LP1 och klassvinst!

Tror ni att jag är glad idag?
Vi börjar väl med gårdagen. Hon klev upp på platsliggningen som hon aldrig tidigare gjort. Där tappade vi 30 p rakt av. Hon slutade på 154 p ändå totalt och hamnade på en fjärde plats av 15 startande.
Idag låg hon fint och fick då ett helt annat utgångsläge.
Lydnaden gick super. Hon missade en halt i linförigheten och gick runt mig och satte sig lite för långt bakom mig på inkallningen samt tuggade på apporten men skrapade ihop 186.5 poäng och slutade som vinnare av 15 startande. Godkänt går vid 160, nu har vi tagit vårt tidigare rekord som var 172 poäng. Nu har vi lydnadsdiplom i lydnadsklass 1. Jag är en så stolt shäferägare!!
Jag har allt på film och har nästan nött ut den redan tror jag.Nu ska jag mysa med mitt lilla troll. Jag har ju missat lite qualitytime med honom i helgen har ju varit så upptagen!

Har lagt upp bilder från i släktträffen i sommar och lite annat smått och gott på:

www.williamlundqvist.spaces.live.com

Nu har vi myst i stora lass. Vi har sjungit, läst och kikat lite på barnkanalen. Han är så himla go min lilleman. Tänk att få vakna varje morgon med hans armar kring min hals när han sover. Bara höra hur han andas tätt intill mig. När jag sedan stryker honom i håret tittar han upp och säger: Mamma! med sin allra lenaste stämma.
Jag vaknar varje morgon med huvudet  på sängbordet  eller allra längst ut på min kudde för att han har krypit närmare och närmare tills jag ligger där och han ligger på min kudde.
Att vara mamma måste vara det bästa som finns. Älskade älskade lilla vän!


Jessica!
Nu på morgonskvisten satt jag och lillen och kikade på barnprogram och jag kikade på lite gamla bilder. Bläddrade förbi en bild på dig. Lillen släppte bolibompa och ropade icka icka icka och pekade på dig med ett brett leende på läpparna.

Kram kram

En inte allt för avlägsen framtid.

Nu är jag på gång igen och hoppas att jag kan hålla bloggen uppdaterad från och med nu. Vi har fått tillbaka vår bärbara dator. En sådan trivial sak gör faktiskt att det är lättare att blogga. Annars är datorn på nedre plan och dit tar jag mig inte när Wille är vaken och gör jag det gör han hyss där nere, sen är det väldans kallt på golvet och jag är en kallblodig varelse som kräver mycket värme. Vill man slippa finns det alltid en anledning.....
Idag är mitt hjärta friskt igen! Han har varit på dagis och busat. Verkar som nästan alla barn fick samma virus den här svängen. Vi har hunnit handla och hälsat på eunnu alias mormor.
Wille har även hälsat på en massa främmande människor på konsum och även dragit en tant i armen och sagt Heeeeej! med ett glatt leende på läpparna. Ken tycker att det är lite jobbigt att handla med lilleman av någon outgrundad anledning. Han är ju så glad och snäll och busig!
Idag har han förresten lärt sig att ropa på Chili. Han har även hunnit med att kika på Emil och gosa med mamma och pappa. Han är ju så go när han kommer och sträcker upp armarna och vill ha kramar och pussar. 
Älskade lilla palt
Nu har vi ju förresten även hört ryktas om att farmor kanske är på gång att komma upp och hälsa på det ser vi verkligen fram mot.


Nu så här på kvällen börjar jag känna de där små fjärilarna som fladdrar i magen igen. Shiva och jag ska tävla imorgon igen. Har inte tränat så mycket sedan i Sorsele men vi var ut en sväng i torsdags och ikväll la vi ett spår och tränade litegrann eller vi lekte mest. Vill att det ska vara lättsamt och roligt på träning så att det inte blir så tjatigt med tävlingsträning.
Jag skulle vilja ha ett första pris till och helst imorgon. Annars får jag tävla söndag med. Vi får helt enkelt se vad som händer. Går det dåligt kan ni ge er rackarn på att det inte är hundens fel utan mitt. Om jag skulle lyckas knipa ett första pris vill jag gå ut med tjejerna på lördag. Inte för att jag har några kläder eller förresten har en aning om vad folk har på sig, Har ju inte gått ut sedan februari 2006. Det är ju ett tag sedan.
Nåja vad är väl en bal på slottet..


Vi måste ju passa på att tävla och träna nu för snart ska Ken opereras och blir då borta. Jag måste då jobba dagtid och kommer inte att ha tid över för något annat än mitt gulltroll! Hoppas verkligen att allt löser sig för mitt stora hjärta.

Att det inte ska räcka med den tragedi han upplevde ifjol. Att man sedan ska brottas med hälsan samtidigt som man lider av en ekonomisk förlust, med endast halva inkomsten kvar. Dessutom är det svårt att hitta ett jobb, varför.. jo han har drog nitlotten att bli påkörd och det räckte inte där! 
Förstår ni vilket förjävligt samhälle vi lever i rent ut sagt! Jag blir så arg så att jag vill ruska någon men vem?
Nu ska jag andas!

Ser ni så fint det är där Kens pappa bor förresten?

Ha det gott!

Nya tag!

Jo jag vet att jag är urusel på att blogga. Jag har haft så mycket på tallriken så jag skyller på det.
Nu har vi haft en fullspäckad tävlingshelg i Sorsele och tömt stugan i Långträsk.
Nu kommer det hundsnack

Tävlingen då:
Lördag
Spåret i apellen missade vi slutapporten och hade därför ingen chans att få godkända poäng. Att hon missade pinnen skyller jag helt och hållet på hennes radiostyrda vettskrämda matte, som inte hjälpte till för fem öre.
Lydnaden i apellen gick jättebra, hon nollade framförgåendet men det visste jag ju om. Apporten la hon vid mina fötter men det momentet kunde hon inte, resten gjorde hon bra. Hundar klev upp på platsliggningen men hon låg som en fura. Eller hon satte sig men det räknades som att hon blev uppkörd och jag fick lägga om henne och det gjorde jag. Mest för hennes skull så att hon skulle veta vad som var rätt och vad som var fel.
Lydnaden gick jättebra förutom hoppet. Där igen måste vi skylle på klantarslet som för hundstackaren. Placerade henne alldeles för långt ifrån hindret och gick sedan själv för långt ifrån. Hon gick på sidan och där missade vi första priset med ynka 6 poäng.
Söndag
Apell
9  på spåret av 10 möjliga. Jag har världens bästa hund tralallallalala
Lydnaden lekte hon sig igenom´, inte så konstigt eftersom hon fick ligga 4 platsliggningar på raken. Först två på lydnaden, omläggning pga hundar som steg upp. Sedan samma sak i apellen. Hon låg igen som en fura fast hundar busade kring henne.
Sedan var hon inte på topp på apell lydnaden men det gör inget. Resultat: Godkänd!
Efter denna hade hon femton minuter på sig innan vi skulle in på lydnaden. Hon var helt knäckt. Jag spolade av henne och proppade i henne korv men hade tänkt stryka mig.  Vi gjorde ett försök. Linförigheten var seg men resten knäckte hon. 172 poäng och med råge godkänd!
Jag kan bara konstatera att jag har världens bästa hund!
Nu skall vi tävla i helgen igen och jag hoppas att vi kan knipa ett första pris till då har vi LP1 och då tycker jag att vi kan gå vidare till tvåan. Ville att hon skulle vara säker i ettan och valde därför att ta LP1 fast man får flytta upp efter ett första pris i Ettan om man vill. Sedan hade jag tänkt försöka klämma in en apell till i höst.
Nu är hundsnacket slut.
Lilleman är sjuk stackars lille knyte. Han har haft feber och blåsor i halsen nu bara blåsor.
Imorgon ska han dock få fara på dagis.
Älskade lillpalten.
Han pratar nu för fullt och försöker säga det mesta även om inte omgivningen förstår vad han säger.

Lovar att skriva inom en inte för avlägsen framtid.
Har lagt upp två album på den andra sidan:
www.williamlundqvist.spaces.live.com
Hej Hej

Jo jag vet!

Jag är slö på bloggandet..
Mycket har hänt och jag vet inte om jag kan trycka in allt här.
Tar bara det viktigaste:

¤ Semestern är slut.
¤ Hjärtat är tillbaka på dagis.. snyft..
¤ Semestern är slut. Mitt lilla hjärta är borta hela dagarna. Mitt mammahjärta går sönder!
¤ Vi har varit på släktträff.
¤ Jag har fått rida igen..
¤ Shiva är drillad. Tyvärr inte till perfektion.
¤ Tävling imorgon och på söndag, apell och lydnad. Vi står för underhållning istället för prestationer..
¤ Anna ska köra husvagn.. hur får man upp stödbenen?
¤ William har varit till Piteå med mig och shoppat traktorer och leksaker.
¤ Shiva har fått en gummigris
¤ Ken har köpt en hagelbössa..
¤ Det ryktas om att farmor snart kommer på besök.. JIPPIE!
 
Har en massa fina bilder från Norge och släktträffen men fick inte ut dem. Tar det förhoppningsvis när jag kommer hem!¨
Nu nalkas Sorsele..

Ha det gott!


RSS 2.0