Pojkarnas nya leksak!

 Tack Rune för hjälmen!


Nu finns mer text längre ner, Ken fick scenskräck och ville inte skriva något bara visa bilder på underverket!Pappas skoterskor och vantar och en låtsas hjälm på huvudet. Men nu behöver jag inte ha någon låtsashjälm när jag fått en alldeles riktig av Rune. Denna hjälm kommer vi aldrig att få av honom han kommer nog att sova i den.

Visst är skotern fin förresten?
Behöver jag säga att pojkarna är rätt nöjda nu. William höll på springa benen av sig fram till fönstret när Ken kom hem med skotern sedan kunde han inte prata han bara stammade pappa, ny skoter nu! Mickes pappa Magnuuus köpa Yahaaa nu! Pappa gasa!

Ken har vaxat och polerat och myst med sin nyfunne vän!
Igår tog han och William en premiärtur till Vittjåkk och tillbaka medans jag städade. Fin arbetsfördelning va, det var kanonväder och faktiskt helt och hållet min egen ide. Kunde inte andas här hemma när det var så stökigt.
Shiva löser mucho grande med hår och löper. Kul? Nix!
Det var rent och snyggt en stund men nu är det faktiskt dags för en ny vända med stövsugen!


William har förresten lärt sig en hel del nya norska ord som han delar med sig av på dagis.
Han säger bland annat spis- äta, äu- aj, sockerklompen heidi- heidis sockerklump. månefar- mångubben mm.

Idag har jag äntligen tagit mig själv i kragen och klippt Cleo. Det är så skönt att ha det bortgjort!

Nu ska jag fortsätta att vara duktig och städa och laga middag.

Ha det gott!

Kommentera gärna så att jag vet vilka som är inne och kikar!

Underbara vår!

Denna årstid måste vara bland det bästa som finns. Påsken ska ju vara den nya sommaren men jag skulle vilja säga att den är längre än bara över denna helgdag.
Under denna tid passar Ken min käre sambo på med att  lyckats med konststycket att sälja sin skoter på årets finaste dag. Som tur är ryckte Rune in som räddaren i nöden och vi fick låna hans skoter så att vi kunde ta oss ner till Arvidsjaursjön. TACK!
I helgen har vi ju besök också så att det har varit omöjligt för Roald att ta sig ut på någon sjö utan skoter, han har så ont i fötterna,
Vi har ätit gott hela dagen kommer nog att dö!
Plättar till lunch, bullar och varmchoklad till efterätt, hemmagjord pizza till middag och blåbärspaj till efterätt. Som sagt jag kommer att dö i magknip.
Men gött var det!
William och Shvia leker med snöbollar det är skoj.


Vila i frid din ståtlige kämpe. Tack för alla stunder vi fick tillsammans. I kärt minne bevarad!

Hadetgottallasomvikänner!

Förlåt!

Jag har varit i en liten svacka. Har haft väldigt mycket på jobbet och inte mått så bra heller så därför har jag inte uppdaterat bloggen. Har helt enkelt inte orkat ta tag i det.
Nu mår jag dock mycket bättre, vårsolen har kommit och jag känner mig piggare. 
Mycket har hänt sedan sist, Ken har börjat jobba i Boden. Jo ni hörde rätt, han pendlar Arvidsjaur -Boden varje dag. Hur går det? Han har jätteont. Han spenderar ju 4 timmar varje dag i bilen, åker klockan fem och kommer hem sex på kvällen. Än går det ju hyfsat eftersom arbetet i sig är rätt lugnt. Snart börjar ju vägarbetena om och då ska han som arbetsledare sitta i bilen hela dagarna också, hur det ska gå kan jag inte förstå.

William då. Jo han har utökat sitt ordföråd och surrar nu nonstop. Det är väldigt mycket, vad gör du mamma? Vem var det? Den bästa är nog ändå. Jag älskar dig! Eller Älskar dig Pappa!
Han är så glad och sprallig min lilla ängel! Full i bus, full av liv! Så klok för att vara så liten. Han är helt enkelt bäst.
Jag får vakna varje morgon av att han stryker mig i håret och säger med sin lenaste stämma, vakna mamma!
Hur underbart är inte det. Jag vaknar jämt när han vaknar men jag låtsas alltid sova för att han är så go när han väcker mig. Jo det glömde jag ju säga, han ska ju få en lillebror också, det surrar han om varje dag. Han är stensäker på att det är en bror och inte en syster. 2009-09-09 ska visst storken komma med mammas bebis.
Hundarna mår fint, Shiva löser hår och löper så hon är lite jobbig just nu men det kan hon ju inte rå för. Cleo är sitt vanliga förvirrade irriterande själv. Men rätt go när hon vill.

Hela familjen mår faktiskt ganska bra även om det varit rätt mycket på senaste tiden.
Nu ska vi dock ta igen det och njuta av vårsolen i fjällen.
Ha det gott!


RSS 2.0