Äntligen!

SEMESTER!
Det är helt underbart! Tur att det är bra väder för jag är egentligen inte så bra på det här med semester. Jag har ju stort hus och stor trädgård så jag tror nog att jag kan hålla mig sysselsatt ett bra tag. Känns som halva livet hamnat på efterkälken. Jag orkar inte riktigt med när jag jobbar. Nu finns det inga ursäkter...
Är lite besviken på min trädgård i år den är inte fin, mina liljor kommer inte upp som de ska och en del av mina fleråriga blommar ser ledsna ut. De kanske behöver lite TLC.
Idag har vi badat halva dagen och sedan hälsat på mormor och sedan morfar på borgargården. Sen när vi kom hem och satt och åt middag kom Irma och Åke förbi. De hade med sig en motorsåg till Wille, gissa om han är glad nu. Vi har varit ute ikväll och sågat ner några träd. William och Shiva gick i förväg och sedan kom Shiva och hämtade mig då började Wille vara nog så långt ute i skogen och hon  tyckte inte att det var helt okej. Nu sover dock min käraste gott i sin säng!
Tänk att han snart blir storebror och att vi får ett till litet pyre. Åh vad jag längtar tills jag får träffa denna lilla krabat och kramas och snusas och pussas...
Vill att det ska vara september NU!
Hoppas bara att Ken hinner hem och skjutsa mig när det är dags, har på känn att detta går fort. Sedan måste vi ju försöka placera ut William också innan vi åker och med lite otur är Ken i Koler när det är dags. Nåja jag får be pyret att lugna sig!
Nu ska jag slänga upp fötterna i soffan och dricka litervis med vatten!




Vi måste nog köpa en större pool som rymmer MYCKET vatten! Annars finns det risk att Wille tar Shivas bassäng. Hon har badat där hela dagen. Hon släpper ner tennisbollen i bassängen och sedan dyker hon och hämtar upp den. Mina små blötdjur!


Wille var väldigt sugen när pappa fick middag. När mamma sa gapa till pappa så gapade William med på sidan om.

Ha det gott!

 

Snäll pojke sova pappas säng!

Så har det låtit i några dagar nu. Den sista desperata åtgärden när han inte somnar är denna


Shiva nattar William. Då går det. William vill inte sova själv. Trots att han alltid somnat själv i sin spjälsäng. Nu är ju rummet bara hans och när han vaknar på natten är han ju själv.
Shiva trivs dock med sitt jobb och har inget emot att pussa lillebror godnatt och sedan lägga sig och sova på bilmattan.
William ligger och pratar och sjunger för henne och somnar ofta med handen genom spjälerna mot hennes rygg. Knoll och Tott. Att schäfer var en sådan bra barnvakt som lilla Shiva hade jag aldrig kunnat tro. Hon är helt suverän!

Nu ska jag dricka Te och lägga upp fötterna nu när Shiva tagit över! :)
Sedan är det natti natti för mig med!

Sjuk igen!

usch så tråkigt! Är inte gjord för att vara sjuk det kliar ändå in i märgen. Jag vill inte vara hemma och uggla. Jag vill jobba!
Hade lunginflammation och har hunnit vara frisk hela 11 dagar innan jag trillar dit igen. Feber och snuva är ju aldrig roligt. Har ju just slutat med min pencillinkur.  I helgen har jag jobbat hela helgen, vi hade ju vårat årliga klubbmästerskap. Jag är så otroligt stolt över vår förening våra ekipage och framförallt hästarna. Har jobbat sedan i mars med detta så det är så skönt att allt gick så bra!
Helgen innan det hann vi med att åka till Norge och fira Malins konfirmation. Det var så himla trevligt och så synd att vi var tvungna att åka hem mitt i festen men vi hade ju fyra timmar hem och sveriges underbara regering har ju plockat bort annandagpingst som röd dag. Vad fick vi istället jo 6 juni, vilken veckodag är det nu i år och nästa. Vilken vinst för oss arbetstagare!

Försökte verkligen hålla den skjortan i byxorna men det gick inte! Han springer ju som en vessla. Han var så duktig hela dagen och satt antingen stilla eller var tyst i kyrkan. Båda var knepigt men mamma är nöjd!

Jo jag måste dela med mig av vad som hände igår. Skulle handla lite när jag kom ut från affären satt en schäfer fastbunden. Jag skulle gå till min bil som stod en liten bit bakom hunden. Framför hunden ca 4 meter stod en annan bil jag som är som jag blev gick givetvis framför bilen, jag går inte omvägar för hundar. När jag närmar mig bilen säger det pang och så har jag schäfern brevid mig med tänder blottade, raggen rest och det grövsta skallet påkopplat. Jag gjorde en attackmanöver och röt till och höjde påsen men denna vovve backade inte. Jag fick helt enkelt kliva undan och gå runt. Jag var så arg så att jag skakade. Jag var fast besluten att vänta ut denna hundägare. När jag satt där och väntade så kom en mamma med sitt barn ca 1,5 år i sittvagn, när mamman kom gör hunden ett utfall mot dem. Hade väl kanske en meter kvar mot vagnen.  Mamman lämnar sitt barn sittande och gungande i vagnen och går in och handlar. Jag fattar inte vart vi är på väg eller är jag överkänslig. För det första skulle jag aldrig lämna William oövervakad på det viset och speciellt inte med tanke på vad som kunde ha hänt om han gungat omkull vagnen mot hunden. Hur kan man lämna en hund på det viset och inte korta upp kopplets längd eller överhuvudtaget lämna en sådan hund oövervakad. Ett skott i pannan är det enda för en sådan hund en hund som gör utfall mot barn är inte frisk. Tyvärr var det ju en schäfer också som har tillräckligt dåligt rykte.
Tyvärr var jag inte så frisk, hög feber och mådde rätt illa så för att inte kräkas i bilen fick jag lov att åka hem utan konfrontation. Ser jag denna hund igen så kommer jag att ta ett snack med denna hundägare!
Varför får vilka idioter som helst skaffa husdjur och barn men det är lag på körkort?

Fler bilder finns på den andra sidan:
www.williamlundqvist.spaces.live.com  

RSS 2.0