Such a perfect day!

Solen sken och humöret var på topp.
Vi hade en helt underbar dag igår i lycksele. Tanken var att vi skulle stanna hela helgen men vädret var inte på vår sida denna helg heller. Vi tar nya tag nästa år. Vi ska ut med husvagnen, vart det vet vi inte ännu. Fiskespöt och grillen ska med då blir det bra vart än vi åker.

Tåget var det bästa med hela dagen om du frågar Wille.

Älskar min lilla familj!

65 more days

Börjar se slutet på denna underbara men jobbiga resa!
Jag längtar efter pyret!
Här hemma njuter vi fortfarande av semestern medans Ken sliter hund på jobbet i Koler. Vi har hunnit med besök av farfar och Pite Dragway. Det tyckte Wille var stormkul om än lite jobbigt. Det var så himla varmt och det blev så sent innan vi kom hem igen. Jag tror att allt var värt det när han fick se Blixten bland alla "räserbilar".  Ni vet från filmen Cars. Lightning Mcqueen.

Mina fina killar!

I helgen har vi varit på bröllop och det var så himla vackert. William skötte sig utmärkt i kyrkan, vi var väl förberedda med en bilpåse och tutte. Tyst som en liten mus var han.
Jag blir så rörd av bröllop att jag har stora bekymmer med att hålla tillbaka tårarna tills jag inser att det är omöjligt och gråter som bestört. Supertrevlig fest och trevligt sällskap. Wille hade jätteskoj. Tidig kväll för mig för jag var helt slut. Nåja jag tar igen det en annan gång. Bilder finns på den andra sidan.
www.williamlundqvist.spaces.live.com 

I helgen väntar ett nytt äventyr. Vi ska till Lycksele med Farfar och Heidi. Hoppas och ber till högre makter om bra väder. Åtminstonde en dag så att jag och Wille får bada.
Sen ska vi njuta av min sista semestervecka och förhoppningsvis hitta på något skoj sista helgen.
Nu ska jag slänga upp fötterna på soffan och njuta av att ligga ner. Har aningens ont efter helgens spring.
Ha det gott!

En dag på pappas jobb!

William slog upp sina blå innan väckarklockan hade hunnit ringa och utbrast genast:
Pappa måste hjälpa ner mig kan inte komma ner själv grävmaskin!

Vi stökade oss i ordning och tog en roadtrip till metropolen koler där vi mötte pappa. Åt lite lunch och for sedan ut på pappas jobb, lyckan var total. Mammas jobb kan slänga sig i väggen!
Bilderna talar för sig själva;William kör vägvält om du frågar honom själv!

Den här traktorn gjorde ont i öronen men var cool.Grävmaskinen var lite  för spännande han vågade sig inte riktigt in i den, kanske nästa gång.


Undra vad William ska bli när han blir stor?

Kort och gott en toppendag!
När vi kom hem har vi hunnit med att lägga spår med en ylande Shiva, hon var så het att linan har bränt mina stackars händer. Hon hittade alla apporter och tog vinklarna klockrent.
Apporten är dock inte lika spännande som själva spåret.
Vi har även hunnit med att hälsa på mormor. Nu ska vi värma oss lite middag och sedan har jag lovat att vi ska ut och cykla en sväng.
Ha det gott!

Vi saknar dig med Ken!

RSS 2.0