Vem tusan är Gordon?

Den kan ni suga på en stund...
image333
Nu har vi motvilligt återvänt från himmelriket..
Den enda trösten ligger i att skoterföret håller på att försvinna även i fjällen. Igår var vi på en spännande tur till Mavas för att hämta hem markeringarna från sjön. Det var en himla massa vatten på sjön, bäckarna höll på skära ut och snön bar dåligt. Vi hade en helt underbar dag med mycket spänning, fart och sol. Lille hjärtat var hemma i stugan med Irma och vovvarna. Tusen tusen tack Irma!
image335
Tidigare dagar har vi spenderat på sjön i solen. Det har varit underbart väder. lilleman har haft så roligt med boben och snön och alla lekkamrater. Sandra och hennes pojkvän kom också upp. De hade flera episoder med dessa fiskar som William och Shiva tyckte var väldans spännande.
image334
Shiva har tränat en himla massa på sjön. Både Ken och Irma har drillat henne förutom jag.
Ikväll har vi tränat med extern belöning och apportering  samt rutan under väldans leksamma former. Vi har också klickat en hel del. Hon är så duktig.

Under helgen har den vackraste hållit låda. Han har sprungit mellan oss allihopa så att vi fått turas om att läsa böcker och sjunga ur sångpåsen. Det var en superpresent från världens bästa Jessica den är nog favoriten just nu
Förutom det har han undersökt hela kåken och tittat i alla skymslen och vrår och lekt kurragömma. Om man lyssnar noga hör man var han har gömt sig för han håller alltid fingret för munnen och säger schhh schhh. Sedan när man kommer nära hoppar han ut och säger Buuuu biiiiii.
Sedan fick vi ju besök från Norge igår det var jätteroligt.
image336
image337
Tre generationer

Nu skall jag kika lite på dumburken och sedan ska jag krypa till kojs.

kram kram
fler bilder finns på
http://www.williamlundqvist.spaces.live.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0