Chill Out

Stefan har hittat sig en tjej. Söt som socker är hon och luktar som en ros. Verkar vara väldigt social..
Det blir nog bra det där!
image330
Jag vill också ha en valp. De luktar ju så gott! Fast jag vet ju hur det är, efter ett tag vill man ju bara att de ska bli vuxna och sluta smaska på mattes skor och kissa i köket.
Idag har vi varit hemma från dagis och arbete. Lilleman är krasslig, han är bättre men har lite feber ännu även om det inte är så mycket. Full rulle är det hos oss ändå.
image331
Farfar och lillen leker med klädnypor.
image332
Tusen tack Heidi för de vackra rosorna!
Hade ingen lust alls att låta er fara, Huset är så tomt och tyst.. snyft...

Jo jag glömde ju säga igår att jag investerade i en klicker. Har börjat klicka in båda hundarna lite smått.
Nu måste jag bara anmäla mig till den där tävlingen också, vet inte om jag törs nu har vi ju inte tränat aktivt på ett tag.
Jag ska fundera på saken en liten stund..
 
Ikväll har herren i huset varit väldans motsträvig och ville inte alls sova. 22:19 somnade han. Jippie!Tålamodskrävande det där med föräldraskap, men obstinata tonårsbrudar är nog värre!
Nu ska jag ta mig en kopp rykande hett the och krypa upp i soffan med min valpdoftande sambo!


Kolla in den här, vilken ruskigt bra låt..

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM
Kram kram


Näsan är det rätta svaret!

Han gillar saker uppstoppade i näsan. Speciellt nya saker!
Nu är helgens kursande över. Det var så himla intressant och jag har ett halvt kollegieblock med anteckningar. Alla våra problem har vi nu en åtgärdsplan till. Vilken suverän pedagog jag är riktigt imponerad.
Lilleman har lekt med farfar och Heidi medans jag varit borta. Också pappa förstås!!
I lördags var de på en härlig vårpromenad men idag har de bara varit inne för lillplutten fick feber i eftermiddag. Ikväll hade han 39.7 stackars plutten han var helt knäckt. Blir inget jobb för mig imorgon.
Igår när jag kom hem kom han springandes och ropade Mamma mamma och kastade sig och hoppade upp i famnen för att kramas. Det är helt underbart att vara mamma, världens bästa jobb och känsla!
image327
Hej då säger William några få? gånger om dagen när han klätt sig fin!
image328
Nu blev det kväller!
image329
Guldklimpen i farfars brillor!

Nu ska jag ha helg i några timmar och mysa framför tvn.
Kram kram från oss alla till er alla!

Isvatten vill jag ha över huvudet! Ge mig styrka!

Igår dök Linda Larsell upp i programmet, en kvinna som anklagats för att sälja sjuka hästar som friska. Linda fick en tuff diskussion, och även om hon inte framstod som vidare sympatisk stod ändå hennes ord mot hästköparnas. Vem som hade rätt var inte helt självklart - tills Lindas stolthet fick nog och tyckte det var dags för replik. Det lät ungefär såhär:

Hästköpare: Du tar ju inte hand om dina hästar ordentligt!
Linda: Jag tar i alla fall bättre hand om mina hästar än du och din feta dotter gör!
(Aschberg: Nu är du ute på jävligt tunn is Linda.)


Ajaj, Linda. Inte så smart drag. Att gå på en redan uppretad mamma och mitt i allt dra in hennes dotters övervikt i frågan är inte det bästa sättet att få folk på sin sida. Vad trodde hon? Att mamman skulle svara "Fan Linda, det har du rätt i. Mitt tjocka barn och jag kan ju jävlar i mig ingenting om hästar! Och visst är hon fet? Haha!"??

Men det är en klassiker. Ett fenomen så typiskt människan. Slag under bältet, personangrepp, den lätta vägen ut. Man vinner inget omedelbart på det, men man får motståndaren att förlora fokus, kanske vackla till och tappa garden. Hittar man en svag punkt är det bara att trycka med allt man har. Borra sig in och slå rot.
Det är den feges väg och har alltid varit. Från dagis till styrelser, i klassrum, på idrottsplanen och innanför hemmets väggar. Mobbare och översittare har använt sig av tekniken sen urminnes tider, och kommer så fortsätta.
Stoltheten kan rädda oss ur situationer av förnedring, men den kan också hindra oss från att någonsin utvecklas till något annat än fega larver som aldrig kan yttra de magiska orden "Sorry, jag hade fel".
Hittade denna text och kan inte annat göra än att instämma,
Sitter och laddar inför morgondagens kursdag. Hoppas att det blir skoj och att mina byxor hinner torka!
Har haft en par tuffa arbetsdagar och ser fram mot lugn och ro och omväxling i två dagar. Missförstå mig rätt jag älskar mitt jobb men det är lite mycket nu bara.
image326
Tänk  vad man kan ha ett skosnöre till..gissa vars han stoppade det..

i näsan- alltid en favorit med viss nys och tårfaktor- alltid spännande
i munnen- en ny spännande smak denna gång av sura tår..
i örat-undra hur långt in den går och kittlas gör det..

Älskade underbara gullunge!
Mammas skatt! Jag älskar dig mest av allt.

Kram kram på alla er andra!

Tittit,bii, hej hej,hej ga och oj oj!

Är vad dagen bestått av, inget ovanligt det är vad de flesta består av. Direkt översatt betyder det:
Titt ut,buu, hej, hej då och oj då.
Förutom det kan han nu göra slängpussar och peka på näsan när man frågar vars mammas eller pappas gullunge är.
Mitt älskade lilla hjärta!
image321
Här är han med polaren Isak. Nja han är ju lite burdus min kära son så han skrämde nog Isak en aning.
Idag får vi besök Kens pappa och Heidi kommer på besök, det blir jättekul. Synd är bara att jag har hundkurs hela helgen så jag har lite tid att umgås.
image323

image324
Visst har pappa klippt mig fint?!
image325
Det blir ett kort inlägg idag jag har inte riktigt tid med något längre. Har en del att stå i och sen vill jag ut i det fina vädret en stund..
Har lagt ut bilder på den andra sidan:
www.williamlundqvist.spaces.live.com
Det finns två relativt nya album där för den som är nyfiken.
Jo nu kom jag på att jag har ju glömt att berätta att Kens mamma och Detlef nu är svenskar. De har flyttat till Skåne. Ett steg närmare nu iallafall.


Irma 70 år!
Sedan vill vi gratta världens bästa Irma på sin 70års dag, hoppas att du har det toppenskönt i Mavas.
Vi kommer och grattar senare när du kommit hem.
image3224
Hipp hipp HURRA!!

Nu ska jag smita iväg och stöka!
Kram kram

Då kom den till sist..

Den jobbfria helgen med qualitytime ute i det fria!
Vilken underbar dag det var idag. Solen sken, humöret är på topp.Lilleman är lycklig och Ken likaså.
Vi åkte iväg till abborgrobban och käkade, solade och åkte bob. Shiva och jag hann faktiskt med lite träning ute idag med. Tänk om vi kunde få  ett obegränsat antal sådana här dagar. Å andra sidan skulle de inte upplevas lika speciella om man fick det. Utan dalar får man inga toppar men målet måste ju ändå vara att få uppleva fler toppar än dalar.
image318
Visst har han skön stil!
image319
Jo jag vet att jag sagt det förr men hon är ju så himla fin så jag säger det igen...
Miin fina schäferflicka!

image320
Jo jag glömde ju att säga att vi såg ett riktigt vårtecken flera gånger som jag aldrig hann få med på bild. Vi såg svanar som landade på älven två gånger.

Imorgon kommer det fler toppar då får vi besök. Kens jobbarkompis Fredrik från Svensbyn med familj. Ni kanske minns att vi pratat om honom vid olyckan. Han var ju med och var först på platsen och tog hand om mitt hjärta.
Det var han som hade den coola hunden Darko.
Nu ska jag sola mig i glansen att Brolle är kvar en vecka till, i övrigt måste jag nog erkänna att körslaget inte var särskillt bra men jag diggar Brolle helskarpt.
Nja eller han balanserar galant  mellan läcker och tönt, än så länge vinner läcker.

Ken du leder ligan ändå
Du är den soldränkta, daggvåta jordgubben en tidig sommarmorgon.
Knastret av mina skor som går i den kalla snön, doften av skogen en regning dag listan kan göras oändlig min älskade!
Tack förresten för den ultimata kärleksförklaringen.
Takida-Curly Sue

Natti natti

Ett litet lurvigt troll.

Är Shivas nya leksak. Emmas lille valp. Hon är helt knäckt när vi kommer hem efter att ha varit med honom hela dagen han är nämligen bara 4 månader gammal och tiny men väldans energisk.

Idag har lilla schäfern skämt ut sin mamma bigtime!
Vi var på väg till jobbet på promenad i vanlig ordning. Jag skulle in på dollar men de öppnar ju tio så jag tog det lite lugnt och passade på att träna lite på gångstigen. Hon gjorde en superinkallning och jag berömmde henne nog så häftigt. Hon skulle hoppa upp och pussa mamma. Det hon glömde var att hon är en stor gumma nu och väldans tung. Hon stötte mig i munnen med sina tänder vilket resulterade i att blodet rann och vägrade sluta rinna. Ni vet ju hur det blöder ur munnen. Snön på backen var röd. Då kom två damer och sedan en farbror och promenerade förbi. De trodde ju givetvis att den stora farliga schäfern hade bitit mig. Jag var så avdomnad i munnen så jag såg ju inte hur det såg ut heller. När det slutat blöda var det ju faktiskt ingen fara. Lilla Shiva blev alldeles förskräckt och skämdes som en hund. Ha ha ha där fick jag till det..

Jo igår gjorde vi också en fin grej. Jag promenerade hem efter jobbet typ vid 22:30 då brukar jag sällan möta någon efter gångstigen så Shiva var lös. Jag pratade i telefon och såg inte att det kom en stackare och sprang. Shiva sprang fram och gav honom en stor blöt schäferpuss. Med min rysliga tur hade denna militär schäfrar själv och tyckte att det var jättekul att få träffa en så vacker schäfertjej. Phuuu!
Jag måste ha koll jag måste ha koll jag måste...

Jo jag hade ju faktiskt en insident till igår. Jag satte Shiva på 20 meter och körde en inkallning. Det jag inte tänkte på vad att kika bakom mig innan jag kallade in henne det kom nämligen en farbror och gick. Shiva kom som ett skott farbrorn drog efter andan men hon svischade bara runt mina ben och satte sig och tittade upp varpå han utbrast...fiiiin hhhhuunndd ddddu hhaarr! Vvvvälluppfossstraddd!  Stackars farborn.
Jag måste ha koll jag måste ha koll jag måste...
  Ni som känner mig vet ju att jag kan vara rätt disträ..

Ikväll har min kära son gjort en jättevidrig grej så vidrig att jag inte kan skriva det här allt jag kan säga är Usch!!!!!!
Efter det har vi premiäråkt nilapulkan som Ken har köpt. Den gick som en dröm och William verkade tycka att den var väldans fin att sova i . Jag hade stora problem att hålla honom vaken.
Jag hade tänkt lägga ut bilder på vårat space men spacet var inte tillgängligt för tillfället men kika in på någon dag eller timme kanske jag har fått till det.
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/
Här kommer några pics från vår dag:
image312
Yoghurt är så smarrigt!
image311
Och snygg blir man av det..

image313
Playa del Wille! Tror ni att jag log när jag hittade honom så här i hallen?
image314
Vi myser i Nilan!
image317
Tittut...
image315
Tack pappa!
image316
Wille provkör Kens skoter.
Nu ska jag kika på sex in the city som den feminist jag är..
Kram kram

Stackars lilla Engla!


Så grymt livet kan vara! Att det finns människor kapabla till att begå sådana brott övergår mitt förstånd. Det gör mig mörkrädd!!
image309
När sådant här hemskt händer blir jag alltid så himla tacksam för det jag har och livrädd för att förlora det!

Den här helgen har gått så himla fort. Fredag jobbade jag i och för sig hela dagen, jag var även på jobbet en stund idag och igår. Det kanske är därför som att helgen kändes kort. Nåväl i fredags fick jag ju se mina ridelever tävla dressyrtävling. Det var så himla roligt att få se. Hoppas jag inte avskräckte dem.
I lördags var jag och lilleman ute och åkte pulka, boben ville han inte åka då klev han av vet inte riktigt varför. Pulka är ju också ganska roligt. När Ken kom hem bjöd han Wille på en liten skotertur runt huset. Det gick jättebra och William ville inte att de skulle sluta åka.  Idag har vi inte gjort så mycket förutom att jag har jagat William inne på Ica. Han är vild min gosse!!
Jo vi har haft lite besök och busat en himla massa med förstås.
Vi har det bra vi!!
Nu ska jag pussa på min gubbe och se film!
Kram från oss.
image310
Hittade förresten en rolig grej. Testa denna det har jag...


Hur smart är Din Högerfot?

Det här är så kul att det kommer att sysselsätta Dina tankar ett tag. Jag
tror att Du kommer att försöka minst 50 gånger för att se om Du kan
överlista Din fot, men det kan Du inte!

1. Sitt ner, lyft Din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.

2. Nu, medan Du gör det, skriv siffran '6' i luften med Din högra hand.

Din fot kommer att ändra riktning!

Jag sade ju det ..... och det finns ingenting Du kan göra åt det!    

The choices you make are yours alone. My choices in life are my own.

Tänk vilket underbart liv jag lever!
Jag inser gång på gång att jag är så otroligt lyckligt lottad.
Kanske inser jag det på grund av kullarna. Utan kullar får man ju inte heller några dalar.
I helgen har vi myst och haft familjetime. Fredagen spenderades till Kens förtjusning framför tvn och så ska de låta. Det var superbra! Kanske för att Brolle var med jag vet inte...
På lördag kväll åt vi middag i slagnäs med Rune och Emelie. Tusen tack för maten!!
Synd att ni ej fick någon matro. Lilleman hade lite svårt att sitta still as always. På hotellet där hittade vi en isbjörn som William ivrigt pekade på och ropade.. PIIPII!!
Sedan prövade han med öh öh som är kod för hund på Williamesiska.
Söndag hann vi med bus, lydnadsträning på bhk, påhälsning av morfar och sedan mormor. När vi kom hem kom syster på besök. Vi kan äntligen konstatera att vi hann med att hälsa på en hel del folk denna helg.
Idag har min lilleman hälsat på mig på jobbet till min stora lycka. Han är så go och söt att jag skulle kunna äta upp honom. Hästarna var dock lite läskiga men det kanske inte är så konstigt, han har ju inte träffat på dem så ofta.
Jobbet känns för tilfället väldigt spännande och berikande och framtiden känns inte mörk och glåmig utan ljus och stjärnklar..
image303

image304Natti natti

Födelsedagskalas!

Idag har vi varit till Christina och grattat Johanna som fyllde 25 för ett tag sedan. Hmm bättre sent än aldrig..
Det var supergott fika och trevligt sällskap som gällde för hela slanten.
Lilleman var som en liten vessla som studsade mellan väggarna, ivrigt viskande titta! titta! varvat med Piipii!
Sedan hann han med att dra i duken så att koppar föll. Phuu!
Nu sover han dock gott.
Nu ska jag kika vidare på Greys och ta igen mig!
Har lagt ut fler bilder längst bak i det albumet som är framme på den andra sidan.
www.williamlundqvist.spaces.live.com
image299
Hurra, Hurra, Hurra!!
image300
Elsa undkommer nätt och jämnt ett pusskalas!

Kram kram

Sparksäsongen är officiellt över!

Dagen till ära är det strålande solsken och varmt och gott. Nu kommer det att ta lite längre tid att ta sig till jobbet. Nu är det promenader som gäller framöver. Problemet är att jag först måste gå med barnvagnen till dagis, sedan gå hem igen och sen gå på jobbet. Det är ju lite bökigt men det går ju.
Har haft lite problem med bloggen när de bytt domän så jag har inte kunnat skriva något. Helgen gick på tok för snabbt. Under lördagen jobbade jag med Erika på Stockis med en handikappkörning och söndag var det styrelsemöte. Hundträning hann jag inte med för Ken var borta. Däremot tränade jag vovvarna på kvällen hemma. Den som gick bäst var faktiskt Cleo. Långnäsa var lite seg. Hon gjorde alla moment men var lite loj så vi avslutade ganska snabbt. Cleo tutade jag  på lite längre eftersom att hon tyckte att det var toppenskoj.
Gjorde några linjeinkallningar, jag ställde dem på led och kalllade in dem efter varann så att de måste gå förbi varandra och sitta åt fel håll en stund. Jättesvårt men jättekul tyckte de båda.
Lilleman har hunnit med en bedrift som finns på bild. Hade precis badat honom och klätt honom med nya kläder. Hade även råkat glömma badrumsdörren något på glänt. Givetvis tar lillchefen tillfället i akt och går på toaletten och hoppar i det gamla badvattnet i badbaljan som står kvar. Lilleman sken som en sol när jag sprang in. Han var helt överlycklig. En gång fick jag bada tre gånger!
Kan berätta att det var en bedrift i sig själv att få av honom kläderna och framförallt blöjan. Den var tung!!

image297

Nu ska jag gå och skriva lite blanketter till kära fk och sedan är det jobb som gäller för hela slanten.
Eller nja först en prommis. Förresten  igår började ju Liam på dagis så nu har William två polare in crime..
Liam och Valle!

Har lagt ut bilder på den andra sidan.

www.williamlundqvist.spaces.live.com

image298
Han är snabbare än blixten. Han vet så väl att han inte får rida på hunden men nog hinner han ändå. Hon är ganska söt lillgumman. När hon tycker att han blir för vild, vilket hon tyckte två sekunder efter denna bild är tagen så sätter hon sig helt sonika upp. Då åker han kana av , då ställer hon sig och slickar honom i ansiktet. Sen leker de vidare. Jag fick en gång höra att en bättre barnvakt än en schäfer kan man inte få, jag börjar tro att det stämmer!

Kram kram nu ska jag feja!


RSS 2.0