg fel väg i sängen..
257322-179 zzz zz zzzz

Vi älskar dig Ken!
257322-180

Nu skall jag gå och dricka the och kika på dumburken

Tack alla som jag känner!

Snart är du hemma!!

Känns som det är en evighet sedan vi träffades fast det var i söndags.
Pratade med ärkeängeln Gabriel idag och han hade ont men som vanligt biter han ihop och ser framåt där av namnet.
Eventuellt skulle han få komma hem imorgon eller på lördag. Det känns helt ofattbart, jag vågar inte tro att det är sant!
Därav behövs ingen hundvakt under helgen.
Idag har vi fortsatt med fönsterputsning och övrig städning samma sak  blir det imorgon.
Vi har även hunnit med en promenad till storica och hämtat mitt paket. Det var en tävlingsbok. Den har legat där ett tag har helt glömt bort att jag skulle hämta den.
På vägen hem hände något kul..
Bakom mig hör jag klipperi klapperi klopp vänder mig om och där går Kenneth Eklund ( det var skorna som lät så)ni vet han med de fina mustasherna ( har ingen aning hur det stavas). Han går och studerar oss när han passerar och säger sedan eftertänksamt..
- Det här ekipaget ser ju ut som det tränats av Ceasar annat är det med min hund...
Jag hade flera kommentarer som jag kunnat säga där men jag löt bli log och kände hur stolt jag var över mina små vovvar.
Idag var det inte heller något skällande utanför affären.
William höll där emot låda inne på ica. Jag står i kön och helt plötsligt slägger han iväg ett pruttljud som bara han kan, tror ni att de tittade konstigt på mig?
Efter det fortsatte han med tigerljud och lite kalleanka..
Tror säkert att någon ringt en pling plong taxi åt mig redan.
Ikväll har vi pratat med systeryster hon lät helt färdig. Jobba inte ihjäl dig gumman! Det var så trevligt att pratas vid!
Har uppdaterat den andra sidan med gör om mig bilder..
www.williamlundqvist.spaces.live.com/
Nu skall jag gå och ringa min man och sedan ska här tränas på gräsmattan och efter det skall det strykas tvätt!
Vi sparar det roligaste till sist...
257322-178
Att leva är att älska dig!

Hujeda mig!

Som barn jag var ej värre tänkas kan..
Men det är minsann inte klimpen, han är det finaste jag har. En liten solstråle som gör det helt omöjligt att inte le fast det känns som att smilbanden torkat ihop.
Idag gick dagen åt att oroa sig för min älskling. Ken skulle ju opereras idag och så blev det med efter en lååång väntan. Ändå till klockan 14:00 på eftermiddagen börjades operationen och klockan var strax före sju när han var tillbaka på rummet.
Operationen tog lång tid men de lyckades sätta ihop Ken med vajrar och borrade fast dem i benet. De passade även på att borra fast benbrottet med. Inte konstigt att han har ont nu!
Medans jag väntade han jag putsa nästan alla mina fönster och ansa blommorna. Det är det enda som hjälper att hålla sig sysselsatt. Så fort man stannar av kommer tankarna, värst är det i och för sig på natten. Hoppas att jag får sova i natt..
Vi får se hur jag gör, hade eventuellt tänkt försöka hitta en hundvakt och smita upp till Ken över helgen. Annars kanske jag ordnar hundvakt och kör upp över dagen. Har ju vintersulor på min bil och kan ju inte ha hundarna lösa i baksätet på Kens bil om vi skulle krocka med något. Kör jag med forden har jag nog inga däck kvar sedan. Det löser sig alldeles säkert.
  Hur go är den här palten förresten?? Gissa vad han säger??
257322-177
Mer bilder hittar du på
www.williamlundqvist.spaces.live.com/

 Han säger på arjeplogsmål Hör du du du.. det är hans nya grej.
Ikväll var vi förresten på bhk för första gången på 3 veckor. Hon är en goding min stora lilla vovve. Hon är helt enkelt en dröm att träna. Vi hann bara komma ut ur bilen så kördes det igång med inkallning i grupp och linförighet i grupp jag hann tänka att detta går aldrig utan att hinna få kontakt med henne först. Tji fick matte! Snacka om uppmärksam!
Vi körde inkallning i ring när jag sedan skulle kalla in tillbaka hade alla börjat gå eftersom att vi var sist. Shiva hade hundar runt omkring som busade. Blev hon distraherad? Nej!
Superhund!
Lilleman gjorde också något kul där ute. Det blåser rätt friskt idag. Lilleman var ordentligt påpälsad och satt i voxipåsen det var bara ansiktet som stack ut. Han drar då efter andan och efteråt avväpnar han en totalt med världens flin. Gång på gång samma sak tills hans kloka mamma inser att William tror att mamma blåser på honom. Vi brukar göra det när vi busar!
Ett gott skratt tar bort det onda en liten stund!
Tackar gud att jag har William utan honom vet jag inte vad jag gör!
Älskar dig mest av allt lillplutten!
Nu ska jag gå och ringa till min stora kärlek och säga god natt!
Hoppas verkligen att du får sova och slipper ha ont!
Älskar dig!
257322-137

Pappa kom hem!

http://www.family.se/vi/1022014.htm?ca=1_a
Vi skickar en liten ros till världens bästa pappa. Vilken toppensida på blocket family är. Helt gratis dess utom.

 Idag har vi varit och hälsat på min pappa. Det var trevligt även om inte humöret var på topp, men det kan det ju inte förväntas vara heller...
257322-174
Ikväll var vi på promenad till mormor och hälsade på min bror och när vi gick hem så snöade det. Min bror ringde från Glommersträsk och där var det ett riktigt snöoväder han hade inga vinterdäck men mina vintersulor ser ni de är på. Ken fällde någon kommentar om att jag var först i landet med vintersulor...
Nu skall jag snart gå upp och ringa till min kära och önska honom lycka till. Imorgon bitti skall han opereras igen, knäet den här gången. De yttre ledbandens fästen hade tydligen släppt på båda sidor och måste fästas på nytt, efter operationen måste han ha en plastknä utanpå i ca 6-8 veckor.
Hoppas nu verkligen att detta är sista operationen!! Fast det lär det kanske inte bli det är ju inte riktigt klart ännu vad som händer med korsbanden. Korsbanden på båda knäna är av.
Kom på idag att Kens kurator hade rätt.. Hon var hög som ett höghus eller genomkorkad men en sak hade hon rätt i.
När det känns som att du vill  kräkas av alla kommentarer som:
Det kunde ju ha varit värre, eller vilken tur du hade..
säg då..
Jo men det kunde ha varit bättre med jag bad inte om att bli påkörd.
Helt sant var detta, ibland känns det som att jag blir så trött på att vara tacksam. Missförstå mig rätt jag är överlycklig över att ha Ken kvar hos mig och i så pass bra skick som han är.
Å andra sidan sliter det i hjärtat att se honom så skadad och sjuk. Jag vill inte att han ska ha ont och få men för livet.
Det gäller bara att bita ihop och stövla iväg fötterna framför varandra!

257322-175

257322-176 Busråtta!

Good night you Princes of Wales and Kings of New England..

Hem ljuva hem?

Nja om det vore så väl!
Känns vemodigt att vara hemma fast för lilleman är det bra. Han kör gåstol som aldrig förr och luvar vovvar för hela slanten. Jag  tänker bara på Ken, varje vaken minut går tankarna till min älskade vän.
Hoppas hoppas att du får komma hem snart, känner mig halv utan dig!
Har uppdaterat den andra sidan där finns mer bilder:

http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Idag har vi varit och hämtat hem Shiva hos Åsa, körde en aning fel men kom fram till slut ändå. Shiva såg så välmående ut. Hann bli lite rädd innan jag kom dit och tänkte att hon kanske inte alls skulle vilja följa med mig hem igen. Det ville hon dock min lilla prinsessbakelse, eller lilla hon är ju rätt stor.
Ikväll fick vi även besök av Ilma och Åke som en söt liten flicka hade kallat Irma.
Det var så kul att se er och tack ännu en gång för presenterna!!
Pratade nyss med Ken och han hade minsann fått en hälsning av föraren ikväll.
Ken har ett hjärta av guld och en motivation utan dess like. Han är helt otrolig hur han tacklar denna otroliga motgång. Det skulle inte förvåna mig om han skulle kunna hitta den styrkan och modet att förlåta den som gjort honom denna oförätt. Jag tror dock aldrig att jag lyckas uppbåda den kraften att förlåta, det är helt enkelt oförlåtligt.
 Nu skall jag gå upp och dricka en kopp the och hitta min pyjamas.
Vi hörs och syns!
Ett stort tack går förresten till våra otroliga grannar, släkt och vänner! Det betyder oerhört mycket för Ken och för hela familjen att ni bryr er!

En särskild ros vill jag skicka min hjärtevän!
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva!
257322-169
257322-172
Jag vill ha kvar min pappa!!

257322-173
Äntligen kan vi busa!

Fredagkväll...

Bambi på hal is. Så kan man väl summera dagens strapatser på kryckor. Jo, jag har faktiskt fått träna att gå med kryckor idag. Hjälp, redan, tänkte jag. Men det gick ju faktiskt, och bättre än jag trodde. Visst gjorde det ont som satan och vingligt var det men det funkade! Har även fått en rullstol som jag får ta med mig hem då jag ska färdas lite längre sträckor. Såren har också börjat att ta ihop så det känns bättre och bättre för varje dag som går.
Det var nog inte så illa med knän och fotleder som läkarna trodde, dom är ju lite slappa och så men det går ju att träna till. Jag tror att jag får komma hem nån dag nästa vecka, dom pratade då om det på ronden imorse. Längtar, längtar, längtar....Samtidigt så känns det väldigt tryggt att vara här. Har haft massor med besök idag, det är så kul!
Min lilleman är nog det bästa livselexir som finns, då han ler och skrattar blir jag varm i hela kroppen. Nä nu ska jag titta på TV en stund och klösa lite skorpor (varför är det så jädra svårt att låta bli?).
Ha det gott allihopa och sköt om er....
Kram/Ken

Ännu en dag...

Hej  igen!
Känns som jag har tagit över den här bloggen, skämt åsido, det blir nog någon ordning snart igen..
Har varit och promenerat några vändor i korridoren igen. Imorgon ska jag tydligen få prova att gå med kryckor, det blir spännande...
Ikväll har Anna och William, Mamma och Rickard hälsat på.
Tack alla för att ni bryr er om oss!
Nu tar Anna över spakarna och skriver en stund..
Kan nog summera dessa dagar med följande stavelser, ren skär panik!
Kan nog inte ens om jag försöker förklara skräcken av att kunna förlora den man älskar!
 Nu hade vi ju sådan tur att han klarat sig så bra som han faktiskt gjorde.  De hatkänslor som jag och hela familjen känner går nog inte heller att formulera med ord, det är helt enkelt oförlåtligt. Tanken att vår son kunnat bli faderslös på grund av att någon som inte är kapabel till att köra bil ändå sätter sig och kör är en tanke som kommer titt som tätt.
Kan nog skriva hur långt som helst om denna lilla människa men ska låta bli.
Jag och William blir nog kvar i sunderbyn tills Ken kommer hem vi har parkerat våra ändor hos broder Robert. Tack och åter tack för att vi får bo hos er. Vet inte vad vi skulle ha gjort annars!!
 Nu är vår son less och vill ha välling och hemresa till Piteå. Skriver sedan någon dag då vi har bättre tid och en William på bättre humör!
Tack för visad omtanke alla telefonsamtal och sms. Det är väldigt uppskattat av hela familjen!
Ha det gott alla som vi känner!
Ett steg i taget kommer vi nog snart igen vill vi lova!257322-99
Vi älskar dig Ken!

God afton

Hej alla nära och kära. Saknar er alla så förbaskat. Som tur är så har jag min stora familj som är och hälsar på varje dag. Våran William är med lätthet den bästa medecin som finns. Idag har jag faktiskt varit uppe och gått 4 gånger, med gåstol förstås, men ändå! Har prövat att stå utan att hålla i mig också, men nog känns det att vara uppe och gå med ett skenben brutet. Ska se lite tv nu och sen försöka sova, har inte kunnat sova i ordning hittils. Sov gott allihopa, älskar er.....

RSS 2.0