65 more days

Börjar se slutet på denna underbara men jobbiga resa!
Jag längtar efter pyret!
Här hemma njuter vi fortfarande av semestern medans Ken sliter hund på jobbet i Koler. Vi har hunnit med besök av farfar och Pite Dragway. Det tyckte Wille var stormkul om än lite jobbigt. Det var så himla varmt och det blev så sent innan vi kom hem igen. Jag tror att allt var värt det när han fick se Blixten bland alla "räserbilar".  Ni vet från filmen Cars. Lightning Mcqueen.

Mina fina killar!

I helgen har vi varit på bröllop och det var så himla vackert. William skötte sig utmärkt i kyrkan, vi var väl förberedda med en bilpåse och tutte. Tyst som en liten mus var han.
Jag blir så rörd av bröllop att jag har stora bekymmer med att hålla tillbaka tårarna tills jag inser att det är omöjligt och gråter som bestört. Supertrevlig fest och trevligt sällskap. Wille hade jätteskoj. Tidig kväll för mig för jag var helt slut. Nåja jag tar igen det en annan gång. Bilder finns på den andra sidan.
www.williamlundqvist.spaces.live.com 

I helgen väntar ett nytt äventyr. Vi ska till Lycksele med Farfar och Heidi. Hoppas och ber till högre makter om bra väder. Åtminstonde en dag så att jag och Wille får bada.
Sen ska vi njuta av min sista semestervecka och förhoppningsvis hitta på något skoj sista helgen.
Nu ska jag slänga upp fötterna på soffan och njuta av att ligga ner. Har aningens ont efter helgens spring.
Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0