Merry Christmas!

Äntligen är dagen här som jag och barnen väntat på, julafton!
Tänk att ännu ett år gott så fort det går. I år blir det ju Albins första jul. Det ska firas hemma hos Kens mamma med pompa och ståt.
Allt är klart, huset är skinande rent och granen står i stugan med all sin prakt. Barnen sover sött i sina sängar och drömmer om tomten. Nu ska även jag krypa till kojs och kramas med min älskling.
Tack mina vänner för att ni finns!
Massor med kramar till er alla och hoppas att ni får en underbar jul.

You complete meSå sant som det är skrivet.

Dagarna springer iväg och snar står julen för dörren. Jag hinner inte riktigt med. Har så mycket som jag vill pyssla med innan dess. Nu står i alla fall julgranen på plats. Har hädat, jag brukar aldrig ställa fram den förrän dagen före julafton. Kände att det var korkat för dagen före julafton har jag så mycket annat som jag vill ha gjort och jag älskar ju julgranen.
Igår var vi till stan och handlade alla julklappar så nu är det bara inslagning som fattas det känns skönt.
Sen har jag kvar att göra pepparkakshuset och laga lite god julmat. Blir inte så mycket eftersom vi inte firar jul hemma i år.
Nu hoppas jag att det äldre trollet behagar att sova snart för jag vill se film innan junior vaknar. Har hyrt en shopaholics bekännelser, tänkte att den passade bra att se när inte Ken är hemma. En tjejfilm och lite godis. Mums! Om vi nu kommer så långt att jag får se filmen det här året....

Frukostmys med William även om han inte syns.
Hittade Shivan så här i köket. Hon låg och myste med Albin. Lilla barnvakten min!

Nu ska jag se film för nu är det tyst i stugan!

kram kram


En ängel i mitt rum!


copyright  Anna Torstensson
Foto Anna Lindqvist


Tack än en gång Anna! Bilderna var helt underbara, jag kan inte sluta titta på dem.
Mitt vackra, vackra barn!

Giv att dina dagar får bli till andras glädje 
giv att alla möter dig med kärlek mild och god
Aldrig ska jag glömma, de ord som jag fick höra
vad som än oss händer vill de ge oss kraft och mod

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.

Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.
Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga
Min lilla vän du är mitt alltJuldemonen

Tänk att min lilla ängel redan är tre år. Det är inte klokt vad tiden går.
Vi hade en intensiv födelsedag, 24 personer totalt gästade huset under dagen.
William är jätteglad över sina presenter och tackar än en gång. Om han måste välja en present ligger nog den nya skoterhjälmen och spindelmannen på en delad första plats.
All in all- a very good day!

Älskar dig storgubben!

Inför Willes dag bakade jag så mycket att jag helt tappat sugen att baka något mer. Har tänkt baka pepparkakor med Wille men sen vette tusan, jag har ju kvar en hel del och dollar har också kakor.
Vi pysslar nog istället.
I helgen har jag sytt nya gardiner till köket, Williams rum, sovrummet och vardagsrummet. Imåndags var vi ute och tjuvade en julgran i skogen, stackars Shiva kunde inte förstå varför vi var tvungna att slänga upp granen på släpet, det var ju en alldeles förträfflig leksak, vill hämta fler!! Stackars Ken har satt upp några julbelysningar och när han var färdig så funkade ingen av dom. Dagen efter gjorde han ett väldigt dyrt besök på Elkedjan, varde ljus, och det blev det... Jag har även gjort en ny dörrkrans idag och den blev ju så fin. Vi har även hunnit med en sparktur och ätit middag hos farmor.
Det är så underbart att ha er här!

Snart ska jag börja pynta fram tomtarna. Än har jag bara julgardiner och lite pynt men snart ska jag öppna upp skattkistan. Jag har väl nämnt att jag ÄLSKAR julen!!
Ken säger att det lyser ur ögonen och jag bara önskar att någon kunde spärra mitt visakort från julsaker. Det bor en juldemon i mig. Som alla andra beroenden lever jag i total förnekelse (förutom detta lilla snedsteg då här har jag ju lite självinsikt men inte nog för att förändra mitt beteende jag lovar).
Här kommer lite bilder


till vänster pojkarnas nya hatthylla.
Inköp från änglafröjd. Nedan gardinerna som jag sydde om.

Willes nya skrivbord och stol.


En väldigt nöjd treåring.

Mammas lilla charmtroll, undra vem det är du påminner mig om?


Gullgroda!
Plåstret som William har på handen döljer en enorm skada eller snarare två säkert 2 millimeter långa skärsår som han gjort på en förbjuden kniv. Ska aldrig skurit mig igen mamma!
Sedan dess har han hunnit med att ramla på dagis och lossa sina framtänder. Vi upptäckte på kvällen när han tog en tugga husmans när han sa att tanden gjorde ont att den var helt lös. På tandköttet upp från tanden har han ett rejält sår. Hade velat få veta det så att jag inte har gett honom husmans till maten. På dagis hade de inte upptäckt tandskadan utan bara såret i tandköttet. Tandläkaren sa att vi skulle förbereda oss på att minst en tand ryker. Det gör mig så ledsen! Nu får han bara äta skonkost och skall på återbesök på tisdag då får vi se om de drar tanden. Huvva vad det gör ont i mammahjärtat.
Nu ska jag ta och försöka hoppa i lådan och sova någon stackars timme. Sömn är en bristvara. Tänk att det skulle komma en dag då jag tycker att jag sovit bort en hel dag då jag sovit 6 timmar..
Nåja
Natti natti

RSS 2.0