Mammas lilla hjälpreda!Idag har vi bakat bullar!
Stackars Ken....


Jo han fick duscha sen!
Nu ska jag åka och jobba, vi hörs!

Stoppa tiden.... Det går för fort.. jag hinner inte med...

Så känns det idag. Min underbara son bara växer och växer och surrar värre än en politiker. Snart tar han studenten och flyttar ifrån mig.

Min lilla prins.
Lillen kan nu säga en massa saker men det roligaste är att han benämner sig själv med surrkuse och pekar på näsan!
Vissa saker är väldigt klara och lätta att förstå medans andra är lite lurigare.
I torsdags var lillen och Ken hos fotografen, var och kikade på bilderna igår. Hon tog bland annat en bild när han är naken och ligger på magen på en fäll och tittar uppåt framåt som en ängel i svart vitt. Den är så underbar att jag fick kämpa för att inte tårarna skulle börja rinna nerför kinden.
Igår var vi och mormor på kalas i Deppis. Alex fyller 20 år!
Idag har vi varit på skoterns dag. Detta var bättre än julafton!
Lillen kastade sig från skoter till skoter och hann även med att rida på imör. Han satt tyst och snällt med ett fastklistrat leende på läpparna och ett krampaktigt tag om mammas hand. På slutet fick jag honom att börja prata igen. Då kunde han säga imör, iza,åna och bajsa. Vilka det var får ni lista ut själva.

Visst fyndade jag en snygg skoterjacka för 500 spänn?
Har kostat  typ 2500:-
Hade tänkt att vi skulle unna oss något gott till middag idag och åka ut och äta någonstans sedan ska vi pröva igen att våldgästa Nelson. Han har ju fyllt två år och måste ju få sitt paket som vi har köpt.

Kan du leka med mig! Shiva lägger leksakerna i knät på en eller på bordet.

Vet att det har varit lite uppdateringar om hundarna. De lever och mår bra. Shiva och jag går spår nästan varje dag på jobbet. Vi har lagt om taktiken nu. Har lagt spår på A- frakts parkering och placerat ut lite föremål. Hon tycker att det är jätteroligt. Jag märker stor skillnad på henne nu när jag spårar. Hon är lite velig som hon var tidigare i skogen på parkeringen där det är asfaltsgrus men hon spårar hyffsat. Om det då kommer sträckor på gräs eller i skog går hon så klockrent att jag blir alldeles varm i mammahjärtat. Det är ju inte så konstigt för det är ju så lätt i jämförelse med asfaltsgruset.
Har inte tränat så mycket lydnad, kör lite före under och efter spåret men bara lite linförighet och kontakt.
Vi semestrar träningen lite, vi kör på spår tills snön kommer.Nu ska jag gå och se vad mina pojkar gör!

Jag hittade dem!!
Kram kram från oss till er.
Har lagt ut lite bilder på den andra sidan med.
www.williamlundqvist.spaces.live.com

Min solstråle

Min älskade lilla son, vad i all världen skulle jag göra utan dig.
Idag har vi varit till Kerstin och gjort färdigt med försäljningen av Långträsk, min pappas föräldrahem.
Lillen tyckte att det var jättekul han fick ju kakor, saft och glass  på en och samma dag. Sedan fortsatte kalaset med våfflor till middag. Grädden som han slickade från vispen var nog det bästa, då hann han även med att kleta grädde på Shivas öron. Hon hade stora bekymmer med att få bort det smaskiga från öronen, Cleo ryckte in och hjälpte henne samtidigt som lillen vred sig av skratt.
Vi åkte iväg en stund på stallet och kikade på Sessan som var lite krasslig.
Lillen var så go när han pratade med henne, han pekade och kände på hennes ögon, mun och näsa. Sedan fick hon stora blöta pussar och sen blåste han bort hennes aj aj. Jag tror att det hjälpte för hon är bättre nu.
Han är så söt och snäll min lilla prins.
Ikväll har han lekt hela kvällen med en liten plastgubbe som han kallar för pappa. Han har lagt pappa i en slev och bäddat ner honom med äcke och udde, sen ska pappa åva.

Med min mamma är det bättre, hon ska förhoppningsvis få åka hem på måndag.
Jag är vid något bättre mod idag än jag var igår men jag är så himla trött.
Det känns som att krafterna sinar.
Nåja, jag får väl hämta nya!

Kram kram

Jag har lagt ut bilder på pappa och några gullungebilder på den andra sidan, jag fyller på samma album sen eftersom, jag hade så få bilder nu.
www.williamlundqvist.spaces.live.com

Hur mycket ska en människa bära?

Hur mycket som  helst tydligen!!
Nu är måttet rågat, nu räcker det.
Låt min mamma vara ifred.
 Låt henne få uppleva resten av sitt liv utan smärta och utan oro. Ta mig istället!
Jag känner mig så maktlös och tom!
Min mamma har varit allvarligt sjuk sedan jag var 8 år. Hon har haft diabetes sedan hon var 12 år gammal och är född 1942. På grund av sin diabetes har hon drabbats av otaliga sjukdomsfall. Hur många gånger hon är opererad kan jag inte räkna men om jag räknar lågt så skulle jag säga ett trettiotal operationer. Sist ut efter amputationen och två byten av kroppspulsådern var en ny höft. Ikväll när jag kom från jobbet hade hennes höft hoppat ur led. Ont? Morfin pumpades in som vatten i min stackars tappra mamma.
Nu sover hon, höften är tillbakalagd  i sunderbyn.
Det känns som att jag bringar otur till de som jag håller kärast.
Var är pausknappen? Jag behöver en.
Jag vill känna ro i kroppen igen. Jag vill inte vara orolig mer.
257322-143

Tur att jag har min prins!


Vill du byta med mig?

Men det får du inte. Jag har världens bästa liv! Förutom diverse sjukdomar och bakslag så har jag faktiskt det och jag vet dessutom om det.
Tänk den dagen man lämnar detta jordeliv och glatt kan luta sig tillbaka och tänka att jag har levt precis som jag önskat och dessutom fått mer än vad jag kunnat önska mig på köpet.

My baby love!
Farmor har åkt hem och huset känns fruktansvärt tomt. Vi saknar dig farmor! Igårkväll provade William dina skor och sprang runt och ropade unnu unnu unnu.
I torsdags blev Ken opererad för sitt ljumskbråck och har nu ont och är väldans utråkad. Har köpt en korsordstidning, undrar om det hjälper.
Jobbar bara till 18 trodde att det skulle kännas skönt men det är dubbelt så stressigt.
Shiva är officiellt understimulerad, hon tuggar igen. Hon har ätit upp sitt solskydd i bilen och tuggat på skosnören, jo igår åt hon upp mina matlådor. Hur ska man tolka det, mmm mums vilken god mat du lagat matte eller ha ha där fick du för att du inte tränat med mig idag?
Har motionerat henne ordentligt men inte tränat mer än två gånger den gångna veckan och då blir det så här tokigt. Vi gillar ju att träna båda två men tiden har inte riktigt räckt till. Hade tänkt lägga lite spår men det blir mörkt så tidigt att jag har svårt  nu när Ken inte kan passa William under tiden.
Nåja man kan inte få allt man får prioritera helt enkelt, ni behöver inte kika på mina fönster på baksidan..
Lilleman och jag har haft så mysigt i flera dagar nu, bus, pussar och kramar för hela slanten. Han är så busig. Jag tror inte folk förstår hur busig förrän de träffat honom en stund. Min goa goa Emil!
Har lagt ut bilder på den andra sidan.

Ibland tar dock batterierna slut.

www.williamlundqvist.spaces.live.com

Kram kram

RSS 2.0