It´s a new dawn, a new day, it´s a new life!

Michael Buble has got the message!
Så känns det nu. Har nyheter men ni får lugna er lite tills allt är klart. Det jag kan säga att förändringarna i mitt liv förde något gott med sig. Mår bättre nu än jag gjort på väldigt länge. Tror att det är för att jag vistas med underbara kloka människor nu till skillnad mot förr.. Energislukarna och IQ -30 är borta.
Minns inte när jag skrattade så mycket som jag gör nu. Enda minuset är alla barn som jag saknar.
Förändringarna påverkar även mina underbara troll till det bättre. Nu får de se sin mamma mycket mer och har en gladare mamma på köpet. Ser skillnad på dem att de mår bättre när jag gör det. Nu har jag all energi i världen.
Underbara älskade barn, vad vore jag utan er!
Idag har vi varit ute i skogen och barnen har hjälpt mig att valla en ruta. Hundarna jobbade klockrent idag. Bästa var klockren på sitt uppletande. Hittade tre föremål nära, mitten och längst ut på kanten. Rutan var ca 40 gånger 30. Hon var snabb och effektiv, helt fantastiskt duktig.  Sen gick hon ett spår med en grusövergång. Lite fundersam första metern men sedan susade hon iväg längs gruset. Skogsarbetet gick super. Spåret var totalt kanske 3-400 meter långt, låg i en trappa fast med en spetsvinkel. La ut skogspinnar som jag hittade efter vägen bara på kul. Hon plockade två av tre. Gick klockrent i alla vinklar, inga cirklar idag. Slutapporten hade jag knytit upp en liten bit från backen i ett snöre. Det var skojigt.
Shiva var lite fundersam i uppletandet eftersom att Wille och Albin sprang runt och plockade blåbär, hon hade lite svårt att koppla bort dem och leta föremål. Nåja hon kom tillslut med alla föremål. I spåret hade också hon en trappa men med några spetsar, över en gammal eldstad, ett stenrös. Hon gick bättre än bäst. Hade lagt ut några små apporter som bara små flisor och hon plockade dem! Wille gick bakom och stojade och grejade hela vägen det gjorde han även med Bästa. När Bästa gick kom det dessutom någon nisse med fågelhundar som skällde och stojade och dessutom sprang kors och tvärs över hennes spår. Toppenbrudar!!!
Knöt även upp Shivansson slutpinne. Det var skitskoj att försöka kampa loss den från granen. Bra minnesbild på tösabiten min! Bästa gick även första gången med spårlina idag, bekom henne inte ett smack.
Mycket ros och inget ris för jag fick det bäst!!

Hos dig är jag stark

Thumbnail
Älskade du, tänk vilken tur jag har att ha en sådan underbar man vid min sida.
Känns som om jag hittat tillbaka till Anna igen.
Många järn i elden och det trivs jag med.
Idag har jag och brudarna haft en underbar dag i skogen. La ett ganska långt spår till Shiva på torr tallhed.
Blandade spetsar långa raksträckor och nittiogradare. Hon gick så j...la bra. Hon höll sig i kärnan hela vägen och plockade pinnar. Jag blir så glad att jag skulle kunna sätta mig och gråta! Min tjej!!
Till lilla fröken Bästa gick jag hennes längsta och hitills svåraste spår. Hon fick en  trappa med en ofrivillig övergång av fotpasserare ca 4 apporter plus slut. Hon löste svårigheterna med bravur. Fina tjej. Syns ännu lite orutin i vinklarna men konstigt vore det väl annars. Hon gör en cirkel en meter i diameter i vissa av vinklarna. Pinnarna plockar hon varje gång. Brukar varva att gömma, binda fast och idag fick hon en väldigt liten apport som hon plockade. Duktiga tjejan! Måste gå över till spårlina nu för nu går hon hårt i spåret och det blir för kort med koppel och sele. Övergången klarade hon toppenbra. Hon stannade upp, vädrade åt båda håll, satte ner näsan i mina fotspår och fortsatte i kärnan.
Igen stolt som en tupp över mina tjejer. Brudarna och mina underbara pojkar är mina lyckopiller i livet!!
I helgen har vi varit vid skellefteåälven med husvagnen. Supermysigt och toppenväder. Vi har fiskat, badat, lekt och jag har tränat brudar.
Shiva fick ett M med en massa ofrivilliga övergångar av den fruktade BJÄRVEN! Hugaligen! Hon löste det, klart hon gör hon är ju min superTed! Lillan gick ett apellspår med övergång över grusväg. Ett tapp på första vinkeln. Det var så mörkt så jag hade svårt att vara till hjälp. Hittade vägen igen, något stora slag på gruset till en början men hon tog sig och gick sedan bra i kärnan. Duktig kicka!
William och Albin stortrivs med husvagnslivet eller det gör vi väl allihopa!
Wille lärde sig att göra bomben och Albin kom över skräcken att blöta mer än stortån, nu är vi vid vaderna.
Lördag kväll åkte vi till min kära syster och åt middag och sällskapade. Kvällen avslutades med vattenkrig!
I veckan har vi badat och cyklat och promenerat och bara njutit av det underbara vädret. Vilken sommar!
Nu kom en liten herre traskandes så nu måste jag mysa med mitt lilla hjärta!
Känner att stjärtlappen är nära!
Kram från oss

RSS 2.0