Min lilla ängel!GRATTIS WILLIAM PÅ TVÅ ÅRS DAGEN!
Jag skriver och sätter in fler bilder eftersom.. Har lagt ut fler bilder på den andra sidan nu! Kika längre ner om du vill använda länken.


Är han inte vackrast i världen så säg! Tårarna trillade när jag fick se detta hos fotografen.  Detta kort är 30 gånger 40, de andra två är A4 storlek.
Korten är precis som jag ville ha dem. Jag ville ha svartvita diskreta bilder.Detta kort har verkligen fångat Williams rätta anda, kolla in små tårna!
De är lite suddiga, det är svårt att ta kort på korten!

Idag är min lille pojke lite febrig. Jag hoppas verkligen att han är frisk till på lördag.
 Det tror jag säkert för han har inte jättehög feber. På lördag är det barnkalas. Inbjudningarna är på gång, håll utkik i brevlådan under dagen för jag ska strax köra ut dem.
Fler bilder finns på
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Har just hunnit med ett vredesutbrott på den svenska staten, eller nja dess undersåte försäkringskassan.
Hur kan någon arbeta där förstår jag inte. Arbetar man där har man ingen moral eller stake. Är så arg å Kens vägnar att jag skakar. Hur kan man bete sig på det här viset och sova om natten näe Fy FAN!
Vart är vi  på väg?

Hit med pengarna!

Annars skjuter jag!

Visst är han söt min lilla bankrånare!
Tänka sig vad man kan ha roligt med ett par strumpbyxor.
Idag mår jag som jag förtjänar, har nu varit på lappis för första gången sedan jag blev gravid. Nja eller det var ett tag innan så typ tre år sen sist..
Det var riktigt roligt. Tack Emelie för en trevlig kväll!
Idag har jag och lillen åkt bob. Han skrattade så han kiknade när jag sprang runt på gräsmattan i den djupa snön (not) det är väl en centimeter djupt snötäcke kanske..
Shiva och jag har tränat lite mellan bobsvängarna. Hon har ju blivit så rund lillan, detta måste åtgärdas. Tyvärr kan jag ju inte ta med henne på jobbet på ett bra tag, stallkatterna har ohyra. Har kollat och dubbelkollat men har inte hittat något så ohyran är nog artfast på katt.
Denna vecka kommer att bestå i planering inför lillens födelsedag. Vet inte riktigt vad jag skall baka för tårta ännu.
Vi kommer att ha barnkalas på lördag och släkt och vuxenkalas fredag och söndag.
Funderar på att baka budapeststubbe eller världens bästa och eller någon parfait men kan inte bestämma mig.
Sedan har jag ju kvar alla småkakor som jag bakade tidigare i frysen. Lite jobb blir det men det är som det skall vara. Man fyller bara två år en gång!
Min prins ska ha det bästa så är det bara!
Nu ska jag försöka sluta grina, har sett ladder 49 igen och bölat. Vilket slut.

Kram kram

Det flinns fler bilder på den andra sidan.
www.williamlundqvist.spaces.live.com

Grattis på farsdag!

William och Ken har nu firat sin andra farsdag. Den firades lite sent på kvällskvisten eftersom att Ken var borta och jag och Wille var på stallet och jobbade lite på dagen.

Har haft häcken full de senaste veckorna. Har jobbat väldigt mycket med förberedelserna inför stallets 20 års jubileum.
Vet inte när jag slutade den tid jag egentligen ska sluta. Slutar egentligen nio men vet inte om jag gjort det någon gång. Speciellt nu när det varit så mycket jobb har klockan blivit 12 och ibland ännu senare. Det känns i kroppen nu. Har nog aldrig sovit så mycket som jag gjort sedan i söndags och ändå är jag så slut i kroppen och i huvudet. i och för sig inte konstigt om man jobbat 8 dagar i rad och har kvar tre innan det är helg.
Det blir säkert bättre på ett tag. Nog med självömkan.
Lilleman var som sagt med mig på stallet i söndags och levde rövare. Han hann med att rida på imör igen. Denna gång satte han sig upp och plockade tag i tyglarna, han såg ut som han inte gjort annat.
Han hann även med att sitta på: Adina, Graphit och Casper.
Någon dressyrtävling var han inte intresserad av att titta på. Vi gick då och köpte abulla ( hamburgare) och satte oss och tittade, då gick det bättre. Han var så söt när han gick fram med sin peng och handlade hamburgare. Växeln kom han snällt med och stoppade i mammas börs.

Mina goa pojkar, lite trångt kanske...

LillShivan är det synd om, hon är halt. Vet inte vad hon har gjort. Hon låg inne på kontoret och jag var ute och tog in en häst. När jag kom in sa de att hon var jättehalt. Ingen vet vad hon har gjort. Hon linkade ordentligt och ville stundvis inte stödja alls på benet. Misstänker att hon har halkat. Hon är lite öm i senan i bakbenet. Idag är det dock mycket bättre, hon haltar men hon stödjer på benet. Var rädd att jag skulle få ta henne till öjebyn idag.

Har lagt ut lite bilder från vårat farsdagsfirande på den andra sidan:

http://williamlundqvist.spaces.live.com/

Kram kram

Glad alla helgons dag!

Som inte skall förväxlas med Halloween som egentligen var igår.
Visste du att halloween har sitt ursprung från Irland och  firas den 31 oktober varje år. Onödigt vetande som lagrats på hårdisken.
Våran halloween firades i väldigt lugn anda, en god middag och Idol. Alla helgons dag har firats ungefär lika lugnt. Vi har varit och promenerat med vår nya barnvagn på kyrkogården och tänt ljus på min moster Annies grav.
Sedan var vi  och hälsade på mormor tills det var middagsdags då gick vi hem. Potatisgratäng och entrecote på menyn.
Mums filibaba!
Resten av kvällen blir nog lika lugn. Vilken riktig torrboll jag har blivit! Nåja jag kanske tar igen det någon gång. Jag får väl bli en partypinglande fyrtiotalist.
Men är det egentligen inte så att alla helgons dag  faktiskt är till för att minnas de som inte längre är hos oss snarare än en partyhelg!
Det är väl en av få helgdagar som har en riktig mening. Som den ateist jag är ger jag blanka --- i  Jesus uppståndelse eller födelse? Däremot är det väldigt trevligt med helgdagar då man får tillbringa tiden med de som man verkligen bryr sig om och som betyder mest här i livet.

Trevlig helg!
Visst har vi det mysigt!

Trevlig helg!

RSS 2.0