Spår sandbacka del 2

Åkte ut med tjejerna till sandbacka även idag, fast idag fick vi bättre väder, strålande sol även om det var lite snö kvar.  La samma spår som igår men jag bytte hund. Shivan fick Bästas spår och Bästa Shivans. Kul att se var att Shiva hade bekymmer på samma ställen som Bästa hade igår men hon löste det lättare med sin noggranhet och lite tålamod och rutin att lösa problemet. Ganska många människor hade passerat över båda spåren och även en del hundar så lätt var det inte. Shivan traskade också igenom komposten utan att tveka, upp och över stenar och andra hinder. Hon älskar den här typen av spår. Det är som en hinderbana med spår.
Bästa fick sin revansch från igår. Idag är hon DYR! Utan att jag märkte det hade jag IGÅR tappat en liten liten pappersbit som jag skulle lägga där jag visste var den var. Denna hade jag tappat i ett skogsparti i snön och jo pappersbiten var vit. Helt plötsligt kommer lilla fröken med den stolt som en liten tupp. Fortsatte sitt spår riktigt fint, klarade alla övergångar av folk och hundar. Traskade upp över handikapprampen och spårade fint även där. En av trapporna stod hon en stund och funderade var spåret hade tagit vägen tills hon hoppade upp och hittade spåret. Spårade fint upp på en aluminiumlucka, tyckte det var lite läskigt men fortsatte spåra. I ett litet skogsparti tryckte jag försiktigt ner en tändsticka i mossan utan att röra mossan. Min lilla prinsessa apporterade den fint till världens malligaste schäferägare! Fortsatte spåret och klättrade även hon upp på bänken till busskuren där matte hade krypit fram och hittade slutet. Jo matte blev glad den här gången också och nu så glad att tårarna inte var långt borta!
Nu ska jag laga lite middag för jag är så hungrig. Mina små hjärtan är bättre idag och imorgon blir det nog dagis för William. Albin får vara hemma ett tag till så vi ska baka. Mamma fyller snart 70 år och ska överaskas med ett kalas som hon inte får veta om så Hysch! Tråkigt är att min Ken åker till Boden och sedan till Svappavara. Nåja veckan går nog fort för vi har mycket att göra! Hade ju sagt att jag skulle städa mitt förråd under semestern... sysslolös blir jag nog inte!
Ha det!!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Duktiga gumman <3 Jag blir så stolt när jag läser! Ni blir svårslagna i spåret vännen! Stor kram från mej å tanterna

2012-05-06 @ 20:13:27
URL: http://www.dianastigens.se
Postat av: Anna

Tack finfina du som kommenterar. Jag är stolt som en tupp, det är en sån adrenalinkick när man inser att hundens begränsningar är ju egentligen ens egna. Hunden har typ inga! Seglar fortfarande runt på små fluffiga glädjemoln. Nu blir det nog inget spår förrän på torsdag när Ken kommer hem. Buhuu!

2012-05-06 @ 20:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0