Oj vad jag är datahaj!!?

Jo det där med att spacet inte fungerade..
Glöm allt jag sa i förrgår och gå in här och kika istället:
www.williamlundqvist.spaces.live.com
Har lagt ut några fler bilder idag.
Say no more!
Idag har jag arbetat i vanlig ordning men idag var det extra skoj då vi löshoppade! Det gick prima.
Efter jobbet hämtade jag lilleman och han surrade hela vägen hem i sparklådan, det var bilar och traktorer och sedan skräms han nu med. Det är det roligaste han vet. Var femte sparktag så hör man ett litet buuuu ur sparklådan. Han är allt bra rar våran lillgrabb.
Nu ska jag ta och kika på lets dance!
Kanske blir det något fler inlägg i helgen vi får se.
image274image275

Älskar dig mest av allt mitt lilla hjärta!

Kram kram.

Nu är datorn hemma från utlandsvistelsen..


Äntligen är ordningen återställd nu hoppas jag att vi kan återgå till vårat regelbundna bloggande. Jag har lagt ut fler bilder på den andra sidan de kan ni kika på här:

http://www.pixbox.se/alb726297
Kopiera länken om det inte fungerar och klistra in den på nytt i adressfältet om det ej fungerar.
Vi har en ny adress för vårat space finns inte mera, vet inte vad som hänt men tur att vi har alla bilder sparade.
Vi får använda pixbox även i fortsättningen.

Igår åkte vi ju bob som ni kanske har sett, idag har vi åkt bobbycar. Pappa har shoppat idag igen. Han har varit i sunderbyn idag på återbesök, nu har de refererat honom till vårdcentralen här hemma istället så det blir ju lite smidigare då.

image273

Gissa om jag blev glad!? Jag har även fått ett munspel som efter lite träning var riktigt spännande. 
  Av farmor fick vi även ett paket idag. Lilleman fick fuskollar så nu kommer han att vara riktigt varm och go om halsen, han fick även en jättefin nyckelring som vi har hängt på hans ryggsäck tills vidare. Jag fick en jättebra hudsalva så nu hoppas jag att mina torra händer som bara spricker blir mjuka och fina. William hälsar att salvan var jättegod nästan lika gott som smör. Tusen tusen tack för presenterna! Du är så himla snäll!
På dagis idag har William målat en fin tavla som har hans kort på baksidan jag tror att han blir en ny picasso min lilla ängel.

image271
Blir jag rik nu pappa och jo ni ser rätt han är rätt  kletig i håret. Korv och mos tror jag att det är..image272
Musikanter äro vi allihopa!

Annars går livet på sin gilla gång har hunnit rida lite mer på jobbet än vanligt och det är ju trevligt. Även att de ser ut att ge resultat på hästarna är ju bra sen inte minst för  min egen motionering.
Idag har jag faktiskt haft två vovvar med mig på jobbet det är lite rörigt att hålla reda på dem när jag sparkar. Shiva är ju van att vi sparkar själv så hon tränger bort Cleo med en glidtackling eller lägger tjuvben för henne om hon kommer för nära. Man kan ju även bitas i tårna då försvinner hon lite snabbare, det beror helt enkelt på hur bråttom man har.  Hon har bestämda åsikter min lilla donna. Sedan när jag skäller på henne lägger hon bara huvudet på sned och slutar, en liten stund...
Vi laddar för fullt och hoppas att vi törs anmäla oss till tävling innan helgen för då är sista anmälningsdagen.. Tror nog att vi satsar på att göra så. Det får bära eller brista!

Chansen är stor att det brister men då lär vi ju oss något.
Nu ska jag gå och fylla på min tekopp och surfa vidare här i livet.
Vad gör du ikväll?


Natti natti!

Idag har vi åkt på min nya bob!

Igår köpte min pappa en bob åt mig, nu har jag testat den den var superrolig!!
 Här kommer några bilder...image263

image264

image265

image266

image267
Det går undan i backen, lilleman hjälper till med ljudeffekter hela vägen ner.
image268
Hårt slit att skjutsa lillchefen..
image269
Min snygga friska bästa vovve!
image270

Visst är den fin!? För att inte tala om chauffören som sitter på!!

Jo vi lever!!

Nu var det länge sedan något skrevs på denna sida. Vi har nämligen databekymmer. Datorn är i tyskland och jag inser nu hur mycket jag älskar Kens dator.. snyft!
Mycket har hänt och jag har inte riktigt tid att berätta allt.
Jag kan berätta att William har en ny hobby snö bulimi! Han hetsäter snö.
I helgen har fabror Rickard varit här och busat med honom och skjutsat honom i pulkan. Han har även lärt sig säga Usch!
Nytt på hundfronten är ju som ni kanske vet att jag har röntgat Shiva och hon är OKEJ! Har ju bara det preliminära beskedet men det var ua enligt vetrinären. Det är länge sedan jag var så nervös som i fredags och sedan sitta och vänta till sist var inte roligt. Tårarna trillade när han sa att hon var okej! Har seglat runt på små rosa fluffiga moln sedan dess. Nu ska vi tävla!!
image262
En snuvig lilleman! Fast han är inte det nu han är frisk. Har inga andra bilder sparade på denna dator ser ni.
Nu ska jag skynda mig och äta min middag innan lektionerna drar igång.
Hoppas ni har det lika bra som jag för jag kunde inte ha det bättre.
Kram kram från oss till er!


Håll tillgodo och njut!

image258
Detta kan vi nog alla behöva en dag som denna.

Host krax och snörvel har dagen bestått av. Har inte mått bra alls idag. Hade feber och gick hem en timma tidigare från mitt jobb idag. Hoppas jag mår bättre imorgon, har inte tid att vara sjuk.
Lilleman och Ken är också snoriga och hostiga. Min stackars lilla älsklingspojke. Ni må tro att det går mycket snytpapper inom dessa fyra väggar nu..
Idag när jag hämtade lilleman från dagis kom han springande mot mig utomhus. Han och favvofröken var ute och lekte i snön. Tillråga på allt sträcker han ut armarna när han börjar närma sig mig och säger mamma! mamma! medans han springer.
Hade svårt att hålla tillbaka mina stolta mammatårar.
Världens utan tvekan bästa Wille och han är min! Ja ja lite Kens också kanske.. hi hi..
Idag tycker Shiva att det var en väldans tråkig dag var tog min dagliga sparktur vägen? Jo jag bangade till jobbet idag och tog bilen. Lilleman hämtade jag dock med sparken för Ken hade sin bil med bilstolen i Voutner.Stephan och Anders skulle fixa husvagnen åt honom.

Ikväll har mitt hjärta varit svår att söva för mig, det är ju Ken som lägger honom nu jämnt så det är ombytta roller. Förut ville han aldrig sova när Ken la honom och somnade direkt när jag la honom nu är det precis tvärt om. När jag lägger honom gallskriker han och sträcker armarna efter mig så att det känns som tusen knivhugg i mitt arma mammahjärta.  Vill ju bara lyfta upp honom igen fast jag inte får...nåja det blir nog bra tillslut ändå..
Nu ska jag gå och hämta min sjuttioelfte kopp mint the och bädda ner mig längre ner i soffan igen.

Ha det så gott!


Och ibland blir det nästan ingen gång...

Sover bort nästan hela min helg och orkar inte riktigt med mitt bloggande...
I veckan fick vi storfrämmande. I tisdagskväll kom farfar Roald och i fredags kom Frank-Ove. Det är så trevligt med främmande fast tycker lite synd om de stackarna, jag är ju så nedrans trött att jag sover bort nästan hela helgen.
Eller hela veckorna hur det nu var..
Veckan har gått prima om än något stressigt på jobbet men det tänker jag inte skriva om här utan det tar jag tag i på måndag.
Fredagskvällen spenderades i trevligt sällskap framför Lets dance till Kens stora förtret. Nåja, jag somnade innan omröstningen så han fick tillbaka fjärrkontrollen ganska kvickt.
Under fredagskväll var lilleman och jag snuviga och lördagen hade jag feber på morgonen men det gick över. Det var tur för jag har minsann inte tid att vara sjuk.
Sen var det ju den här tävlingen som jag anmält oss till det går inte så bra för lillan har börjat löpa måste avanmäla och hitta en ny tävling. Typiskt men så är det ju med kickor.
Under helgen har vi hunnit med två barnkalas och en massa tårta. Mums!
Både Liza och Liam har fyllt ett år eller nja Liam fyller ju imorgon men vi får lov att gratta idag för imorgon hinner jag inte skriva. Så här kommer det nu...
Hipp hipp Hurra på stora dagen!
Hoppas att du får en underbar dag!
Önskar William, Anna och Ken.
image256image257

Nu ska jag försöka vara lite social tills jag somnar igen. William hälsar en stor kram till farmor, vi saknar dig med må du tro! Han hälsar även att han inte riktigt hunnit med motorcykeln han har kört så hårt med elbilen. Han har äntligen lärt sig köra den och gasa med foten. Han har även lärt sig att öppna ytterdörren och att klättra upp på tripp trappstolen.. till mamma och pappas stora förtjusning...
Kram kram från oss.

RSS 2.0